Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 96 Сбогом , обич моя !!!...

• 23 084
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
  • Керодиспансера

на втората снимка Керем усмихва ли се  newsm78

# 631
Бе Мела,все по грозна ми се вижда и тая изгоряла коса направо ми е отвратителна  Crossing Arms

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  Whistling

# 632
  • София
Ели, не мисля, че се усмихва.

Бе Мела,все по грозна ми се вижда и тая изгоряла коса направо ми е отвратителна  Crossing Arms

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  Whistling

Еми....(х)Убавица Гица  Mr. Green

# 633
  • Керодиспансера

погледнете изражението на Зейнеп и Керем- спокойни,като на хора, които знаят какво правят, и изражението на Мела- показва  страх и ужас

# 634
  • София
Зейно, ако знае, няма да скочи така в/у Керем.  newsm78

# 635
  • Под Сините камъни
Скрит текст:
погледнете изражението на Зейнеп и Керем- спокойни,като на хора, които знаят какво правят, и изражението на Мела- показва  страх и ужас
Керем има ебаси и непукиското изражение.Все едно казва не ми пука какво ще става с мен
А Зейнеп за мен е много наранена.Иска да нарани и сестра си по същият начин.Мела знае какво я чака ако Аксел разбере и се побърква от ужас

# 636
Ето я новата тема  Peace Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=785320.0

Не Ани  Hug още нищо не е излезнало за нас мани че съм на нокти  че ако съм се издънила и наистина ми е слаб резултата ще се гръмна  Cry

# 637
  • София
Пепи и аз така ги виждам нещата.

Според мен Аксел първо ще доведе Керем, а след него и Зейно. Така Зейкер ще са сами за кратко време. Ще си кажат доста тежки думи, ще последва целувка, която ще е инициирана от Кирето, а Зейно ще е бясна. После ще дойдат и другите. Керем след разговора просто ще се пусне по течението т.е. няма да му пука изобщо. Зейно е много наранена и от яд ще се опита да си го върне на Мелис.

Предисторията е, че Зейно ще е бясна и ще си правят напук с Керем през цялото време в Истанбул. Така напрежението м/у тях ще е достигнало връхна точна и оставането в хижата насаме ще е взривоопасно.

# 638
  • У Диспансера ...♥♥♥
Може и да е след въпроса на Аксел,какво имаш в предвид ?
Тя да си представя ако каже,каква ще е реакцията му,а след като си представи да каже,не нищо нямам в предвид  Thinking

# 639
  • Под Сините камъни
Пепи и аз така ги виждам нещата.

Според мен Аксел първо ще доведе Керем, а след него и Зейно. Така Зейкер ще са сами за кратко време. Ще си кажат доста тежки думи, ще последва целувка, която ще е инициирана от Кирето, а Зейно ще е бясна. После ще дойдат и другите. Керем след разговора просто ще се пусне по течението т.е. няма да му пука изобщо. Зейно е много наранена и от яд ще се опита да си го върне на Мелис.

Предисторията е, че Зейно ще е бясна и ще си правят напук с Керем през цялото време в Истанбул. Така напрежението м/у тях ще е достигнало връхна точна и оставането в хижата насаме ще е взривоопасно.
И плодовито  Mr. Green

# 640

погледнете изражението на Зейнеп и Керем- спокойни,като на хора, които знаят какво правят, и изражението на Мела- показва  страх и ужас

Аз за това изражение имах в предвид- непукизъм премесено с любопитство  Peace

# 641
  • У Диспансера ...♥♥♥
Това малко ме съмнява да го направи,тя си е направо притеснена  Rolling Eyes

# 642
  • София
И за мен е ужасена от изстрела на Аксел.  newsm78

Пепи, плодовито на дали, по-скоро ще завърши в болницата.

# 643
  • У Диспансера ...♥♥♥

Направо си се преструва ,Кирето  Mr. Green

# 644
  • У Диспансера ...♥♥♥

Общи условия

Активация на акаунт