Попътен вятър на порасналите ни деца- 20 юбилейна- летни настроения преди Коледа

• 55 418
  • 581
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Тини, привет! Да, щом му е свършило царството на Радев вече да внимава какво говори! Успех със зъболечението! Mr. Green

Май ни е време за нови срещички, ще идвате ли към София скоро?

# 406
  • Ямбол
Мариянка, точно това си мислех - кога да идвам към София и да се видим - сериозно!!
Много се чудя дали споделих или не за пътуването на Ива  newsm78
Ако съм - простете! Ако не - четете сега  Mr. Green -в гимназитяа в Ямбол Ивето беше в компания с 5 дружка, една от които е стюардеса в Дубай. Другата е в Англия и останалите три - в България. Та.. стюардесата има право да посрещне в Дубай до 15 приятеля на година с доста голяма отстъпка в цената на билета. Мацките заминават на 5 февруари. И т.к. стюардесата не им била правила подаръци години наред за рождените дни, сега им прави изненада - купува им билети до Шри Ланка за 5 дни. Та мацките отиват за 14 дни в Дубай, 5 от които ще прекарат в Шри Ланка. Това с Дубай го преживявам, ама Шри Ланка  newsm78 На някои т мацките и приятелите ще са там. Та 8 младежа заминават от Ямбол. Дано Господ ги пази  Heart Eyes Така че ще има да споделям тук и вие да ми бършете сълзите  Heart Eyes

Тини, дано всичко се оправи със зъба още днес..

Нези, права е Тини - споделяй, че и нас това ни чака - може би скоро, може би не  Blush

# 407
  • София
Такааааа, виждам разписали се. Значи домовата книга засега няма да я отварям. А дано и други се явят. Че ще я търся, иначе!
Мария, чакаме те с нетърпение. Мариянка мечтае за среща, аз съм винаги готова за подобно мероприятие. То и Мама Тин дано имат работа насам. Пък софиянки ще се спретнем веднага.
Мария, какво те притеснява в Дубай и Шри Ланка? Екипажите и техните гости и на двете места са в цивилизовани, европейски хотели. Храна, вода - всичко е чисто и проверено. И на двете места си има утвърдени маршрути за разходки на европейци. А и местните не са съвсем аборигени, не досаждат на беличките девойчета. Ива ще види много интересни места, ние ще гледаме снимки. Пиша го от опит - била съм и на двете места. Но при соца нас ни третираха като затворници в рая. От летището - в хотела. Там ползваш басейни, спа, ядеш на корем. Возеха ни с бусчета насам-натам. И съответно осведомителя на МВР беше през цялото време с нас. Като се видим ще ви кажа коя беше куката - майка на починал скоро известен младеж.
Но ти си споделяй, пиши. Тъкмо и темата ще се пораздвижи и няма да търся прословутата книга.
А аз днес бях на среща на другата ми тема - една от нас ни покани в къщи на капама и разни вкусотии. Празнувахме Бабин ден, веселихме се много. Аз бях двойно облагодетелствана - приятелката е в квартала ми. Та бързо отидох и после се прибрах, търкаляйки се. От утре - строга диета. Казах!

# 408
  • София
Марийче, изобщо не ги мисли тези "страшни" дестинации. И на двете места сме били с децата и, повярвай ми, никааак не е зле.  Wink Ако те интересува нещо по-конкретно, питай.  Hug
Скрит текст:
Хората от Шри Ланка са сред най-щастливите, макар и сравнително бедни нации в света. Това са най-големите ХОРА, които съм виждала, а съм видяла доста свят
Аз рядко пиша, но ви чета редовно. Много сте готини всичките.  Hug
Моето пораснало дете, след една година прекъсване /от мързел/, тази година трябва да завърши, живот и здраве.

# 409
  • София
Ех, Марийче, дай Боже всекиму такава екскурзия! Но нали казват-да не те стига каквото майка ти ти мисли! Разбирам те, но щом ходилите те успокояват-бъди спокойна! Та не разбрах кога точно се очаква да дойдеш в София? Хайде да организираме партито!

За диети и режими не ми говорете! Тези килца дето в и след болницата свалих почти всичките си ги наваксах. Явно на моя организъм му е добре в търкалящата поза! smile3534 eat
Дет се вика-който не ни харесва няма вкус!

# 410
Марианче, споко,
вчера четох статия, че някои хора  идеалното тегло им е по-високо от това което е общо прието - те се чувстват добре, не им тежи, настроението им е ОК, и изобщо - що ни трябва да се отказваме от сексапила.

