На море в ТУРЦИЯ - тема 31

• 110 420
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Дами,малко глупав въпрос...колко закачалки има в гардеробите на вилите в  Пайн Бей ?Да знам дали да си нося!
Добре, че не съм в групата , но пак ме втриса от простотията.

Да носиш домашна ракия в пластмасови шишета не е простотия, а да носиш закачалки е?

Белладона, ако не ти стигат закачалките, поискай допълнителни от хаускийпинг-а  Peace 

# 136
Рече и отсече !

# 137
Благодаря за отговора! Въпроса с времето обаче не ме касае много и затова съм го поставила на последно място. Считам , че времето по отношение на морето е относително понятие и това ми се е доказало във времето от личен опит, освен това ние особено половинката ми е хипертоник и не си падаме по големите жеги и силното слънце  Peace
Питането ми беше за хотела или нещо от неговата категория и курорта като такъв !  Peace  bouquet

# 138
Дами,малко глупав въпрос...колко закачалки има в гардеробите на вилите в  Пайн Бей ?Да знам дали да си нося!
За каква точно простотия говориш!!??Не разбрах!!Простотия е да квалифицираш без дори до мислиш!!!

# 139
Дами,малко глупав въпрос...колко закачалки има в гардеробите на вилите в  Пайн Бей ?Да знам дали да си нося!

Да носиш домашна ракия в пластмасови шишета не е простотия, а да носиш закачалки е?

Белладона, ако не ти стигат закачалките, поискай допълнителни от хаускийпинг-а  Peace 
Много благодаря!Повечето ми дрехи седят на закачалки  за да не се мачкат!Да обясня за тези,които явно не разбират необходимоста от закачалки!!!

# 140
Белладона, сама пишеш малко глупав въпрос - глупав, защото никой не може
да каже броя на закачалките . Когато задаваш въпрос помисли дали ще получиш
адекватен отговор. На твоя въпрос едвали някои би могъл да отговори с конкретна цифра.
Колкото до това как подреждаш дрехите си - никой не го интересува.
За мен въпросът ти звучеше подобно на  - дву пластова ли е тоалетната хартия в хотела ?
Мисля, че съм ясна, а колкото до ракията - някой сподели предпочитанията си, а не отправи въпрос.

# 141
Въпроса може да е глупав,но за мен е важен!Не става дума за точна бройка,по-скоро една-две ли са или са десетина.Просто не обиждай,ако обичаш!Това е форум.Всеки може да  пише,пита, изказва  впечетления и мнения.Не може да обиждаш!

# 142
Не виждам с какво съм те обидила - на глупав въпрос - глупав отговор.

# 143
Не виждам с какво съм те обидила - на глупав въпрос - глупав отговор.
Какъв човек си ти?Пишеш,че те втриса от простотия цитирайки ме и питаш с какво си ме обидила!!??

# 144
Нещо не се справи с цитата, но не се притеснявай -
вземи си няколко закачалки - не са тежки. Важното е да се чувстваш
спокойна и да се наслаждаваш на почивката. Останалото  не си заслужава.
Желая ти много хубава ориенталска почивка с красиви моменти, а зная, че ще е така !

# 145
Момичета не искам да се намесвам в спора , но наистина е добре ако го прекратите, защото е безмислен ! Закачалки , ракия , взаимни нападки - темата се пълни с глупости и несъществени неща !
Успех на всички в избраните почивки! Турция е вълшебно място , перфектна дестинация за почивка и най-"лошото" място в Турция е в пъти по-добро от малоумните инклузиви на родното ни замърсено море !

# 146
Бену, закачката е прекратена, но има въпроси, на които
можеш да получиш отговор и други, за които може да се предполага.
Например - какво ще е времето през октомври и водата ще става ли за къпане .
Трябва ли след всеки подобен пост да се прави забележка ?
По аналогичен начин и със закачалките само , че  не е от постояните въпроси
без точни отговори.

# 147
Съжалявам , че във въпроса написах за "времето" ......Направих го по-скоро по инерция и от интерес дали някой от темата е ходил в Турция в края на септември , а не толкова какво ще е времето. Пак казвам въпроса за мен не е важен и е строго индивидуален. Всяка година в последните 10 имам щастието със семейството си да ходя на нашето море когато е чисто , спокойно и на половината пари.Правим го вече години през юни и слушам около мен как всички колеги се тревожат и коментират , че им се ходи докато са по-поносими цените и чисто морето , ама "времето" им е проблем ...Понеже за мен не е проблем - слънцето е перфектно , вода около 22 градуса напълно нормална ....и си изкарваме чудесно. Надявам се и занапред повече хора да ги притеснява юнското време за да почивам на спокойствие. В Турция съм ходила в силните и горещи месеци и сега искам да опитаме през септември , но ВРЕМЕТО не МЕ КАСАЕ ! Ще бъда благодарна за инфо за Айвалък , за пътуване със собствен транспорт и е бонус ако някой сподели лично мнение за Айвалък Бийч хотел !!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 148
  • София
Съжалявам , че във въпроса написах за "времето" ......Направих го по-скоро по инерция и от интерес дали някой от темата е ходил в Турция в края на септември , а не толкова какво ще е времето. Пак казвам въпроса за мен не е важен и е строго индивидуален. Всяка година в последните 10 имам щастието със семейството си да ходя на нашето море когато е чисто , спокойно и на половината пари.Правим го вече години през юни и слушам около мен как всички колеги се тревожат и коментират , че им се ходи докато са по-поносими цените и чисто морето , ама "времето" им е проблем ...Понеже за мен не е проблем - слънцето е перфектно , вода около 22 градуса напълно нормална ....и си изкарваме чудесно. Надявам се и занапред повече хора да ги притеснява юнското време за да почивам на спокойствие. В Турция съм ходила в силните и горещи месеци и сега искам да опитаме през септември , но ВРЕМЕТО не МЕ КАСАЕ ! Ще бъда благодарна за инфо за Айвалък , за пътуване със собствен транспорт и е бонус ако някой сподели лично мнение за Айвалък Бийч хотел !!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Bennu Korel, преди две години бяхме в този хотел. Бяхме изключително доволни. За там е за предпочитане да сте със собствен транспорт. Ние също бяхме с колата и си правехме разходки всеки ден  - Айвалък е на 5-6 км, о-в Джунда, Шейтан софрасъ... все места, които си заслужава да видите. Стаите в хотела са много просторни - има 2 помещения - като спалня и хол с фотьойли. Хотела всъщност  е  вили, в борова горичка. Много е приятно. Много е тихо и спокойно, няма анимация.
Миналата седмица се върнахме от Кушадасъ - та ферибота в момента е 30 лири.

# 149
hris.g  bouquet  bouquet  bouquet Много ти благодаря за информацията, която освен всичко за моя радост е пълна с позитивизъм !  Hug Peace

Общи условия

Активация на акаунт