Споделени мнения за лекар- гинеколог в Русе тема 4

• 134 746
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Извинявам се  spam2  Simple Smile

От 9 години съм във форума, чак сега го разбирам това с харесването  ooooh!

Споко, то това е от скоро от както смениха новата визия преди го нямаше  Wink

# 256
  • Русе
Здравейте момичета, за първи път пиша в темата и искам да поздравя първо всички настоящи и минали студентки  bouquet
Аз съм в 7 месец, втора бременност, при Д-р Рудницки! Първият път не бях при него, а при Д-р Саха (сега исках да пробвам при друг макар че нямам оплаквания от него)! Секциото ми беше спешно и не планирано при Д-р Матеева. Нямала съм проблеми след операцията, но сега направо се чудя дали да се доверя на Рудницки или да  потърся друг ! Направо съм в голяма питанка! Той е с добро отношение, обяснява, но нито един път не е провел прегледа за пове4е от 5мин! Добре, че за ФМ ходих до Тутракан при Б.Бойчев (голямо чакане, но огледа бебчо от-до), а сега за втората съм записана при Д-р Чавеева в клиника '' Щерев - Кунев'' .Тя  е от клиника "Щерев '' София и ми я препоръчаха като млад, но добър специалист, та да видим!
При Зарзаланов ходих за една консултация понеже кръвният ми тест за Даун беше с риск 1:60 и трябваше да избера амниоцинтеза или видеозон при наистина добър специалист! Прие ме веднага, консултира ме при кой да ида в София, обърна ми внимание човека, бях много притеснена и избрах амниото в Майчин дом, но все пак му благодаря за бързата реакция!
Поста ми стана дълъг, извинете, но както написах в началото питанката ми е доста сериозна - не знам на кой да се доверя, дали да търся пак Матеева или да си ползвам Рудницки?
Здравей, първо искам да ти съчувствам за преживеният ужас покрай амниоцентезата, защото знам какво е.... преживяла съм..   bouquet . Кой ти я прави в Майчин дом? Аз бях при доцент Димитрова и съм много доволна, след това в 28 седмица ходих при нея и на ФМ. Относно чуденето за Матеева и Рудницки, не бих могла да ти помогна с мнение, не ги знам, не съм ползвала русенски АГ специалисти Simple Smile ... но кога ти беше първата бременност? Защото доколкото знам Матеева вече не практикува АГ, тъй като е шеф на родилното. 
Пожелавам лека бременност докрая и леко раждане!   bouquet

# 257
Амниото ми беше на 5 етаж при доц . Карагьозова, а първата ми бременност -  преди 6 години беше и сега не съм чувала нищо за нея! Аз заради високия риск от Даун  така се бъзнах и тук не се доверих за първата ФМ на никого:) Мерси за пожеланията:)

# 258
Аз си спестих ужаса от това изследване и реших, че каквото и да излезе, мое си е. Слава Богу децата ми са живи и здрави и без изследването за теория на вероятностите. Но това все пак си е личен избор  Peace Д-р Рудницки, колкото и сини очи да има аз не бих му се доверила, но това съм аз. Аз съм уви от недоволните му пациентки. Имах веднъж контакт с него още в Ескулап и ми беше достатъчен да ми пази влага за цял живот.

# 259
  • Русе
Но пък е много хубав мъж  Wink
И аз с малко спам  Wink
Понеже никога не съм виждала въпросния доктор, ми стана интересно и чак потърсих негова снимка в нета Joy
Симпатичен е, да Wink

# 260
Аз си спестих ужаса от това изследване и реших, че каквото и да излезе, мое си е. Слава Богу децата ми са живи и здрави и без изследването за теория на вероятностите. Но това все пак си е личен избор  Peace Д-р Рудницки, колкото и сини очи да има аз не бих му се доверила, но това съм аз. Аз съм уви от недоволните му пациентки. Имах веднъж контакт с него още в Ескулап и ми беше достатъчен да ми пази влага за цял живот.
То за изследването си е така, но след като знам , че има по-висок риск няма как да останем без да продължим с изследванията, то съмнения има до край, но все пак трябва да направим каквото зависи от нас.
С първата бременност при Саха ме гледа и Д-р Стаменов от когото съм страшно доволна, но той после замина за Германия, сега е тук , но няма кабинет.
Както и да е - ще следя мненията ви в темата, имам още 3 месеца ще мисля, дано до край всичко да е ок!
След като мина втората ФМ ще ви споделя как е Чавеева!

# 261
Здравейте, мога да добавя още едно положително мнение за др Стаменов. Той ме преглежда, когато влязох в болницата с контракции в 20та седмица.
Отдели ми около половин час само за прегледа, обясняваше всичко, после като беше на смяна след 1-2 дни мина пак да пита как съм. Определено е много коректен.

# 262
  • Русе
Аз родих с избор на д-р Матеева. На смяна бяха Рудницки и Груева. Много се разочаровах от него тогава. Бях чела предимно добри отзиви. Понеже раждах три дни ( влязох в АГ 7 дни след термин), на третия ден, след 4 часа на системи и никакво разкритие се обадих на д-р Матеева. Тя ме пита кой е на смяна и се е обадила на Рудницки и му е поръчала да ме наблюдава и като достигна 4-5 см да и се обади. Той намина, прегледа ме, бях с 4см и замина. Аз не разбрах, че имат такава уговорка, мислех, че тя е възпрепятствана и той ще ме изражда. Като стигнах пълно разкритие и ме изместиха в Родилна зала го извикаха и само стоеше настрани и гледаше сеир. Акушерките се мъчиха с мен, и д-р Шишкова помагаше ( тя не беше на смяна, а имаше уговорка с друга пациентка). По едно време се появи д-р Матеева. Беше доста ядосана. Докторът и се обадил накрая. Всичко приключи благополучно, но не останах с никак добро впечатление от Рудницки.
При д-р Тончева родих първия път. И аз не съм от доволните от нея. Наблюдавах я и този път, според мен се е комерсиализирала и гледа много цинично на нещата.

# 263
хм, странна работа, каква е тази конкуренция не знам, направо да се страхува човек да иде да роди Sad

# 264
  • София
И така миомите на д-р Константинова, вкопани в стената ми и водещи до необходимост до ин-витро, се оказаха една миома, разположена във възможно най-доброто положение-като придатък извън матката, непречеща на нищо засега....  smile3515 , а спешната нужда от вагинална пластика-абсолютно измислена...  newsm11 . И това по мнение на една от най-добрите лекарки в София, работеща в частна клиника, където би трябвало по-скоро да си измислят операции.

# 265
Мисли вече позитивно  Hug Важното е че е малкото зло  Peace

Много странна логика имат някои лекари. Не говоря за твоя случай, просто си мисля на глас (клавиатура). За да спестят бъдещи проблеми на жена/бременна, предлагат определена интервенция. Може и да го правят умишлено, а може и да е лекарска грешка. Все пак това, което всеки гледа и вижда е строго субективно. Та ако е умишлено с цел по малко психически поражения над жената/беременната за в бъдеще, то не мислят ли, че живеем в 21 век, където всеки ходи на поне още едно мнение.

Вчера една жена ме замисли. Моята първа бременност беше неуспешна. Следящият ме гинеколог видя ембрион, видя и пулс и предприе лечение за задържане. Второто мнение видя кухо яйце  Rolling Eyes "Може би ми го е казал, понеже е видял, че нямало да бъде сполучлива бременността и за да ми спести проблеми". Третото мнение също видя пулс, но в крайна сметка бременноста не беше сполучлива. Та аз този лекар вече не го имам за такъв, независимо колко други са доволни от него и колко майки и бебета е спасил. Общо взето върху това се замислих.

# 266
  • Русе
Аз доколкото знам нямам проблеми в това отношение, по-скоро искам да знам мога ли да износя дете с тази херния и мога ли да родя нормално, като цяло това е целта на мероприятието. Благодаря за отговорите на всички.

Стаси, КИРМ - Плевен ти препоръчвам

# 267
Да се запиша в темата с въпрос  Simple Smile

Някакви мнения за една млада докторка Надежда Иванова от "Медик Консулт" (с/у спирката на Механотехникума). Мнения как е като отношение и професионализъм, за сега става въпрос само за преглед   bouquet

Последна редакция: пн, 12 яну 2015, 00:13 от polin4eto

# 268
  • Русе
Здравейте. Обръщам се към вас, защото имам немалка подутина шдо кявата срамна устна. 2 дни мазах с ихтиол, не знам дали има ефект, а се притеснявам. Насочете ме към кого да се обърна, защото от прочетеното за кисти на жлези и тнт се стреснах. Боли ме, но нямаше как да ида по - рано, защото бях неразположена и в друг град, където нямам доверие на лекарите, а личната си лекарка не мога да открия. Благодаря предваритлно и моля да ме извините за объркания пост  bouquet

# 269
Здравейте. Обръщам се към вас, защото имам немалка подутина шдо кявата срамна устна. 2 дни мазах с ихтиол, не знам дали има ефект, а се притеснявам. Насочете ме към кого да се обърна, защото от прочетеното за кисти на жлези и тнт се стреснах. Боли ме, но нямаше как да ида по - рано, защото бях неразположена и в друг град, където нямам доверие на лекарите, а личната си лекарка не мога да открия. Благодаря предваритлно и моля да ме извините за объркания пост  bouquet

Много е вероятно да става дума за възпаление на Бартолиновата жлеза. Непременно посети гинеколог, имайки едно на ум, че може да се наложи няколкочасов престой в болница!

Общи условия

Активация на акаунт