Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 96 Сбогом , обич моя !!!...

• 23 241
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
  • Керодиспансера

# 361
  • Керодиспансера

# 362
# 363
Това тр да е от онова клипче на ЯТ...роклята ми прилича не нея  Peace доста добра снимка  Mr. Green

Започнах да разглеждам нейни снимки,по повод коментарите за зъбите и  Peace Еми,сега,да си признаем честно,има доста голяма промяна от времето ма АФК. Имайки в предвид как е изглеждала преди,защо да не си харесва усмивката сега и да не я показва. Все пак е направила нещо по въпроса за подобрение,защото можеше да си ходи и натурална  Mr. Green като Озанчо примерно  Peace
По този въпрос,мисля,че не сме прави да я съдим.Това е нещо,което не е лично нейна грешка и е похвално,че е изтърпяла промяната,защото за всички е ясно,че зъби само с пари,без постоянство и болка,не се оправят. Peace

Ето на тази снимка също мн ми харесва...сякаш е сниманнеочаквано.Намръщена е ,но на мен ми изглежда мн добре  Mr. Green

Сега да не вземете да ме подпукате,защото я хваля  Stop На черното бяло не моИм да кажем  Mr. Green

Ели,какво е написала Ханде  newsm78 аз не мога да киризя буквите хубаво,камо ли да се опитвам да го превеждам в гугито  Blush

# 364
  • У Диспансера ...♥♥♥
Много мразя като крадат на някой труда,откраднала го и тупнала нейното име върху оригиналното на момичето,ееее нагли хора значи ,ми направи си твой клип бе  #2gunfire #2gunfire

# 365
Много мразя като крадат на някой труда,откраднала го и тупнала нейното име върху оригиналното на момичето,ееее нагли хора значи ,ми направи си твой клип бе  #2gunfire #2gunfire

Ваййй,Ирка,аз уж да ви зарадвам,пък то какво стана  Rolling Eyes Аз пък хич не забелязах,че логото е променяно  Blush

# 366
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ани,когато я видя не само на някой снимки биваща мога да кажа,на черното ,бяло,ама омазана цялата с фотошоп и грим,изобщо не мога даже да я нарека ,симпатична  Mr. Green

# 367
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ваййй,Ирка,аз уж да ви зарадвам,пък то какво стана  Rolling Eyes Аз пък хич не забелязах,че логото е променяно  Blush
Не,Ани аз по самата им наглост се ядосвам,аз го знам този клип,защото ми харесва ,иначе и аз не бих забелязала.Клипа е хубав наистина  Hug Hug

# 368
Ханде не го е поствала това, така че няма смисъл да мисли толкова  Joy Joy Joy

Дидар си остави работата за утре  Crossing Arms

# 369
  • Керодиспансера
Ани, не знам какво е написала newsm78 не мога и да го копирам за да го преведе чичко Гугъл newsm78

# 370
  • София
Голяма гадина е Дидар! Дано утре поне го пусне рано, а не в 19, че....ще се гътна

# 371
Голяма гадина е Дидар! Дано утре поне го пусне рано, а не в 19, че....ще се гътна
#Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 372
Кате  Hug пожелавам успех при кандидатстването

Ето и ТТ на К.Б към феновете

Kerem Bursin ‏@KeremBursin  44m
Sayenizde yuzumdeki tebessüm hiç eksik olmuyor. Dileğim hepinizin mutlu olması, kalbimde ayrı bir yeriniz var. Hepinize çok teşekkür ederim

С Гугъл
 По пътя към една усмивка на лицето ми не е изчезнал. Желая на всички ви да бъдете щастливи, да има специално място в сърцето ми. Благодаря на всички ви много

Ани нищо няма в ТТ на Ханде да е писала такива работи , явно някакви фалшиви профили и си пишат фантастики
ЯТ  ми е толкова постна , че сега като чета ТТ и другите изказвания на К.Б все се чудя какво и хареса толкова

# 373
  • Керодиспансера

Дидар си остави работата за утре  Crossing Arms[/i]
Тери, те днес празнуват и се напиват, да не мислиш,че ще седне да ти сглобява фрагман Naughty Пуснаха ни две-три снимки,колкото да ни раздразнят любопитството и ...... знаят ,че ще чакаме Thinking

# 374

БУ   Hug  успех !

Общи условия

Активация на акаунт