Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 96 Сбогом , обич моя !!!...

• 23 127
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Халосните патрони от близо могат да изгорят мястото,но не можело да наранят по-сериозно...цитирам мъжо  Peace

# 601
  • Под Сините камъни
Дзак   Mr. Green

# 602
  • Керодиспансера
 И рускините предполагат , че това е игра ,за да накарат Мела да признае истината  newsm78 може би играта е на Аксел и Зейнеп newsm78

# 603
# 604

Тя Ханде не е трила снимки с Керем. Беше изтрила само онази дето са тя , Керем и Ефеджан и една с Ямур, другите си бяха нейни изтрити. Докато Керемчика всичко изтри. Па и снимката с ашкъмчето му  Joy Joy Joy Joy

# 605
  • В света на мечтите... ❤

Crazy не само ние чакаме джинги-минги  #Silly наистина се е получило мн добре  Peace

Crazy Crazy Crazy  ехаа,а дано да видим поне блееедо копие на тези сцени  Crazy  това с белезниците между другото го бяга правили и като фен трейлър на 50 нюанса сиво-филма,чакам го догодина да излезе  Party

Хади,слънчовци,аз отивам на разодка с моя чок аркадаш  Mr. Green  Бай-бай  после може и да намина пак  Hug Hug Hug

# 606
# 607
  • София
Имаше един актьор, който се правеше, че не е играл в проект, който го направи известен. Не мисля, че спечели много.  Tired

Дано няма напрежение в екипа.  Peace

# 608
  • Под Сините камъни
И рускините предполагат , че това е игра ,за да накарат Мела да признае истината  newsm78 може би играта е на Аксел и Зейнеп newsm78
Не ми се струва достоверно това да е игра  newsm78 А и смисъл не виждам.Той Аксел все още не знае,че Мелис е била в караваната за да прави постановки за истината

# 609
  • Керодиспансера
 Пепи,  wavey

# 610
  • У Диспансера ...♥♥♥
Може и игра на Кирето,да е според мен newsm78
Може да са и стоп патрони  Mr. Green
Ми днеска даваха едно момче,ранен с халустни патрони ,ама имаше и операция ,защото е било от много близко ,е не беше кой знае какъв белег ама все пак си имаше  Thinking

# 611
И рускините предполагат , че това е игра ,за да накарат Мела да признае истината  newsm78 може би играта е на Аксел и Зейнеп newsm78

така някак ми е по-логично...дето и ние се чудихме Зейно как така се разприказва  Mr. Green ама пък и Керем каква физиономия извади-  на непукизъм премесен с любопитство

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 21:13 от anitto

# 612
  • Под Сините камъни
Ели  Hug
Не ми се вярва да е игра на някой.Тя Бегюм пусна мухата на брат си и той откачи.Само не виждам логиката и Баръш да е там  newsm78

# 613
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тая нагла Мела,че и знаци прави на Зейно ,да си мълчи  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
А като излъга знаците и къде бяха  #2gunfire #2gunfire

# 614
  • София
Тая нагла Мела,че и знаци прави на Зейно ,да си мълчи  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
А като излъга знаците и къде бяха  #2gunfire #2gunfire

Да, тя надроби попарата и сега им прави знаци.  ooooh! Наглост.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт