На море в ТУРЦИЯ - тема 31

• 110 427
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Дойде време и за нашата група от форума за 06.06. за „Пайн бей“ Кушадасъ.Ние тръгваме в 17ч.-
ще се срещнем в Сливен.поръчахме си слънчево време дано да не закъснее!

# 121
Дойде време и за нашата група от форума за 06.06. за „Пайн бей“ Кушадасъ.Ние тръгваме в 17ч.-

Нашият час за тръгване е 15ч. Надявам се Кушадасъ са ни посрещне с мноооого слънце  Hug
Лек път на всички заминаващи днес   bouquet

# 122
  • София
Дами, споделете ако някоя от вас е пътувала самостоятелно до Анталия с Турските авиолинии.
Интересува ме прекачаването в Ататюрк - има ли транзитно преминаване (както е да кажем меджународното прекачване) от кацането към доместик терминала или трябва да минеш паспортен контрол, да излезеш от международния и да си отидеш до доместик?

# 123
Паспортен контрол при всички положения ще има.

# 124
Дойде време и за нашата група от форума за 06.06. за „Пайн бей” Кушадасъ.Ние тръгваме в 17ч.-

Нашият час за тръгване е 15ч. Надявам се Кушадасъ са ни посрещне с мноооого слънце  Hug
Лек път на всички заминаващи днес   bouquet
Дами,желая ви слънчева почивка и пресни отзиви от хотелаНие сме там от 20.06!!

# 125

Весела, безпроблемна и слънчева почивка Simple Smile. Ние тръгваме на 13.06.

# 126
  • София
Прекрасна почивка и само слънчеви дни на всички, които заминават за Pine Bay!   grinning039  Nature Sunny

И ние заминаваме за там на 20.06 

За първи път ще почиваме в Турция Grinning

# 127
Да се отчета и аз, ние сме от 16.06 в Pine Bay. Ако имате желание и нет напишете в кои къщички сте. Приятна и слънчева почивка.

# 128
  • София
За почиващите в Кушадасъ шопинг рая е в Соке.

Къде се намира това , в самото Соке или извън, защото ние влезнахме в Соке ама не намерихме, нищо  newsm78

Този мол мисля, че се намира на самата магистрала. Ние на тръгване от Бодрум минахме от там. Не сме влизали в никакъв град. Търговския център си е точно до пътя. Така като го гледам на картата се намира южно от Кушадасъ, т.е подминава се Кушадасъ в посока Дидим. Нека някой ме поправи ако греша.

Поправям те Wink
Аутлет центровете са два.
Като влезеш от Кушадасъ единият се пада в ляво след града ,а другият в дясно.
В левия има и Кипа.Ние отидохме самостоятелно от Кушадасъ.
Два варианта има, единият е точно мола на гръговото в ляво от магистрала се пада,
там има по-хубави магазини, набодобява мола в Одрин, има и кипа също.
Ако се продължи по магистрала в посока Дидим в дясно, се пада втория вариант,
също има много магазини, тези се водят в Соке, но реално са си иззвън града.

# 129
Голяма група май се събрахме за 20.06 за Пайн Бей  Party

# 130
Голяма група май се събрахме за 20.06 за Пайн Бей  Party
Sunglasses

# 131
Дами,малко глупав въпрос...колко закачалки има в гардеробите на вилите в  Пайн Бей ?Да знам дали да си нося!

# 132
Здравейте момичета . Аз съм абсолютен новак в темата , а и не се ориентирам много добре защото влизам често , но за кратко. Включвам се с молба да ме насочите къде да прочета или за малко информация относно курорта Айвалък и пътуване в края на месец септември със собтсвен транспорт . Видях един хотел в Айвалък /не претенциозен/ , който обаче е със самостоятелен плаж , има басейни и е на база ALL INCLUSIVE , което ни устройва. Хотела е AYVALIK BEACH 3* от 27 септември , което ни устройва и като цена и като финална почивка за това лято Simple Smile Ще бъда много благодарна ако някой е ходил или чувал нещо както за този хотел в Айвалък така и за избрания период като температура и т.н. Ще бъда благодарна и за някакви приблизителни цени на ферибота за лек автомобил с шофьор и двама пасажери  Peace Hug  bouquet
Желая прекрасно и успешно лято на всички и семействата ви !!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 133
Дами,малко глупав въпрос...колко закачалки има в гардеробите на вилите в  Пайн Бей ?Да знам дали да си нося!
Добре, че не съм в групата , но пак ме втриса от простотията.

# 134
Здравейте момичета . Аз съм абсолютен новак в темата , а и не се ориентирам много добре защото влизам често , но за кратко. Включвам се с молба да ме насочите къде да прочета или за малко информация относно курорта Айвалък и пътуване в края на месец септември със собтсвен транспорт . Видях един хотел в Айвалък /не претенциозен/ , който обаче е със самостоятелен плаж , има басейни и е на база ALL INCLUSIVE , което ни устройва. Хотела е AYVALIK BEACH 3* от 27 септември , което ни устройва и като цена и като финална почивка за това лято Simple Smile Ще бъда много благодарна ако някой е ходил или чувал нещо както за този хотел в Айвалък така и за избрания период като температура и т.н. Ще бъда благодарна и за някакви приблизителни цени на ферибота за лек автомобил с шофьор и двама пасажери  Peace Hug  bouquet
Желая прекрасно и успешно лято на всички и семействата ви !!!  bouquet  bouquet  bouquet
  Малко късничко ми се струва за Айвалък 27 септ.,миналата година бях от 05 септември,времето беше супер,но като си тръгнахме заваля дъжд.

Общи условия

Активация на акаунт