Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 96 Сбогом , обич моя !!!...

• 23 155
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
Скрит текст:
На Зейнеп злобата ме потресе. В миналия епизод не се държа толкова лошо. Явно й дойде в повече да гледа Керем и Мела на едно място  Stop ooooh! Joy

Те реално Зейно не се е виждала с Мела след случката. Тя се бори със себе си дали да прости на Керем,ама за Мела явно е категорична.  Peace Тя толкова неща и прости,дори опита да я бутне от онзи скала в парка...за всичко все Зейнеп и подаваше ръка,ама това преля чашата. Дойде моментът за разплата   Twisted Evil

Тая мама,що публикува по няколко пъти мненията  Rolling Eyes аз си мислех,че само моето,ама и нагоре гледам батак  ooooh!

Диде,излязоха ли оценките от матурите  Hug

# 586
  • Керодиспансера

# 587
  • София
Според мен стрелбата е финала на серията.  newsm78

Не ме стреляйте, но аз мисля, че тук вече е уцелен в главата и моментът със загубава на паметта ни е кърпа вързан.  newsm43

На мнението на Ани съм, че ми се иска втори сезон и Зейкер, но..........  Sick

Тери, това, което видя Зейно, хич не е безобидно. Няма как да не й се е отразило. В крайна сметка тя го обича безкрайно и гледката я разтърси. Зейно говори на Аксел да не вярва на най-близките си хора, но това се отнася де факто за нея. Тя на себе си го казва повече.

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 20:12 от missence

# 588
  • Керодиспансера

# 589
И във вестника отразили РД на Керо  Mr. Green

# 590
  • Керодиспансера

# 591
# 592
  • София
Не се чудете за патроните, аз очаквам Зиз  Hug да се появи. Тя знае за патрони, газови пистолети, мишени и последици.  Laughing

Скрит текст:
Тери, викай мама да разяснява.  Wink

# 593
  • Керодиспансера

много готино  Heart Eyes

# 594
Tempo Magazine'13

# 595

Ето я Мела,кой питаше защо не е там  Peace  Mr. Green

# 596
  • Керодиспансера

# 597

Crazy не само ние чакаме джинги-минги  #Silly наистина се е получило мн добре  Peace

# 598
Не се чудете за патроните, аз очаквам Зиз  Hug да се появи. Тя знае за патрони, газови пистолети, мишени и последици.  Laughing

Скрит текст:
Тери, викай мама да разяснява.  Wink
В парка е  Mr. Green Joy

Офф, не знам. Надявам се да не го вкарат пак в болница и просто да е припаднал от уплаха. Тъпо е , преди 1-2 серии беше в кома, сега пак у болница  Crossing Arms

Ако Ханде и Керем си правят наистина напук с тия глупости с инстаграм, направо са пренесли сериала в реалния си живот. И как К.Б се е хванал със Зъблата, същата работа като К.С и Мела  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 599
  • София

Как е възможно такова нещо да се изиграе? Наистина са вълшебници.   Crazy

Тери, станало е мазало- реал, сериал......  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт