Перилни препарати и омекотители - 22

• 60 971
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
.... вчера правих профилактика на пералнята с препарата на Сано ...
Аз да питам...на каква програма пусна почистването със Саното?

# 616
  • ГОре на черешата...
Ох, чудих се много, защото на упътването пише "на най-кратката програма", а аз знам, че трябва да е на такава с високи градуси. Затова пуснах на програма с 60 градуса, центрофуга на 500 об/мин и според мен се изчисти добре Peace.

# 617
  • София
Момичета, видях някакви капсули на Аче (Ace) във Фантастико - не си спомням тук да сте ги споменавали. Някой ползвал ли ги е? Стана ми любопитно - не знаех, че имат друго, освен белина, поне в Бг.

# 618
Ох, чудих се много, защото на упътването пише "на най-кратката програма", а аз знам, че трябва да е на такава с високи градуси. Затова пуснах на програма с 60 градуса, центрофуга на 500 об/мин и според мен се изчисти добре Peace.
Супер, и аз гледам, че това пише в упътването. Взела съм го и скоро ще пускам почистване, но още не съм го използвала. И аз ще си я пусна на обичайната 60 - градуса. Peace

# 619
  • в огледалото на живота
Момичета, видях някакви капсули на Аче (Ace) във Фантастико - не си спомням тук да сте ги споменавали. Някой ползвал ли ги е? Стана ми любопитно - не знаех, че имат друго, освен белина, поне в Бг.

И течна формула има даже...
Ето такъв съм ползвала,ама преди повече от година:
Скрит текст:
Невероятен аромат... Heart Eyes
Помня,че Чери ме 'зариби 'за него... Simple Smile
Жалко,че не го откривам вече в магазините за паралелен внос.. Confused

# 620
  • София
Мерси, девичка. Ще взема да ги пробвам тези капсулки.
Уж бягам от течните, ама ми стана интересно...

# 621
Препоръчайте ми добър прах за ръчно пране. Синът ми е студент и му се налага от време на време да си изпира някои дребни неща. Гледам, купувал си някакъв от левчето. Иска ми се да му купя по-качествен прах, но не съм ползвала такива за ръчно пране и не знам кой е добър наистина.

# 622
Здравейте искам да похваля Coccolino Sensation доволна съм от омекотяване и аромат. Харесва ми повече от синият от който останах разочарована ще пробвам и останалите аромати. Също така си купих Medix Alvina - Diamond  Heart Eyes страхотно ухае от бутилката, дано и след пране аромата е същият.

# 623
  • Варна
Имам питанка - в новата брошура на Кауфланд гледам ще има на промоция детски прах за пране Пурлан бебе - прах и течен. Някой да е ползвал, отзиви, производител, изпиране? За първи път го виждам този прах.

# 624
Върти се от известно време по супермаркетите. Производител е Rolco Bianil Гърция, а е опакован в България. Не съм го ползвала, така че нямам отзиви, но се предполага, че ще е нещо подобно на Essex.

# 625
Направихме кратка екскурзия до Цариброд и Пирот и накупих прах и омекотители. Взех Merix с аромат на люляк и 3 вида омекотител. Сръбкси марки са, само единият омекотител е Chicco. По-късно ще снимам, а по-нататък и отзивите. Merix-a е супер, ползвала съм го и преди (дано не са му развалили качеството).
До сега не съм оставала разочарована от сръбските перилни препарати. Който има път натам или минава през там, съветвам да си накупи.  Peace

# 626
Merix продукт на Хенкел и е със същата формула като нашия Rex. Значи нашият Рекс също е супер.

# 627
Препоръчайте ми добър прах за ръчно пране. Синът ми е студент и му се налага от време на време да си изпира някои дребни неща. Гледам, купувал си някакъв от левчето. Иска ми се да му купя по-качествен прах, но не съм ползвала такива за ръчно пране и не знам кой е добър наистина.
Пипи, ариел имат за ръчно пране. Ползвала съм, когато се е налагало и съм доволна.

# 628
Merix продукт на Хенкел и е със същата формула като нашия Rex. Значи нашият Рекс също е супер.

Peace
Рекс не съм ползвала отдавна, но потвърждавам, че Мерикса е добър. И миризмата му е силна и трайна.

# 629
Имам две малки кутии Рекс. Трябва да го пробвам да видя дали ще е траен ароматът, защото определено е приятен.

Общи условия

Активация на акаунт