Попътен вятър на порасналите ни деца- 20 юбилейна- летни настроения преди Коледа

• 55 413
  • 581
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Айше, прости ни, че те поздравяваме със закъснение! Да си жива и здрава и много щастлива жена!

bouquet

С Дани има напредък, но предпочитам да го коментираме наживо, не в мрежата.

# 391
  • Ямбол
Много се радвам, Мариянка!! Дано всичко се нареди така, както Дани иска  Praynig

Айша, прости ни, че те забравяме, ама и ти не почерпа вчера  Grinning
Как е Ани ?

Незиии, как си, мило бабче на прекрасна Анна? Когато мама и тати разрешат, ще ни споделиш малката прекрасница, нали?

Даа, децата поемат по пътя си и ние все по-малко сме в живота им. Дали това е причината да не споделяме тук  newsm78

# 392
Aйшеее, значи имаш рожден ден на Антоновден Simple Smile Вчера Радев цял ден ме питаше кой празнува днес от познатите ни освен баща ми, племенника и снахата Simple Smile А то ти си била!!!
Ми да си жива и здрава, много успешна на борсата, много щастлива като жена и майка.
Моите деца са добре, правят и мечтаят за съвсем различни неща, все едно не съм ги раждала аз..
Това ни припомни случка от детството им, когато ги бяхме попитали какво искат от живота, Станислава беше казала, че ще си намери принц, ще живеят в замък, ще яздят коне... А Криси, беше казала че с нейния младоженец ще отглеждат прасенца Joy Joy
Като го разказахме на Станислава, тя така почна да се хили посред нощ, че събудила Йорн. Ми таквиз работи мили ми дружки. Аз пък съм виждала бебето на Нези, пък нааааа. Прекрасница голяма Simple Smile

# 393
  • София
Благодаря на всички за поздравите и пожеланията.
По-хубаво е с 2  дни за поздрави, нали?
Нези, как е да си млада баба?
Мариянка, ами свиквай среща - да си споделяме на живо. То всеки има по нещо за казване.
Мама Тин, какво ще следва Крисито, реши ли вече?

# 394
Криси ще учи  информатика Айше, а кака и обеща е ще и ходи на гости в Берлин Simple Smile
Но и аз съм навита за гоститУ де Joy Joy Joy

# 395
Айше,честит рожден ден!   bouquet
Желая ти здраве,щастие и Ани по-скоро да се върне при теб!
А иначе да си млада баба е много приятно! Това чувство някак не може да се опише,трябва да се изпита!
Пожелавам ти го!  Hug

# 396
Айше, честит рожден ден и от мен   bouquet Да си здрава, да си щастлива мама и обичана жена.
Тини, и моето дете иска в Берлин да ходи, каза че там най-добре ще се впише в германско  Mr. Green Тъй, че ще си имаш компания за гоститУ у Берлин живот и здраве  Peace

# 397
  • София
Пак да благодаря за поздравите и пожеланията.
Дано се случат.
Берлин е хубав град, но не съм биа там. Та може да се кандидатирам да нося куфарите на студентските мами.
Нези, сигурно млката кукла е много сладичка.
Аз не бързам, когато стане и ако ме искат за помощник.
А днес в Манчестър ... валял сняг. Там това е много рядко, все на дъжд и вятър го докарва.

# 398
Я, тук се вихрило парти вчера! Simple Smile
Аиша, честит рожден ден и от мен, присъединявам се към всички пожелания!!!
И дано да имаме само хубави новини за споделяне!
  bouquet

# 399
Здравейте девойки  Hug Hug Hug
Нима сте се загубили из мъглата Simple Smile  Flutter Flutter

Да ви метна една почерпка, че нещо помъдрявам ли, оглупявам ли не зная  Mr. Green

# 400
  • Ямбол
Честит Рожден ден, Ваня! Бъди здрава, щастлива и заобиколена с много, много обич! Весел празник с много изненади  Hug

Аз днес не работя, но обожавам дни в които аз се размотавам, а институциите работят. Ми и аз да свърша нещо полезно без да бягам от работа, без да бързам по банки и други институции..  Mr. Green И където отида днес, това им казвам и горкинките се подсмихват  Laughing

# 401
  • София
Ваня, честит рожден ден!   bouquet
Пожелавам здраве и многощастиес близките хора.
А какво става с Петя?
Нези, помагаш ли за  малката кукла?
Ние днес отработвахме, но ни пуснаха в 14.30 ч. Сега дремя пред монитора, гледам руски сериал.
Мария, завиждам за ходене по институциите. Ако ми се наложи взимам отпуска.  Cry
Да вадя ли домовата книга и да отмятам отсъствия?
Ани тази седмица работи, вече си има и съквартирант - момчето си дойде и не скучае  сама.

# 402
  • София
Здравейте мами, радвем се да ви видя тук!

Ваня, честит рожден ден! Да си жива и здрава, желая ти и много щастие и разбирателство във семейството!  newsm51

И аз днес не работих, но обгрижването на баща ми ми беше достатъчно да се уморя порядъчно. Сега чакам Оски да се прибере и да хапваме.

Нези, разпиши се с малко инфо за трепетите около новия член на семейството?

# 403
  • Ямбол
аз наистина нямам друго време за такива институции, освен да избягам набързо от работа или ей такива дни  Laughing
Айша, мятай тук домовата книга  Mr. Green

# 404
Опс, малко със закъснение , ама и аз да вляза в час, докато не е дошла Айшето с дневника Simple Smile
Ваня, честит рожден ден на патерица и от мен,
да си много здрава, много спокойна, усмихната и щастлива. Да бъдеш щастлива баба на още една прекрасна внучка и хармония в цялото семейство,
Тая сутрин ние с Радев ще пропуснем спортуването, че в 9 съм на зъболекар. Вчера както си седях и четях една книжка и от един голям зъб ми се отлепи цялата пломба,та днес зъболекарката извънредно ще иде до кабинета си да ми ремонтира зъба.
Имам голям напредък с ушите, пупу, пак докато си четях, така ми изпука дясното ухо, че изведнъж започнах всичко да чувам/хаха, за ужас на Радев, сичко чувам вече/
Айде целувки от мен и хубава неделя! И Нези да поразкаже малко за красавицата Анна Simple Smile Ми тъй де, да трупаме опит другите Peace

Общи условия

Активация на акаунт