# 411
Марианче, споко,
вчера четох статия, че някои хора  идеалното тегло им е по-високо от това което е общо прието - те се чувстват добре, не им тежи, настроението им е ОК, и изобщо - що ни трябва да се отказваме от сексапила.

Таман тъй, няма да ходим без сексапил, я  bowuu

Мария Ч., не тъжи, а се радвай за младежите. Това е невероятно преживяване, ще посетят екзотични (поне за мен) места, но най-важното е, че ще са заедно и ще се забавляват. Пък на нас ще остане удоволствието от споделените снимки  Peace
Аз съм си сипнала едно пръстче пина колада, та ви казвам „Наздраве!“

# 412
  • София
Бибиту, наздраве!  Wine Glass
Мама Тин, честито тостерче. Много са сладки и германската снимка, и то.
При мене няма нищо за хвалене.  Cry

# 413
  • Ямбол
Привет, мили момичета  Hug

Ирина, тооолкова много се радвам да те "видя" отново в темичката  Peace Пиши по-често  Heart Eyes

Благодаря ви за подкрепата за Шри Ланка. А бе, не мога да кажа защо точно се тревожа. Имаше едни размирици там, в края на миналата година имаше едни наводнения с много, много лоши неща... Но стоп! Няма да мисля толкова негативно повече!! Вярно е, че не трябва да те стига туй дет'о ти мисли майката ти  Mr. Green Напротив!! Екзотиката е голяма степен, а за Ива това е най-важно! Ще гледаме снимки, ако споделят де и ще се радваме тук..

Тини, много хубав подарък от германчетата. А снимката им е чудесна!! И да, права си - никакви диети повече.. Ми тъй де, само тормоз е това.. А сега съм опънала бръчките и съм много красива  smile3534

Бибии, как е твоята девойка  newsm78

Айша, идея си нямам кога ще дойда в София. Истината е, че ми се идва, но не съм сигурна, че ще е е скоро  Confused

Хубав ден от мен! Отивам на "тръстиката", т.е. при патките  Mr. Green

# 414
  • Ямбол
Ха, добра вечер, девойки  Hug
Мааалко да побутна темичката тук ..
Утре моята девойка пътува за Дубай и Шри Ланка. Радвам се за нея. Дано си изкара чудесно.
Да сложа и две снимки, които ми прати Ивето от една фотосесия на дървени очила и часовници - а бе всичко е еко бе  Joy

# 415
  • София
Мария, много хубави снимки. За къде са правени?
Лек път и успешно кацане на Ива утре. Ще си изкарат много добре, сигурна съм.
Дано има снимки и за нас, поне да гледаме.
Аз няма с какво да се похваля.
Борсата си върви, общо взето на плюс.
Незиииии, къде си? Ела и разкажи за малката кукла.
Призовавам всички отсъстващи да се явят.
Отивам да търся домовата книга на Госпожата.

Последна редакция: чт, 05 фев 2015, 18:37 от Aisha

# 416
Прекрасна Ивка  Heart Eyes
Лек път и прекрасни екзотични дни  Hug

При нас нищо ново, затова не споделям за Петя.

# 417
  • София
Не можах да позная Ива с този имидж!
Надявам се да си прекара чудесно! Хубаво е, че има такива приятелки, с които обикалят света. Защото това не е първия път, доколкото си спомням.

Ние сме добре, Дани мъчи някакви контролни. И аз боря грипа както мога. С вербална хомеопатия и природни средства.

Пак казвам-имам желание за среща. Когато и както се съберем.

Цунки от мен!

# 418
  • Ямбол
Мариянка, стискам палци на Дани за контролните! Ще се справи, убедена съм! А любовта върви ли?
Айша, Ива има един приятел-планинар, който работи в оптика. Виждам, че снимките са сложени ей тук https://www.facebook.com/coverinlegno?fref=photo
Ваня, поздрави на Петя  Hug

# 419
  • София
Здравейте сладурки!

Мария, прибра ли се Ива от далечното пътешествие! Видяхме страхотни кадри-докато тук беше сняг и студ момичетата по кратки гащи в Дубай-страхотно!

Аз се оправям от някакъв вирус, но нямам глас. Сутрин имам, но като се покажа в студа и го губя!
Айде разписвайте се, че ми липсвате!

Общи условия

Активация на акаунт