Попътен вятър на порасналите ни деца- 20 юбилейна- летни настроения преди Коледа

• 55 419
  • 581
  •   1
Отговори
# 420
Аз имам хубави новини покрай Станислава. На 1 февруари си предаде дипломната работа за застраховане на нанотехнологии. Та вчера и се обадил професора да и предложи да кандидатства по някакъв проект на ЕС за 100 хил долара, за да доразработи темата за нанотехнологиите. Та ще кандидатства и ако и одобрят проекта ще прави докторантура, ако не го одобрят е решила да не се занимава с научна дейност и да започва работа в презастраховането,
Навремето и мопя любим професор ме караше да направя докторантура, ама аз ще работя, та ще работя.
Сега се бъзикам с Цеферер че ще и порасне работата като стане доктор и дано поне на нова година да се обажда на мама и тати Simple Smile  Joy Joy
Марианчее, ма стой си на топло бе, тъкмо глас ще имаш Simple Smile И поздравления, ти си знаеш за какво Simple Smile

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 06:17 от mama Tin

# 421
  • София
Мариянка, оправяй се. Най-добре да намалиш излизанията  по студа.
Мама Тин, сигурна съм в успеха на Стани. И финансиране ще спечели, и после ще започне работа.
А Йорито какво прави, не го споменаваш.
Днес във ФБ пак ми се мярна нещо от  Ива в топлите страни. Явно още са на хубави места.
Аз няма с какво да се похваля - и там, и тук скучно ежедневие.
Боря борсата с променлив резултат. Но нещата са на плюс.

# 422
  • Ямбол
Привет, момичета  Hug

Тини, чудесни новини за Стани  Hug Hug Hug

В момента Ивето пътува от Шри Ланка към Дубай. Ще останат там няколко дни и на 19-ти лети за София.
Момичета, вчера изтръпнах яко - тайно надничам в групичката на Шри Ланка и к'во мислите - една ръка с пръстен - застинах ви казвам ... докато разбера, че приятелката й се е сгодила за гаджето си  ooooh! ... мани, мани .. и не си мислете, че затаих дъх, заради факта, че се е сгодила, а заради самия обект - ми тя тръгна сама, значи е некой туземец  Joy Joy Joy Ама сега лети към Дубай, там поне са по-възможни  Blush В Шри Ланка - на места тъжна картина .. ама като се върне, ще разказва повече  Heart Eyes

# 423
  • София
Марийче, туземец, туземец колко да е туземец?  Joy Не бой се толкоз лесно нашето адвокатче не го даваме в такваз далечна чужбина!

Браво на момичетата, значи страшното мина, сега са на обетованата земя вече и мама няма да се плаши повече!

Тини, благодаря за поздравленията, сега вече имаме план и за по-нататъшни успехи в начинанието!

Също така браво на Стаси! Мисля си, че няма финасови затруднения и ще може да се посвети на научна дейност за разлика от работливата си мама! Ще стискаме палци, все пак първият доцент от децата! Дай боже всекиму! И на мен врачка ми е предрекла, че Дани ще учи 2 нива, но дали имаше предвид бакалавър и магистратура или висше и доцентура не зная?  newsm78

# 424
Тини, поздравления за очарователната Стаси, пример за всеки млад човек   bouquet

Марийче, ще очакваме с нетърпение, още споделяния от екзотичното пътешествие на Ивка  Hug

Мариянка, Честито, щом имаш успехи   bouquet

# 425
  • Ямбол
Здравейте, момичета  Hug

А бе що не пишем в темата, а  newsm78

Да рапортувам първа - детето се прибра от пътуването. Много, много положително заредена е. Сигурно видяхте снимки във фейсбук, затова и няма да ви споделям тук. Отпуската свърши. От днес започна и държавния й стаж. Най-напред минава през Районен съд, после ... не помня точно как беше  Embarassed Embarassed Embarassed

Ваняяяя, ти защо не черпиш за принцеса Джулияяя? Момичета, Ваня стана отново баба на една прекрасна малка принцеска   bouquet  bouquet  bouquet Да ви е здрава, Ваня, и много, много да ви радва малката Джули!

Нези, как е Ани?
Кога ли ще ни споходи и нас това уникално чувство  newsm78

Мариянка, сподели за Дани? Как е тя? Намериха ли жилище?

Къде е домовата книга на Госпожата? А тя къде е  newsm78 newsm78 newsm78

# 426
  • София
Я, темата се раздвижила  smile3501
Ваня, честито, да е жива и здрава малката кукла!
Да расте и да ви радва!   ylinfant  bouquet
Нези, бебка сигурно става все по-интересна вече.
Знам си аз, че в бъдеще двете ми теми ще се слеят - толкова нови, млади баби.
Мария, много хубави снимки видях във ФБ. Само напразно се претеснява преди пътуването.
Ама то ние каквото мислим, да не ги стига децата.
У нас нищо ново - от работа в къщи и тук и в Ман.
Или поне аз не съм в течение за новости.
Ани все мърмори, сърди се като и звъня. Според нея съм я проверявала и съм искала да се отчита.
А аз просто искам да я чуя.
Бутам борсата, кога аз, кога тя. Но все пак резултата е поожителен като цяло.
А знаете ли къде изчезна Лина - Малина? Вече и във ФБ не ми се появява а стената.
 Thinking
Желаещи за софийска среща има ли?

