Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 96 Сбогом , обич моя !!!...

• 23 090
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
  • Керодиспансера

и хубав Керем  Heart Eyes

# 61
   Ирка благодаря за превода  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Благодаря за епизода на Роси и Ирка  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Фрагмана не ми хареса , Зейнеб разказва , Керем -апатичен към случващото се и за капак не е ясно ще сънуват ли , ще си представят ли  ooooh! ooooh! ooooh!
 Понеже ми идват в по-вече тези представяници  си мисля , че този път вече няма да  ги има . То все Зейнеб ли ще е тази , която взема всичко в свои ръце , К какъв мъж е не знам  Peace
Той се е отказал , но пък З трябва да тича подире му и да се бори за любовта си

Мише сериала на Бергюзар и Кенан , ще има 3 сезон на есен

# 62
  • В света на мечтите... ❤
Да и аз отбелязах още,когато излезе тази снимка,че тук е излязла страхотно  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 63
  • София
Дани, според мен Зейно няма да прости преди да разбере, че не се е случило нищо. Тя не му прости при все, че беше в кома.  Rolling Eyes
Не се знае може да разбере,може пак да дочуе случайно как Мелка разказва на Дилян,че е излъгала Керем,че е имало нещо между тях.
Все пак надеждата умира последна,нека поне до неделя сме оптимисти за сдобряването  Party

А, дано.  Peace

И Халит е получил награда на същата церемония. Ето как се казва и наградата.  Peace

Скрит текст:
Чета, че рейтингът на сериала на Бергюзар пада, но сезон 2 ще има.  Rolling Eyes Само ние ли се издънихме?
Мише на КД ще е трети сезон! Там рейтинга не е паднал чак толкова много от 8-9 е станал 6-7
Рускините пишат, че ако има втори сезон на ГБ, Керем ще играе ролята на Гюнеш и ще накара Зейнеп да се влюби в него newsm78 В тоя случай какво ще се случи с Керем newsm78Къде ще е той newsm78
Може Гюнеш да умре, а Керем да е искал да избяга, но остава като Гюнеш и се грижи за Зейнеп и Зейкерчето и накрая се показва!

# 64

И аз мисля,че Гюнеш ще умре

# 65
Но сега Мехмед като умря,няма кой да направи нещо на някой-още по- малко на Гюнеш. Peace Peace Peace Peace Peace
Дали Гюнеш не е видял какво е станало на лодката и даже той да е спасил Ахмед Peace Peace Peace Peace
Или пък той да е виновен за смъртта на Мехмед?

# 66
  • Керодиспансера

Керем зад кадър

# 67
Направили са клипче за РД-то на Кире  Peace

# 68

Това е от миналото лято,още от началото на сериала  Peace

# 69

Бана бак  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 70
  • Керодиспансера

# 71
# 72

Този момент беше много готин,много се забавлявах  Joy Joy Joy

# 73
# 74
Мен ми е интересно , дали някога Керем ще прочете дневника на Зейнеп ?  newsm78 Thinking

Общи условия

Активация на акаунт