Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 96 Сбогом , обич моя !!!...

• 23 128
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз залагам,че е игра на Кирето  Mr. Green

# 616
  • Под Сините камъни
Искам Зейкер да се сдобрят а тая наглата Мелис Аксел да я нарита едно хубаво и Битти

# 617
  • Под Сините камъни
Аз залагам,че е игра на Кирето  Mr. Green
Еее ти си в кухнята на нещата,ще взема да застана зад теб  Mr. Green

# 618
  • Керодиспансера
И рускините предполагат , че това е игра ,за да накарат Мела да признае истината  newsm78 може би играта е на Аксел и Зейнеп newsm78
Не ми се струва достоверно това да е игра  newsm78 А и смисъл не виждам.Той Аксел все още не знае,че Мелис е била в караваната за да прави постановки за истината

Ако целувката е реална и е преди случката със стрелбата, как да си обясним думите на Зейнеп , освен като предизвикване Мела да си каже  newsm78

# 619
Може да се прави някакво шиене,защото все пак ако е мн близо,патрона разкъсва кожата,изгаря мястото...рана със сигурност ще има,особено ако е на една ръка разстояние. Ама чак за лежене в болница  Rolling Eyes Е,то си зависи и къде е раната  Peace ако е в главата,със сигърност ще е по-сериозно  Peace

# 620
  • Под Сините камъни
И рускините предполагат , че това е игра ,за да накарат Мела да признае истината  newsm78 може би играта е на Аксел и Зейнеп newsm78
Не ми се струва достоверно това да е игра  newsm78 А и смисъл не виждам.Той Аксел все още не знае,че Мелис е била в караваната за да прави постановки за истината

Ако целувката е реална и е преди случката със стрелбата, как да си обясним думите на Зейнеп , освен като предизвикване Мела да си каже  newsm78
Еее ами те пред всичката тая паплач ли ще се целуват  newsm78 Може и преди това да е,но това не пречи после да си каже каквото и е на сърце.Просто на момента е проявила слабост и се е поддала на чувствата си

# 621
  • У Диспансера ...♥♥♥
Той е свикнал ,те с истински куршуми го раниха та даже и ден не лежа в болницата,та сега ли  hahaha hahaha
Пепини ,няма да сбъркаш да ти кажа  Joy Joy Joy

# 622
Искам Зейкер да се сдобрят а тая наглата Мелис Аксел да я нарита едно хубаво и Битти

И аз така искам  Mr. Green ама ми се струва,че Аксел няма да остави  Rolling Eyes

# 623
  • Под Сините камъни
Той е свикнал ,те с истински куршуми го раниха та даже и ден не лежа в болницата,та сега ли  hahaha hahaha
Пепини ,няма да сбъркаш да ти кажа  Joy Joy Joy
Знам аз знам.Кирето нали всичко ти споделя  Joy Joy Joy
Майтапа на страна ама ти доста от нещата ги отгатваш  Peace

# 624
  • У Диспансера ...♥♥♥
Може и да я остави ,а тя да ходи и да му се моли и като каже ,че е излъгала защото един вид си е отмъщавала той ще поумекне малко .

# 625
Мисля си аз за Зейно и не ми го побира умът  Rolling Eyes дали не би съобразила,че като каже истината,и Аксел ще откачи и ще нарани Керем  Peace няма да е за първи път да си правят номера. Пък и самата ситуация е натрапчива,за да не помисли това. Да,може би иска да си отмъсти на Мела,ама да не се замисли за последствията и над Керем  Thinking
Мела и Зейно са с униформи  Peace Значи или са проследили Аксел и ли той ги е подбрал директно от училище. ББ не ги знам какво търсят там.

# 626
  • Керодиспансера

И аз така искам  Mr. Green ама ми се струва,че Аксел няма да остави  Rolling Eyes
Не ме интересува изобщо дали ще има Акмел Naughty важното е да има Зейкер  Peace

# 627
  • Под Сините камъни
Може и да я остави ,а тя да ходи и да му се моли и като каже ,че е излъгала защото един вид си е отмъщавала той ще поумекне малко .
И той трябва да е най големият глупак и да и повярва.Тя нали на пейката му каза,че нещо лошо е извършила,той толкова ли е прост че да не се сети,че това въобще не е било отмъщение.Мелис май хем я боли хем я сърби,не знае с кой иска да е

# 628
  • София
Ани, Зейно просто показва колко е наранена и отваря очите на Аксел, защото го вижда като човек, който е в същата ситуация.  Peace
Аз намирам държанието й за напълно нормално. Тя даже успява да се държи в повечето случаи на положение. Керем й причини едно от най-ужасните неща в една връзка.  Rolling Eyes

# 629
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бе Мела,все по грозна ми се вижда и тая изгоряла коса направо ми е отвратителна  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт