Споделени мнения за лекар- гинеколог в Русе тема 4

• 134 705
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • Русе
Отидох на гинеколог. Възпаление на Бертолиновата жлеза. Наложи се да цепят огромната гнойна торбичка (забравих как се казва на "медицински" език.) Нямаше как да сложи упойка, защото имаше прекалено много гной, но не е болка за умиране, въпреки че си боли. Не мога да ви опиша колко ми олекна, а сега след като не ме боли от седене, стоене, ръбовете на панталоните си е направо рай  Laughing Утре трябва да отида пак да го погледне и след като си изпия антибиотика да отида пак. Съветвам всички, които имат такъв проблем да не чакат. Крайно неприятно е, но не е толкова страшно.

ПС Ходих при д-р Саха, прегледа ме, обясни ми кое, какво, защо... доволна съм и от отношението му. Дано и да няма повече проблеми с това нещо Praynig

# 271
  • Русе
Имах такъв проблем преди три месеца, избегнах цепенето и болката с едно мазило, което помогна точно за два дни, без дори да пия антибиотици. Имай го предвид, ако пак се появи нещо. Фуцидин крем се казва.

# 272
Здравейте! Не съм чела цялата тема, но да си кажа моя опит.
Бременността ми следи д-р Константинова. Изключително доволна съм от нея и изобщо целия екип на МЦ"Щерев"-отзивчиви са и любезни за разлика от д-р Шишкова. В третия месец от бременността ми се наложи една вечер да ходя до спешното-за друг проблем и там ме изпратиха в АГ-то щото бременни не преглеждали. Събота вечер беше и беше дежурен д-р Зарзаланов-прегледа ме и отсече "Ама ти не си бременна!"  Shocked Пооооосле успях да го убедя, че съм и той се съгласи с мен  Crazy
За раждането нямах уговорен екип и се паднах при д-р Тончева. От нея също съм доволна. Въпреки, че него ден имаше много родилки тя успя да отдели време и внимание на всички-на мен лично много ми помогна. И с шевовете се справи добре. Също така се наложи веднага след раждането да ми направи кюртаж и с това нямах проблеми след това.
Това е накратко. Опита ми с русенските гинеколози не е голям, но пък знам при кого ще отида пак и при кого не.   bouquet

# 273
Дами,

от 5-ти до 8-ми февруари ще се извършват профилактични онкогинекологични прегледи и колпоскопия в Медицинския център, в който работя. Повече информация можете да прочетете по-долу.

Скрит текст:

# 274
Здравейте! Толкова коментари за гинеколозите в Русе изчетох, че съвсем се обърках Simple Smile В края на м.г. ходих при д-р Константинова и със сигурност не бих повторила. Започна да ми говори за операции още преди прегледа и резултатите от изследванията, че даже държеше лично тя да извърши кюретаж. Наплаши ме едно хубаво, че даже стигнахме и до противоречие относно лечението, защото много пъти са се опитвали да ми регулират цикъла с дуфастон по схема и с ОК, но няма никакъв ефект, а тя настояваше да се повторят точно тези лекарства. Та се оказа, че цитонамазката ми е ПАП 3 А и препоръката е да се направи контрола, междувременно от седмица имам зацапване по време на полов акт, и като за капак ми закъснява с почти седмица /имам един отрицателен тест от петък, но днес си взех още един за всеки случай/. Моля препоръчайте специалист, който би ми помогнал адекватно.

# 275
За д-р Несторов някой може ли да сподели нещо. За някои лекари има толкова много писано, а за други почти нищо.

# 276
  • Русе
Онкогинекологът ли? Ако е той, моя приятелка е много доволна от него, даже операция прави при него лятото, вече доста години ходи при него. Поне като внимание и такива неща.

# 277
  • Русе
Веднъж преди 10 години съм ходила при него на преглед в онкото. Не съм избирала, просто той се падна на смяна. Останах доволна и от прегледа и от отношението.

# 278
Да за него става въпрос, по скоро за операциите ме интересува.

# 279
  • Русе
Тя е доволна, обръща внимание, прегледи, без да е особено комерсиален. Мисля, че каквото можеше да не се плаща, не е плащала.

# 280
  • София
Руми_П, ако можеш да си го позволиш, отскочи до София или поне до Тутракан или Плевен за преглед.

# 281
Здравейте, мами някой посещавал ли е Шишкова наскоро, чака ли се много при нея и какво е работното и време, Трябвя да отида на преглед имам и раничка на шийката на матката, която най- вероятно ще трябва да се обгаря, но не знам къде да отида. Уж се насочих към Шишкова, но се колебая. Препоръчай те ми специалист, който да работи със здравната каса.

# 282
Здравейте, мами някой посещавал ли е Шишкова наскоро, чака ли се много при нея и какво е работното и време, Трябвя да отида на преглед имам и раничка на шийката на матката, която най- вероятно ще трябва да се обгаря, но не знам къде да отида. Уж се насочих към Шишкова, но се колебая. Препоръчай те ми специалист, който да работи със здравната каса.
При нея е с предварително записване. Обаждаш се по телефона и си искаш час. Съответно след като  кажеш, че си с направление ще ти даде по-късна дата. А другия вариант е да отидеш направо пред кабинета и и да чакаш ......... чакаш с часове и когато има време ще те приеме, но поне ще е същия ден и няма да те върне.

# 283
На мен Шишкова директно ми отказа, когато разбра, че съм с направление. Работи по здравна каса, но час не ми даде. Вместо това ми тряснаха телефона.  Peace

# 284
Аз от Шишкова не съм доволна,въпреки че бях без направление,отидох за цитонамазка и болки в яйчниците,прегледа ме,обаче не ми трябвало сега цитонамазка,за какво ми била,модерни били станали тези цитонамазки...накрая с триста зора направи,прати ме да си я нося аз,и накрая не можах да си взема резултата два месеца-аз проверявам,не били готови и накрая излезе,че Шишкова ми е объркала имената! Е,това беше преди година някъде,може сега да е добре,но според мен е груба и не умее да те предразположи,аз се чувствах все едно бях досадница,която иска услуга . #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт