На море в ТУРЦИЯ - тема 31

• 110 535
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Ani_iv
Тази цена само нощувки ли включва? А самият хотел как ти се видя?
В цената е включен 7 /седем/ дневен пакет Ол инклузив, за двама туристи.
Информация за стаята 
Тази климатизирана стая разполага с малък хладилник, сателитна телевизия и самостоятелна баня с душ или вана. Освен това тя има балкон или тераса с изглед към градината. 

"...Брой гости Макс. 2 човека. 
План хранене В цената на стаята са включени всички хранения, както и избрани напитки..."

Хотела е прекрасен, перфектна локация, много разнообразна и вкусна храна, една част от стаите са реновирани, друга все още на са. Прилагам кореспонденция с Booking-а, за да покажа и перфектното обслужване от тяхна страна. Този отговор получих само 1 час, след като проведох разговор с искане за пормяна на престоя ни.

"...Уважаема г-жа Ангелина Иванова,

Благодарим Ви, че се свързахте с Връзка с клиенти - Booking.com.

Ние се свързахме с Vera TMT Resort от Ваше име, за да получим разрешение да променим Вашата резервация.
Имаме удоволствието да Ви съобщим, че Вашето желание е одобрено. Скоро ще получите имейл с потвърждение.
 =============================
Вашите промени
 Стандартна двойна стая със спалня или 2 отделни легла за госта Angelina Ivanova

Напускане : 17 май 2014, събота (бе 19 май 2014, понеделник)
цена: € 319.58 (бе € 451.58)
 =============================

Радваме се, че Ви бяхме полезни и се надяваме да изберете Booking.com отново при следващите си резервации.

Моля, не се колебайте да се свържете с нас, в случай че имате допълнителни въпроси.

С уважение,

--
Hristo Kermedchiev
 Booking.com Customer Service Team ..."

Последна редакция: чт, 03 юли 2014, 11:54 от Ani_iv

# 691
  • Варна
Това го заковете най-отгоре,на първа страница,за новаците:
Ракия в Турция не се носи,цигари е забранено да се пушат,дори и от хотела да разрешават,забранено е да си препълваш чинията с храна,да говориш на висок тон и изобщо да дишаш,защото излагаш съфорумките  hahaha hahaha hahaha

# 692
Аз бях огорчена от политиката с пушенето.Външната част ресторанта в по-голямата си част е като с покрив на колони.Там не се пуши!!!Било закрито!!!

Така е по закон в Турция - бяхме обсъждали този въпрос когато въведоха закона. Не е хотелска политика.  Peace
На мен пък много ми харесва този закон.....и не разсъждавам като егоистка, понеже ние вкъщи всички сме непушачи, а просто има и много деца, защо пък трябва да им се трови въздуха. Нищо лично, но който се е сдобил с подобен порок да си търси начини.....
Нямам нищо против законите,но трябва да има ред и да е осигурено достатъчно пространство и за пушачите!!!Това ..."да си търсят начин" не мога да приема.Платили сме наравно с всички!

# 693
Ракия в Турция не се носи,цигари е забранено да се пушат,дори и от хотела да разрешават,забранено е да си препълваш чинията с храна,да говориш на висок тон и изобщо да дишаш,защото излагаш съфорумките  hahaha hahaha hahaha
Страхотно!!!ха,ха,ха!!Евала!Другия път ще опитам и да не дишам,не че другото изпълних!

# 694

Като си пълня чинията и като се нареждам по два пъти да ми наливат бяло вино /защото го правех/ понеже им харесах виното не вредя на никого, но като се разпуфкам като комин пред толкова малки дечица  да ми дишат отровите вече съм вредител......и това няма нищо общо с излагането на съфорумките, а иде реч за елементарна култура и съобразяване с личното пространство на околните....

# 695
Пък и какво им пречи на пушачите да си пушат в стаите и да тровят себе си и собствените си деца.....и какво са виновни другите, които са отишли да почиват, че искат да дишат нормален въздух.....

# 696
  • Варна
Алинче,хайде да нареждаш в къщи само,кое е добре и кое не.

# 697
  • Beyond the stars
Не е като да няма достатъчно пространство за пушене, всъщност всичко извън ресторантите, лобито и спа-то е място за пушене  Peace

П.С. Да не превръщаме хубавата тема в вечната "пушачи-непушачи"  Peace

# 698
Не е като да няма достатъчно пространство за пушене, всъщност всичко извън ресторантите, лобито и спа-то е място за пушене  Peace

П.С. Да не превръщаме темата в пушачи-непушачи  Peace
Няма смисъл от спор.Явно е,че непушачите никога няма да разберат,че пушача си пие питието и салатата със цигара.И то на почивка.Няма как да ми отнемат това!Просто казвам,че трябва да има отделни маси за пушачи,че да си се тровим на воля без да пречим на другите!

# 699
Алинче,хайде да нареждаш в къщи само,кое е добре и кое не.
Аз не нареждам, аз предлагам  Joy Пък и честно казано, както казва Вълшебство няма смисъл да се оспамва темата. Хората са го измислили по най-толерантния начин. Мен така ме устройва и съм хепи, че никой не ми трови въздуха. Евала им на комшу  Mr. Green

# 700

П.С. Да не превръщаме темата в пушачи-непушачи  Peace
Няма смисъл от спор.Явно е,че непушачите никога няма да разберат,че пушача си пие питието и салатата със цигара.И то на почивка.Няма как да ми отнемат това!Просто казвам,че трябва да има отделни маси за пушачи,че да си се тровим на воля без да пречим на другите!

Напротив аз съм бивша пушачка и разбирам  какво "удоволствие" е за пушача да си пуши, докато си пийва, но определено винаги съм се съобразявала с непушачите. до мен всички колеги са пушачи, но са достатъчно възпитани и толерантни на работа да си носят електронните цигари...

# 701
Наистина, нека сложим точка на този въпрос. В Турция си има закони, които трябва да се спазват, без значение дали ние ги одобряваме или не  Wink  Няма смисъл да дискутираме, файда няма.

# 702
Наистина, нека сложим точка на този въпрос. В Турция си има закони, които трябва да се спазват, без значение дали ние ги одобряваме или не  Wink  Няма смисъл да дискутираме, файда няма.
Hug

# 703
Честно да си кажа, ако не беше тази дискусия тук, нямаше и да разбера, че има такъв закон, пуши си се навсякъде в Турция, но на закрито не съм и пробвала, де. Само ми направи впечатление, че на корабчетата по Босфора има забраняваща табелка, но в единия край на кораба си пушеха и то местни.

# 704
Честно да си кажа, ако не беше тази дискусия тук, нямаше и да разбера, че има такъв закон

На 1ва страница имаме дори линк за пушенето в хотелите.

Общи условия

Активация на акаунт