Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 96 Сбогом , обич моя !!!...

• 23 068
  • 752
  •   1
Отговори
# 15
Оф,само това оставаше и като разбере и за Мела и съвсем ще полудее,ама като гледам Керем май въобще не му пука какво ще му прави Аксел.

Зейка ще го спасява май Heart Eyes

# 16
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 17
Дано да го спаси,а да не си я представя нашия!  Crossing Arms Crossing Arms

# 18
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ще има бъдеще пак,защото Зейно ,разказва какво се е случило  Thinking

# 19
  • Под Сините камъни
Оф,само това оставаше и като разбере и за Мела и съвсем ще полудее,ама като гледам Керем май въобще не му пука какво ще му прави Аксел.

Зейка ще го спасява май Heart Eyes
Ако му пукаше нямаше да се откаже от Зейнеп.Имам чувството че се отказа от живота ще живее ден за ден  ooooh!
Ирче Роси благодаря ви за 46 епизод

# 20
  • Керодиспансера
Роси, Ирка ,благодаря за 46 серия  newsm51 newsm51 newsm51  love001
 Вани, благодаря за фрагмана  newsm51 smile3525 newsm51
Тая Бегюм изобщо не е за изхвърляне, настройваше Баръш, сега брат си #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
А в случая Керем няма никаква вина, не знам дали е наясно защо са се срещнали бащите им newsm78
пак ще се намеси сигурно Гюнеш newsm78 Naughty

# 21
  • У Диспансера ...♥♥♥
Настъпиха лоши дни...
К:Моите съболезнования.
Благодаря.
Настъпиха лоши дни в живота на Бегюм и Аксел..
Какво ще правим,бате?
З:Как ще свикнат?
А:Ще бъдем силни и ще продължаваме да стоим на краката си..
З:След време болката намалява ли?
Те убиха нашия баща..И се разкарват все едно нищо не е станало..
Добре,после ще говорим Бегюм,добре..
Ти не знаеш за него,батко...Той е убиец.И сигурно,Керем му е помогнал..
Какви ги говориш,момиче?
Какво обичаш най-много да правиш с баща си ,Керем?Аз с моя ,обичах да ходим на лов.
Но повече няма да можем да се занимаваме с това.Защото твоя баща го уби.Сега съм принуден да ходя сам за да ловувам...

# 22
Ирче за превода   bouquet

# 23
Офффф, тия ми разбиха всички надежди. Керем сигурно ще си представя Зейнеп. Иначе защо е вързан, а тя не му помага. Или Аксел е отвлякъл и двамата. Ако иска да тормози Керем , това е начин  newsm78

# 24
  • У Диспансера ...♥♥♥
Офффф, тия ми разбиха всички надежди. Керем сигурно ще си представя Зейнеп. Иначе защо е вързан, а тя не му помага. Или Аксел е отвлякъл и двамата. Ако иска да тормози Керем , това е начин  newsm78
Да според мен,баш така е направил,за да каже къде се крие баща му ,защото си мисли,че знае ,Керем  Thinking

# 25

На Роси и Ирка  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Определено Кирето ще си представя Зейно,но къде е Ахмед?По тази логика нали има и друго тяло-защо няма погребение и на Ахмед?

# 26

Ала Гюнеш Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Баръш ми се губи.Той няма ли да е на погребението на бащата на Бегюм?

# 27
Аксел неможе да отвлече и Зейнеп,защото е сестра на Мелис Peace Peace Peace Peace
Според мен Аксел няма да направи нищо на Кирето,но както винаги досега ще спомогне за сдобряване на Зейкер Joy Joy Joy Joy Joy
Според вас преди или след погребението пристига Бора и със Зейно са пред колежа?

# 28
Пак ще ни пробутат някакви мечти и сънища  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 29
  • Керодиспансера
Ирка, благодаря за превода   bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт