На море в ТУРЦИЯ - тема 31

• 110 444
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Момичета, заформя се грозен и неуместен за темата спор. Нека коментарите останат в рамките на добрия тон и да са по същество Peace

# 286
Защо във всяка новооткрита тема за Турция присъстват злобни заяждания,обиди, сарказъм и само изхвърляне  - кой е по- по- и най- ...Отстрани е страшно смешно да се чете това.Мисля че е време да се престане с тези лични нападки,все пак тук в този форум сме зрели хора.Моля за повече взаимопомощ и информация за почивките ни в Турция, не разводнявайте темата с вашите "писания".
И да разведря малко темата ще посъветвам всички на които им предстои почивка в хотел PALM WINGS BEACH RESORT KUSADASI 4* да бъдат по-внимателни с личните си бижута и валута.Мои познати които почиват в този хотел ми съобщиха че днес е извършен обир в целия хотел.Много от стаите са тарашени за пари.Много от туристите се оплакват от липса на валутата си по стаите.В момента полицията е затворила хотела,водят се разпити и разследване кой с колко е пропищял от туристите.Ако някой има повече инфо за това да сподели.Явно вече ще си носим валутата и на плажа.

# 287
  • София
ама как разведри само хората, които ще ходят в този хотел Joy

# 288
Ами така се получава като се намери в която и да е тема за Турция по един "сбъркан родолюбец" от криворазбраната цивилизация и.......думите спират

Относно кражбите , супер неприятно ....в годините назад нямаше такова нещо ...Ужас ......

# 289
Е, няма ли сейф в хотела? Вярно, ако е само на рецепция, е малко неудобно, но, ако има в стаите, дори и да се заплаща..... за 20-ина евро се спестяват доста евентуални проблеми.

# 290
  • София

И да разведря малко темата ще посъветвам всички на които им предстои почивка в хотел PALM WINGS BEACH RESORT KUSADASI 4* да бъдат по-внимателни с личните си бижута и валута.Мои познати които почиват в този хотел ми съобщиха че днес е извършен обир в целия хотел.Много от стаите са тарашени за пари.Много от туристите се оплакват от липса на валутата си по стаите.В момента полицията е затворила хотела,водят се разпити и разследване кой с колко е пропищял от туристите.Ако някой има повече инфо за това да сподели.Явно вече ще си носим валутата и на плажа.
Е, направо ми оправи деня  Rolling Eyes Много ни разведри Stop   Mr. Green
Някъде не четох ли,че има безплатни сейфове по стаите newsm78

# 291
  • Русе
Е, няма ли сейф в хотела?
Има, във всяка стая. Peace
Неприятно е наистина Confused

# 292
Ако има сейф какво е станало - разбили са ги, откраднали са самите сейфове, ако не са били вградени? Притеснително е това, защото може да се случи навсякъде. Но, ако сейфовете са били платени и поради тази причина не са били ползвани, е друго.

# 293
  • Русе
Ако има сейф какво е станало - разбили са ги, откраднали са самите сейфове, ако не са били вградени? Притеснително е това, защото може да се случи навсякъде. Но, ако сейфовете са били платени и поради тази причина не са били ползвани, е друго.
Миналата година не бяха платени. Не са вградени, вътре в гардеробите са.

# 294
Искам да попитам от къде мога да си купя аква обувки в София ?

# 295
На няколко пъти се коментира въпроса за бакшишите на сервитьорите...нале ресторантите са на самообслужване?Какви сервитьори?

# 296
  • София

Виждала съм аква обувки в Кауфланд и  Джъмбо.

Белладона, зависи от хотела. В някои хотели сервитьорите ти донасят питиетата на вечеря.

# 297
Pine Bay ме интересува.

# 298

Имаше и в Лидъл наскоро.

# 299
На няколко пъти се коментира въпроса за бакшишите на сервитьорите...нале ресторантите са на самообслужване?Какви сервитьори?

Говорим за ресторанти в 4 или 5-звездни хотели, не столове  Wink  Нали някой трябва и да отсервира, да оправя, и да ви носи питиета.

Общи условия

Активация на акаунт