Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 96 Сбогом , обич моя !!!...

• 23 264
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Момичета  Hug Heart Eyes Hug

Много ви благодаря! Надявам се да имам успех довечера, предложението много ме влече и ще съм много щастлива ако стане!

# 436
  • Под Сините камъни
Кате спама ти много як  hahaha hahaha hahaha
Бу стиснати палчета и от мен
Ани там си ми е кафето бе,аз си го виждам  newsm78

ОООО , Пепино къде чезнеш бе къз
Ох тръстика голяма,кво да ти разправям.Ама така ще е до края на седмицата и после пак ще съм с вас  Hug

# 437
  • Под Сините камъни
Ками мойти пък ги няма  Crossing Arms

# 438
  • Под Сините камъни
Тери ти само по чуждо ходиш бе джанъм  hahaha hahaha hahaha

# 439
Слънчовци,някоя от вас да е подновявала скоро задграничен паспорт на детето си  Rolling Eyes Интересува ме за какъв срок става обикновената поръчка  Wink

# 440
Слънчовци,някоя от вас да е подновявала скоро задграничен паспорт на детето си  Rolling Eyes Интересува ме за какъв срок става обикновената поръчка  Wink
Ани,обикновената поръчка е до 30 календарни дни. Моят беше готов на 20 ден някъде.

# 441
Пепи  newsm78 ей туй виждам  Rolling Eyes

Скрит текст:

Тери,мн поздрави на Мимко  Mr. Green Hug

# 442
Ани,обикновената поръчка е до 30 календарни дни. Моят беше готов на 20 ден някъде.

Супер,благодаря ти  Hug че ще тр да подновим на синковеца,а ни трябва за началото на юли  Peace

# 443
  • В света на мечтите... ❤
Селям,гюнешчета  Hug Hug Hug

Дано днес Дидарка вече да пусне фрагмана,че  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Кире добре,че се е сетил поне във туитър да благодари,защото има някои актьори,които и за това не се сещат  Peace

Насе,добре дошла и от мен в слънчевата тема,надявам се да се разписваш честичко и да се забавляваш истински с нас  Hug Hug Hug

Grinning Embarassed Grinning

# 444
  • В света на мечтите... ❤
Бу  Hug и от мен имаш стиснати палчета за интервюто  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

На всички по една  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 445
  • Керодиспансера
Нещо се коментира във фейса,че тая седмица ще се реши дали ще бъде край на сезона или край на сериала  newsm78

Дани  Hug Heart Eyes Hug

# 446
Ками мойти пък ги няма  Crossing Arms

Ти с какво се тровиш бе Пепито ..... аз сложих уж голям избор , да не си на пуретки .... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 447
Нещо се коментира във фейса,че тая седмица ще се реши дали ще бъде край на сезона или край на сериала  newsm78

Дани  Hug Heart Eyes Hug

Ели , ти да не чакаш точен отговор
При тях всяка заповед е предпоследна
 Joy Joy Joy Joy Joy

# 448
  • Под Сините камъни
Ками мойти пък ги няма  Crossing Arms

Ти с какво се тровиш бе Пепито ..... аз сложих уж голям избор , да не си на пуретки .... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
С ей туй душа
Скрит текст:
Ани тъз пък кво се мъдри там  hahaha и кафето с цигарката оправдала  Mr. Green .Аз си виждам точната снимка ама карай

# 449
  • София
Güneşi Beklerken: Sezon finali yapmadan devam ediyor.

''В очакване на слънцето'' няма да направи финал на сезона, продължава.

Ето цялата статия, тя е свързана всъщност с това кой сериал кога приключва.
http://haber.gazetevatan.com/hangi-dizi-ne-zaman-bitiyor/644600/4/yazarlar

Явно сериалчето се готвят да го финализират щом няма да му направят финал на сезона.
Здраве да е. Peace На есен с песен, вашият любимец евентуално ще е с нов сериал, за който се появиха и слухове, че ще участва и Айча Бингьол (Джемиле от "Времето лети"). Но дано не е само слух, тя е прекрасна актриса.

Общи условия

Активация на акаунт