# 427
Добър вечер и от мен Simple Smile
при нас - гаджето си дойде от Берлин, а момата се разболя, голям късмет ви казвам
Иначе с Радев всеки ден спортуваме, научиха ни котките и кучетата по улиците на маршрута Simple Smile
Сега ви казвам лека нощ., утре пак!

# 428
Привет и от мен  Hug

Да, на 16 февруари се роди Принцеса Джули, цели 4,480кг.   Laughing
Мома англичанка, малко мина през поправяне, защото Ани кара тежка бременност и там в Англия, държат на естественото раждане, но нямаше разкритие, а почти седмица, беше с контракции.
Едва след като не успели да овладеят високото кръвно на мама, направили секцио.
И на 2рият ден, бебка със затруднено дишане и 5 дни, беше в детското отделение, 1во на кислород и антибиотик, поради опасения от инфекция на белите дробове, преносена с нагълтани околоплодни води.

Но вече са добре, слава Богу.
Който е виждал снимките й, я знае, каква е бузана с бузки, до раменете Joy Joy Joy
А батко й Боби я нарича, лакомата Джули  Mr. Green

Последна редакция: ср, 04 мар 2015, 22:46 от Йоана Vanq 66

# 429
  • Ямбол
Батко Боби сигурно е най-щастлив  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 430
  • София
Здравейте, момичета!

Бабо Ваня, честита принцеса! Да ви е жива и здрава! За пореден път се убеждавам, че лошото здравеопазване в България си има и положителни страни. Поне ако разполагаш с пари ти обръщат вмнимание и е много вероятно да те лекуват адекватно.

Мария Ч, гледахме много снимки. Очарователни са. Благородно завидях на децата не само на дестинацията, но и на младостта и ентусиазма им.

Питате за госпожата, но аз и нея я видях във фейса по далечни страни. Или са стари фотоси? newsm78

Питате за Дани. Понеже нямаше право на отпуск не можа да се справи с всички изпити за първи път от началото на следването си. Важното е че е на финала и краят му се вижда. По отношение на квартирата нещата са на изчакване. Ще се купува, няма да се наема. Освен това започват и един бизнес, за който ще ви разкажа като се видим наживо през март. Някъде около 21 се очертава срещичката, ако не се лъжа. Много съм нетърпелива да се видим! Целувки на всички!

# 431
  • София
Здравейте, мили момичета.
Лелееееееее от кога не съм писала тук. Все пак повечето от вас знаят моите житиета- битиета  Joy
Ванче, честита рожба. Само радост да ви носи.
И ние си имаме принцеса, роди се през ноември малката Мари на племенницата ми. Прекрасна малка кукла.
Честита радост на всички и за всякакви поводи.  Hug
Ние сме добре. Някои от вас знаят, че загубихме майка му на Макс. След няколко дни се наложи операция на майка ми. Сложиха и байпас на сърцето. Още се възстановява, но нещата вървят добре. После Ангел получи болки и подуване на единя тестис. Докато разберем, че не е нещо страшно, щях да умра. Но пък страшна новина дойде за наш приятел. Сега се борим и помагаме на него, дано се справи, защото е млад мъж. Ей такива работи около мен.
Но Далай Лама е казал: когато ти се струва, че всичко в живота ти е объркано, това значи че нещо добро си търси място да се намести  Hug
Като изключим всички перипетии, аз съм безкрайно доволна, че напуснах работа и сега градя нов бизнес. Страхотно е да си свободен, да не ти вика никой, да не те мачка, обижда. Да съм си свободна да си определям кога, какво и защо  Joy
Ангел също е добре. Предложиха му работа / от неговата фирма отвориха нови позиции/ в Дубай и той отказа  Joy Тия деца много ме радват.  hahaha
Другата седмица заминава за Саудитска Арабия командировка. За около месец. Та сега пък за там ще се притеснявам, ама работа. Нека ходи и да се учи.
Това, около мен.
Момичета, нека се видим към края на март, тъкмо и някой от морето може да дойде.
Хубав ден от мен и много слънчево настроение.

# 432
Снощи забравих да се похваля, че германчето се прибира на 12 март, самичка, малко на спокойствие при мама и тати, без да има нужда да превежда Laughing на някой Simple Smile
Маринковааааа, Стоиловаааа, Любоваааа, ей, я бързо да пишете, че да не ви додем на гости Simple Smile

# 433
  • София
Тини, кой е като теб, ще се нарадваш на далечното детенце!

Абетке, дано вече да се далече от болести и неприятности. И се радвам за това, че бизнес начинанията ти се увенчават с успех и си доволна от решението си! Това ме обнадеждава и мен! bowuu

# 434
  • София
Я, колко е хубаво като се разписвате.  smile3501
Абет, много лоши неща са се случили. Бог да прости майката на Макс. Как е Катето след операцията?
Дано и при Ангел няма вече болести. Радвам се за бизнес успехите ти.
Мариянка, няма студент без невзет изпит. Другия път ще се похвалиш с отлична Дани.

Маринковааааа, Стоиловаааа, Любоваааа, ей, я бързо да пишете, че да не ви додем на гости Simple Smile
Мама Тин, явно трябва да идвате - изброените и други  не се обаждат.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт