На море в ТУРЦИЯ - тема 31

• 110 475
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • София
За почиващите в Кушадасъ шопинг рая е в Соке.

Къде се намира това , в самото Соке или извън, защото ние влезнахме в Соке ама не намерихме, нищо  newsm78

# 106
  • Бургас

Къде се намира това , в самото Соке или извън, защото ние влезнахме в Соке ама не намерихме, нищо  newsm78

Този мол мисля, че се намира на самата магистрала. Ние на тръгване от Бодрум минахме от там. Не сме влизали в никакъв град. Търговския център си е точно до пътя. Така като го гледам на картата се намира южно от Кушадасъ, т.е подминава се Кушадасъ в посока Дидим. Нека някой ме поправи ако греша.

# 107

Този мол мисля, че се намира на самата магистрала. Ние на тръгване от Бодрум минахме от там. Не сме влизали в никакъв град. Търговския център си е точно до пътя. Така като го гледам на картата се намира южно от Кушадасъ, т.е подминава се Кушадасъ в посока Дидим. Нека някой ме поправи ако греша.

Поправям те Wink
Аутлет центровете са два.
Като влезеш от Кушадасъ единият се пада в ляво след града ,а другият в дясно.
В левия има и Кипа.Ние отидохме самостоятелно от Кушадасъ.

# 108
  • Варна
miss july  Hug
От сърце благодаря за информацията, а през коя агенция резервирахте?
Аз пак да попитам в километри разстоянието до Мармарис и до Кушадъсъ колко е?
Колебая се между двете.
На Мармарис ми харесва много, на Кушадъсъ не толкова, но пък е по-близо.

Карамел, разстоянието от Кушадасъ до Мармарис е 211 км.

http://www.viamichelin.com/web/Routes?strStartLocid=31NDIxOGYxMG … NNell1T0RVMk5UZz1

Дизела( Motorin) в момента е 4.35 TL. Една лира е около 70 стотинки.

http://www.benzinal.com/default.aspx?urun=5

# 109
  • София
За пътуване с кола до Анталия къде е подходящо да се направи междинна нощувка? Да ми препоръчате хотел?
Миналата година на отиване нощувахме в Ескишехир, маршрута ни беше през
Истанбул. На връщане нощувахме в Айвалък. Хотелите резервирахме и платихме предварително през ТА. Разгледай хотелите в booking, и си избираш според бюджета. Хотела в Ескишехир беше на цена 120 лири и беше ок, но забравих името. Този в Айвалък на същата цена, но отвратителен, но там няма голям избор.

# 110
Miss July, вие в кой хотел ще бъдете - Мармарис Парк Хотел?

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 21:30 от jfjallen

# 111
Дами,писахте болници,лекари ...това със стандартните медицински застраховки,които предоставят ТА ли е?

# 112
  • Бургас

В Мармарис Палас  Grinning

Дами,писахте болници,лекари ...това със стандартните медицински застраховки,които предоставят ТА ли е?

Да, обикновено в цената на ТА е включена и медицинска застраховка. Нашата е на стойност 4 000 евро и се чудя дали да не поискам да увеличат сумата.

# 113
По отношение на застраховките, и двата пъти когато съм правила брокерът, ми натъртваше, че за Турция е със "самоучастие", аз  го разбирам, че ако нещо се случи, аз поемам една част от разходите.
Вие къде си правите медицинските застраховки, а чрез SDI но те към коя ЗК ме застраховат, не помня.

# 114

Той май се пада по-близко до Ичмелер? Ние пътуваме другата събота, живот и здраве, и като се върна ще дам инфо за шопинга Sunglasses Вече разбрах, че до Марината има мол, прочетох и за още един, както и че там има и Мигрос, Кипа и .... /макар че не знам какво точно се предлага там Sunglasses

Няма стpашно, ще newsm75  някой и дpуг магазин, хахаха

# 115
Migrоs е магазин тип Пикадили,а Kippa е тип Метро. В Кippa препоръчвам щанда с прясно изпечените ядки. Турците са майстори, а и баклавата там е на добри цени.

# 116
Здравейте!Да се включа и аз! В неделя 01.06  се върнах от екскурзия/море в Турция.Бяхме 1 нощувка в Кушадасъ хотел Созер 3* - отговаря си на категорията.Отбихме се до Троя - красиво място стува си да се види.На път за Бодрум от Кушадасъ посетихме древния град Ефес и къщата на Дева Мария.
В Бодрум имахме 4 нощувки в хотел Палм гардън гюмбет - 4*.Хотела е тип къщички на два етажа ,заобиколени с цветя,палми,с два басейна.Морето е на една пряка от хотела.Шезлонгите и чадърите не се заплащат но трябва да си купите нещо за консумация.Последната ни нощувка беше в Аивалък в хотел Калиф 3* - с басейн има нова и стара част на хотела.
Пътя е доста от Пловдив до Бодрум - приблизително 1200- 1250 км.,но пътищата са широки,приятна гледка,много маслини,покрай морето китни селца.

# 117
  • Бургас

Той май се пада по-близко до Ичмелер? Ние пътуваме другата събота, живот и здраве, и като се върна ще дам инфо за шопинга Sunglasses Вече разбрах, че до Марината има мол, прочетох и за още един, както и че там има и Мигрос, Кипа и .... /макар че не знам какво точно се предлага там Sunglasses

Няма стpашно, ще newsm75  някой и дpуг магазин, хахаха

Супер. Завиждам благородно. Ние сме чак в края на септември  Sad
Вие в кой хотел ще бъдете?
Задължително ще чакам отзиви за всичко - за хотела, курорта, магазините. Аз нали съм морско чедо и водата не ми е най-привлекателното нещо в Турция, но виж магазините  Blush Тук, в Бургас, заради скъпите братушки не правят никакви намаления и разпродажби  Crossing Arms
Наистина ли не си ходила в Кипа и Мигрос. Това са супермаркети. Има доста хубави неща и правят страхотни промоции. Ние често ходим до Одрин и си пазаруваме от там. Кипата е най-хубавия магазин за мен.

evhen, ако застраховката е със Асистанс нищо не плащаш. Това е идеята на този тип застраховки - че нищо не плащаш на място. При мен в болницата ги домързя нещо да пишат мейли до "Алианц" и помолиха да платя за прегледа и манипулациите - 150 евро, а на другия ден да мина да ми ги върнат. Имах в себе си парите, но все пак съм си направила застраховка с Асистанс и отказах. Седнаха, направиха връзка със застрахователите и ме пуснаха да си ходя по живо, по здраво.

# 118
добро утро на всички.  Simple Smile
 довечера пътуваме за Мармарис - Паша бийч хотел  . Ходила съм и преди.
Някои тук спомена ,че пазара е закрит. Има ли някои търговски център или по -малък пазар ?  
Има ли някои в момента в Мармарис ? Как е времето там ?

# 119
добро утро на всички.  Simple Smile
 довечера пътуваме за Мармарис - Паша бийч хотел  . Ходила съм и преди.
Някои тук спомена ,че пазара е закрит. Има ли някои търговски център или по -малък пазар ?  
Има ли някои в момента в Мармарис ? Как е времето там ?

Ще чакам с нетърпение да се върнеш и да разказваш. Ние пътуваме на 20 юни....

Общи условия

Активация на акаунт