Попътен вятър на порасналите ни деца- 20 юбилейна- летни настроения преди Коледа

• 55 417
  • 581
  •   1
Отговори
# 345
  • Ямбол
ехааа, Айша, супер !!  Hug Как личи, че си тооолкова щастлива, че си имаш детенце  Heart Eyes
Тини, малък Йори прибра ли се  newsm78
Ива днес я метнали да ходи на работа.. а тя беше решила да помързелува у дома  Mr. Green

# 346
Малкия Йори кацна благополучно, вече пътува към Варна
Стаята на Криси е облизана, свети, дрехите са прибрани Simple Smile
Чакаме го, хихи

# 347
Ама вече и малък Йори ли имаме?   Mr. Green Тини,бързо подробности!  Crossing Arms

# 348
  • София
Ама вече и малък Йори ли имаме?   Mr. Green Тини,бързо подробности!  Crossing Arms
И аз това се питам? Подробности - на живо, на 20.12, предполагам.  Party
Че врага дебне и чете ...
Мария, нямам си дете. С Ива ръгнаха по нощен живот. Нали 9 месеца беше само на домашно.

# 349
Незиии, имаме бе, от 1 месец, голяма интернет либов Simple Smile Ама Криси каза че съм задръстена щом не разбирам от таквиз неща, хих
Младежа учи в Берлин, аз лично много го харесвам, и познайте накъде се е насочила да учи и девойката Simple Smile А онзи ден по куриер получи любовно писмо , червена роза и плюшена играчка та четохме и ревахме и двете - тя от щастие, аз от умиление какви хубави неща беше написал за момичето ми Йори, та такива емоции покрай нас,

# 350
Малиии,Тини! Не знаех! Май и Криси ще става немска снаха.  Wink
Виждали ли са се досега? Той ви идва на гости ли?

# 351
  • София
Тини, какви хубави емоции имате! Няма празно при вас! Хайде, и аз чакам с нетърпение подробностите! Blush
Айше, как си, по-спокойна ли си вече? newsm78

# 352
  • Ямбол
Малиии, колко вълнения ...Айша, няма страшно  Hug Ще се приберат по някое време, че утре Ива е на работа и пак ще става на време  Rolling Eyes А т6ооокова време не са се виждали ...
Мариянкааа, какво стана с Дани и Йори? Намериха ли квартира, а, а?

# 353
Малиии,Тини! Не знаех! Май и Криси ще става немска снаха.  Wink
Виждали ли са се досега? Той ви идва на гости ли?

ААА никаква немска снаха бе жени, само любов засега. Младежа е от гимназията на Криси, но е 3 г по-голям и от много време се познават, ма то много обожатели имаше покрай нея , как да се уреди. Та сега нали и тя вече поумня, порасна, разбра че майка и е била права за някои неща, хаха. Бе не знам как стана, ама нон стоп си говорят по скайп и не им свършват темите, което е супер и много им се радвам.

# 354
  • София
Ауууууууууууу колко работи съм пропуснала, колко вълнения, колко радости. Но ето вече ще влизам пак.
Чакам утре, та да се наприказваме, доколкото можем.

Хубав ден, мацки  Hug

# 355
  • Ямбол
И аз така  Hug Чакам с нетърпение да ви гушна всички  Hug Hug Hug
Пристигам около 18.30 - живот и здраве, мятам се на едно такси и пристигаме на пицария или бирария беше "Ники".. Тини ме ориентира, а и гледах в мапса, че е на пресечка на Витошка .. 
Ивето нещо сдава багажа, болнава е ...

# 356
  • София
Ето съм след срещата. И искам да повторим. Уф от телефона не било лесно.

# 357
  • Ямбол
Привет, момичета  Flutter
Искам да пожелая на всички ви весело посрещане на новата 2015 година и дано тя бъде по-добра и по-успешна от 2014.
Аз ще празнувам у дома, с мама. Тази година не успях да се вредя за софийските тържества, че е зает "големият" апартамент. Шегичка - Ивето си има приятелка на гости. Ще празнуват на площада, а преди това ще хапнат "някъде" - каквото и да значи това  Mr. Green
Много силни прегръдки и целувки за всички ...
Знаете ли, когато Албенка "направи" тази тема, много се чудих - летни настроения преди Коледа ... хихи, а то ще идем в тази темичка и до другото лято хихихи
В Ямбол има само вятър - а как обичам сняг, ама нЕма  smile3506

# 358
Миме, и във Варна само вятър и студ и сняг немааааа Sad
И ние сме у нас на Нова година с едни приятели и към полунощ ще сме и ние като Ивка на площада. Ще пее една наша дистрибуторка, Георги Христов, БТР , Миро и разни други.
Аз днес приключих с работенето за 2014 г, оказа се много , много успешна и емоционална, чак съм изморена от емоции. Утре с моята Мимка ще се отдадем на готвене и сладки приказки на чай и меденки.
Пожелавам ви много хубаво да си изкарате всички, обичам ви, прегръщам ви и ви целуваааааам Simple Smile

# 359
  • Ямбол
Тиниии, чудесни меденки направихме по рецепта на Нези..
Ако искаш, ще я намеря - тя я публикува в другата ни тема - чудесни меденки станаха  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт