Има ли значение- обзавеждането

• 5 902
  • 32
  •   1
Отговори
# 30
Работата не е само в обзавеждането...

Но ако си подберете нови общи неща, това ще е полезно за връзката. Обратно, натрапени "чеизи" и готови свръхценни мебели с лошо излъчване могат да създадат едни такива малки уж конфликтчета...
Де да бяха малки конфликчетата.... #Cussing out Много неща не ми допадат, но обстоятелствата са доста по-сложни. Най-вече липсват финанси, а несъмнено те са преди всичко останало. Липсват ли, всички възгледи, бог да ги прости.

# 31
Абе поне да ти дадат карт блаш да поизхвърлиш някои неща...че то тия стари домове вътре са натъпкани с какви ли не чеизи, дето стоят от десетилетия.

Аз едно време станах снаха и се подготвях психически как някой ден ще успея да пробия и да променя нещо в тая къща. Е, промених де, разведох се, но това е друга тема. Въпросът е, че е много подтискащо да има някакъв бит и да не може да го помръднеш.

Като за начало бих изхвърлила безпощадно напукани или чукнати чинии.

# 32
Въпросът е , че с постъпването в нов дом всяка жена иска нещо ново, макар и на скромна цена, за да си изгради свои бит, но ми се струва, че предпочитам нещо ново пред скъпото Simple Smile
Това не е въпрос, а констатация.

Общи условия

Активация на акаунт