Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 96 Сбогом , обич моя !!!...

• 23 110
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
# 661
Момичета,за пореден път се убеждавам,че при вас е весело! Simple SmileНе се косете кой какво е изтрил!Аз като една отчаяна наивничка смятам,че Ханкер ги има,но някой им пречи!Варете ме,печете ме ,това мисля.Никога не съм вярвала в Ямкер!  Laughing
  Относно фрагмана- и аз мисля,че  Керем иска да предизвика Мелис да си признае,че е излъгала.
Мелис- #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Не умея още да пускам снимки,но има такива,за които винаги възкликвам,че това не е само игра(професионализъм)
Ако сте тук,докато прочета приказка на внука, ще си поговорим!
Още веднъж благодаря на всички,които ме приветстваха !
Аз съм ви много задължена!

# 662
Пак гледах фрагмана. Вижте кадъра след като го "простреля" по него няма нищо. Направо се преструва. В следващия момент ще се изхили  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 663
  • Керодиспансера
Пак гледах фрагмана. Вижте кадъра след като го "простреля" по него няма нищо. Направо се преструва. В следващия момент ще се изхили  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Тери, за мен целия този фарс е постановка да предизвикат Мела да си каже  newsm78не знам кой точно е инициатора , но подозирам Керем, Зейнеп и Аксел

# 664
   То и аз за това попитах какви са последиците от халосните патрони , че нещо не естествено ми се видя , обаче после като видях снимка евентуално в болница и се разколебах

Днес Ханде е облякла новата блузка и е на шопинг . Купила си е обувки според мен и тези срещи с модисти и стилисти дано не са случайни  Peace . В сайта където са резултатите от наградите на 10.06 Ханде печели , но дали реално ще е така , дано , много искам да спечели награда  Peace

# 665
  • Под Сините камъни
Тери и аз го гледах преди малко.В първият момент ще кажеш че е улучен в рамото,но когато Зейнеп го прегърна не се вижда рана.Интересно ми стана,че и Баръш скочи да го защити

# 666
Пепи, той Баръш като го видя в кома си му каза, че винаги ще му остане брат, каквото и да е станало. Той си го обича.  Peace Не ме учудва изобщо реакцията му  Laughing

Ели, не може да е тяхна постановка, защото и тримата не знаят какво е станало в действителност. Керем си мисли, че е спал с нея, Зейнеп си вярва на очите, а Аксел си нямаше хал хабер.  Tired

# 667
  • У Диспансера ...♥♥♥
Е то нали ви казах,че се преструва,баш Керем ,го е измислил,защото иска да се оправи с Зейно,и има подозрения доколкото познава Мела,че лъже ,а може и Гюнеша,да му е подсказал нещо  Peace

# 668
Мисля си, че тоя път Зейнеп тотално отписа сестра си. Щом я натопи , просто няма връщане назад. При други обстоятелства не би го направила, но това, че се завря в леглото на любимия й й дойде в повече  Mr. Green

# 669
  • Под Сините камъни
Тери той си му каза,но не го показва.Мен това ме накефи,че се показа пред другите че все още държи на Керем.А за сцената когато Керем беше в кома,що сълзи изревах.Хубави думи му каза

# 670
Е то нали ви казах,че се преструва,баш Керем ,го е измислил,защото иска да се оправи с Зейно,и има подозрения доколкото познава Мела,че лъже ,а може и Гюнеша,да му е подсказал нещо  Peace
Е, как го е измислил? Той е отвлечен. Освен нещо да е намекнал на Аксел и той за това да ги е събрал там, ама какво правят Бегюм и Баръш там  newsm78 Па и Аксел вика на Мела за любовта им. newsm78 Според мен нещата се развиха добре за Керем.  Mr. Green Както е скочила З върху него няма да се види, че нищо му няма и Мела ще изпее всичко  Joy Joy Joy

# 671
  • Керодиспансера
Ах,Сайер,ах!

# 672
  • София
Момичета, много благодаря за стиснатите палци!
Скрит текст:
Аз очаквах едно предложение, те ме изненадаха, с няколко днес и сега не мога да реша кое е моето!
- Едното е малко по-свободно, вярно нощни смени, ама не повече от 12 месечно, но заплащането не ми хареса, шефката също.
- Второто е два на два, по 14 часа, но в офис (диспечер) фул айляк като няма поръчки на спокойно място! За добри парички, шефа и средата също са ок.
- Третото - Най ми е на сърце, но там са ме одобрили само за обучение, после след обучението  ще имам среща с потенциалните работодатели, много отговорна работа, заплащането много зависи от потенциалните работодатели! Става въпрос за детегледачка!

И трите ми харесват може би най-много второто, но и другите две не са зле! Не мога да реша честно казано кое е моето. Много се двоумя, кое да избера. Всеки на който споделих днес ме обърка още повече.

За фрагмана, според мен е постановка, за да каже Мела истината, но не знам на кой! Може и на Керем и Аксел, може и на Зейно и Аксел. А Мела-Тъпела, чак гледаше Зейно и и прави знаци да не говори! Овца! Това дето направи е непростимо, дори и м/у сестри.

# 673
  • У Диспансера ...♥♥♥
Е, как го е измислил? Той е отвлечен. Освен нещо да е намекнал на Аксел и той за това да ги е събрал там, ама какво правят Бегюм и Баръш там  newsm78 Па и Аксел вика на Мела за любовта им. newsm78 Според мен нещата се развиха добре за Керем.  Mr. Green Както е скочила З върху него няма да се види, че нищо му няма и Мела ще изпее всичко  Joy Joy Joy
Че той какво му пречи,като е отвлечен,нали прекара сам с Аксел ,време и се разкарваха из гората ,а на яхтата защо го дадоха Кирето,и наблегнаха на тая сцена,ще има той някакво подозрение,че Мела лъже ,а и той Аксел нали я заподозря вече ,лесно ще повярва ако му се намекне нещо ,а за Глиста и Бегюм,нямам идея какво дирят там  Thinking

# 674

Общи условия

Активация на акаунт