Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на гост, който се е върнал от хотел Атлантик в Кушадасъ?
Какви са мненията и впечатленията от хотел Pinе Bay в Кушадасъ?
Какви са препоръките за минибара в турските хотели?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на гост, който се е върнал от хотел Атлантик в Кушадасъ?
-
Какви са мненията и впечатленията от хотел Pinе Bay в Кушадасъ?
-
Какви са препоръките за минибара в турските хотели?
Политиката за минибара в турските хотели може да варира. Някои хотели зареждат безплатно, докато други начисляват такса за консумация. Важно е да проверите политиката на хотела за текущата година, тъй като тя може да се променя ежегодно. Освен това различните туроператори могат да предлагат различни услуги, така че е препоръчително да потвърдите с тях какво е включено в пакета.
-
Какво е мнението за хотел Limak Limaçı в Кириш?
-
Какви са препоръките за посещение на Памуккале?
, да споделя как мина нашата почивка в Ичмелер, хотел AQUA.
Хотелът си е както го помня от преди 5 години, правили са му освежителни ремонти, но най-доброто е, че спомените ми са реални, нищо не съм украсила, та не съжалявам. Хотелът се състои от основна сграда 5* , анекс и допълнителна 4*, 2 басейна за върастни с дълбочина 1,40 м , 2 бебешки и един за 4- те водни пързалки, 2 бара, 2 лоби бара, ресторант и един ала карт, който не посерихме, т.к. Там се гледаше световното по футбол, страхотен аниматорски тим и амфитеатър, в който имаше представления поне 2 вечери или само толкова ние посетихме.:Чистотата беше изключителна, 3 пъти ни смениха спалното бельо, хавлиите 5 пъти, т.к. единия ден бяхме по обед в стаята, беше много топло и поставихме табелка де не ни безпокоят. Храната беше изобилна,качествена и много вкусна- имаше агнешко, телешко, пилешко и риба и това всеки ден. За салатите и десертите дума няма да отварям, скрих кантара в къщи, че е враг номер едно
през другото време редувахме басейн с плаж в Ичмелер. Плажът на Мармарис е кошмрен и не струва. За всички, които се чудят какъв хотел да изберат, плажът е кошмарен, водата мръсна, така че търсете хотел с плаж в Ичмелер, там 1-ва линия означава малко място и басейн. Запознахме с една двойка, които се бяха подлъгали да са на 3 звезди, близо до центъра и първа линия и през цялото време са били на басейна, месо почти не са имали и не бяха много доволни.
, а басейнът е един и малък за двата хотела, храната е бедна и има винАги опАшки, както и е доста популярен сред българите, което за мен е минус. В Грийна бяхме общо 6 стаи българи, предимно бяха холандци, белгийци, англичани, турци и арАби ( от богатите) и руснаци, имаше и малко немци и повечко французи.

, аз съм немски възпитаник и винаги много се ровя, та преди 4-5 години попаднах на статия за този тип масла и кремове и от тогава ползвам Sundance iот ДМ, няма парабени, не съм изгаряла, а съм със слънчева алергия, така че горещо препоръчвам-високо качество на добра цена. Лосионът им за след слънце си го ползвам цяло лято и е супер