Перилни препарати и омекотители - 22

• 61 001
  • 730
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, купих си днес марсилски сапун Капус сензитив, да си пера петната Simple Smile
Не мога да пусна снимка, защото не го откривам в нета, а сега няма как да го снимам - бял, продават го и в ДМ (с 1 лв. по-скъпо от аптеката, от която го купих  ooooh!) Пише, че е без оцветители, без парфюм, но ухае просто разкошно! Не знам как ще пере, ама веднага ми се прииска някакъв препарат с такъв аромат. Сещате ли се за някакво предложение?
Примерно:
Скрит текст:

# 361
  • София
Забравих го тоя Формил  smile3555 ама съм прала с друг вариант Формил и не ми хареса, може би затова съм го изключила. Ще пробвам, мерси!
(другите предложения изглеждат много гот, но не знам дали ще попадна на тях - нещо се обърквам, като вляза в тия магазинчета за паралелен внос - все не знам какво и къде да гледам  Blush )

# 362
Прахът в голямата кутия е от Елитис. 35 лв. струва за 100 пранета.
Omino blanco ми го пратиха от Чехия и не знам дали го има тук.
А от Формил има една съфорумка, която е много доволна.

Последна редакция: ср, 18 юни 2014, 18:05 от Guess Who

# 363
  • София
А прахът как е откъм изпиране?
Чак сега проверих, че и в София има Елитис... Ще го посетя в най-скоро време, само чета тук какво продават.

# 364
  • гр.София
Забравих го тоя Формил  smile3555 ама съм прала с друг вариант Формил и не ми хареса, може би затова съм го изключила. Ще пробвам, мерси!
(другите предложения изглеждат много гот, но не знам дали ще попадна на тях - нещо се обърквам, като вляза в тия магазинчета за паралелен внос - все не знам какво и къде да гледам  Blush )
Виж и това!

# 365
А прахът как е откъм изпиране?
Не е лош. И ароматът му се запазва леко върху дрехите.

# 366
Понеже стана дума за марсилски сапун, ето една статия по въпроса.

# 367
Такааа, нещо се запалих пък сега по омекотители, аз нали си имам такива периоди, в които се запалвам по нещо   Crazy Blush

Кое е това "унгарско Коколино, синьото'', от което Sourcherry е много доволна?
Гледам, че много хвалят въпросното синьо Коколино. Някакви спомени имам, че и Guess Who ги харесваше Coccolino омекотителите  Simple Smile

Да не би да е това:

Coccolino Blue Splash

https://lh6.googleusercontent.com/-RLNvISunlA0/UV8iREluBKI/AAAAA … s640/P1010587.JPG

Омекотители почти не съм купувала и никак не съм наясно кои са хубави. А пък Coccolino въобще нямам спомен някога да съм ползвала, та искам да пробвам Simple Smile
Това, което търся е траен аромат. Искам като си взема изпрано нещо преди две седмици, все още да мирише на току що изпрано, а не на нищо.

# 368
  • София
AQUА, да това е хваленото Коколино.

На мен сред фаворитите са ми и розов Sano и син Lenor.

# 369
  • софия
Вчера купих
Скрит текст:
без особено очаквания. Светнаха маратонките. Слага се *1пликче в маратонка. Не знам какво има, но с прах не са се изпирали никога така. Едни маратонки на детето, които бях отписала и прала без особен видим резултат са в доста приличен вече вид. Малко е скъпичко, 8,50 лв. за 2 чифта, но си струва.гледах в нет-а - пак тази цена излиза В кутийкта има и торбичка за пране. Днес ще ходя да купя да имам.
Ако намеря други неща на фирмата бих пробвала с интерес.

# 370
  • София
Понеже стана дума за марсилски сапун, ето една статия по въпроса.
По моя сапун със сигурност няма прах от морска сол  Confused
Днес ще го пробвам с неидентифицирано петно от панталонче на детето, което Форест не изпра.

За съжаление с всичко е така в днешно време. Все едно Волво е шведска марка...

# 371
AQUА, да това е хваленото Коколино.

На мен сред фаворитите са ми и розов Sano и син Lenor.
Благодаря ти Simple Smile

А може ли да ми припомните, че съм забравила вече - от самото начало на пускане на пералнята ли се слагаше омекотителя или как? Embarassed Да не вземе да го глътне още в началото, заедно с праха?

# 372
  • София
В началото се слага в отделението за омекотител, пералнята знае кога да си го вземе.  Peace

# 373
В началото се слага в отделението за омекотител, пералнята знае кога да си го вземе.  Peace
  Hug  bouquet
Така и предполагах, но за всеки случай попитах Blush

Много хубаво мирише от шишето това синьо Коколино, взех го днес, дано да е траен аромата върху прането.

# 374
Банда  Hug,видях,че ще отварят магазинче за паралелен внос на пазара в Младост,доста неща са заредили,някой от вас да го отразил вече? Заслужавали си като цена/качество? ThinkingДосега само официален внос съм купувала  Embarassed и ми се ще да пробвам и нещо различно.

Имаше от супер концентратите на САНО ,(дето Гес ги беше показала преди) на цена 13,95 лв, заслужавали си ?Май са те Rolling Eyes ,то само на еврит пишеше Thinking

Последна редакция: пт, 20 юни 2014, 09:00 от КАКТУС*

Общи условия

Активация на акаунт