Споделени мнения за лекар- гинеколог в Русе тема 4

• 134 701
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • Русе
Веднъж съм ходила при Шишкова с направление, преди 4 години и останах доволна.
А цитонамазка, въпреки, че закачих четворка есента, ми каза тук преглеждащия ме гинеколог, че не било добре да се прави често. Веднъж в годината било достатъчно.

# 286
Често, често? Колко да е често? Веднъж годишно често ли е? То така трябва, но ЛЛ дава ли всяка година направление за гинеколог, мамолог, и всички останали лекари, при които трябва да се преглеждаме поне веднъж годишно? Не се заяждам Вики, напротив  Hug Такава ни е системата, че ходим когато имаме проблем. Нямам личен опит с д-р Шишкова, но и аз съм чувала, че е малко груба и рязка. На мен ми правиха цитонамазка при д-р Дуваджиев, година след раждането. Така ми каза той и понеже имах проблем отидох. Ако нямах проблем едва ли изобщо щях да отида  Rolling Eyes
Дано си намериш правилният лекар  Hug

# 287
Аз като отидох никога не си бях правила цитонамазка и казах на Шишкова,че не съм,но... Както и са е,от всеки лекар има доволни и недоволни. Simple Smile

# 288
  • Русе
Да се има предвид, че преди Шишкова съм ходила при Пейкова Joy Според нея имах раничка и ми я гори за година, година и нещо 2-3 пъти и раничката все не зарастваше. То не бяха изследвания, не бе чудо, дори в лабораториите ми се чудеха защо аджеба точно такова изследване ми е пуснато. В района на болницата ги бях обиколила всичките лаборатории и плащах като поп, щото Пейкова направления не дава. Когато отидох при Шишкова ми нямаше нищо и цитонамазката ми беше с направление.

# 289
Аууу любимата ми гинеколожка спомена. И на мен ми откри раничка и ми я тушира. Прати ме долу в аптеката да си купя "туша" и щях да припадна като ми казаха цената. Аз пък ученичка тръгнала с 2лв в джоба... и да се чуди човек от де раничка. Сега ме замисли, че може изобщо да съм нямала. Тушира ми я де. После д-р Бойчев ми обясни, че на целия пациентопоток в годината обгаря, ох не помня, но май каза на 5-6 жени само. Може и да бъркам цифрата, но бяха много малко.

# 290
  • Русе
Аууу любимата ми гинеколожка спомена. И на мен ми откри раничка и ми я тушира. Прати ме долу в аптеката да си купя "туша" и щях да припадна като ми казаха цената. Аз пък ученичка тръгнала с 2лв в джоба... и да се чуди човек от де раничка. Сега ме замисли, че може изобщо да съм нямала. Тушира ми я де. После д-р Бойчев ми обясни, че на целия пациентопоток в годината обгаря, ох не помня, но май каза на 5-6 жени само. Може и да бъркам цифрата, но бяха много малко.
Е, заради това отидох аз при Шишкова, щото ако си бях продължила при първата, колко ли още щеше да ме лъже. Една колежка тогава ми каза, чула от познати, че Пейкова така процедирала. От тогава нямам много вяра на доктори(да не кажа хич).

# 291
Хаха, 90 процента от лекарите в Русе са смешници,мен ме лекуваха за поликистозни яйчници,въпреки че няколко пъти казах,че най -вероятно не е в това проблема,старо възпаление на яйчника!Е,ходих до София,всичко си беше наред...Иначе на частно ходих,одраха ми кожата!  Joy Аз съм доволна от Тончева и от Рудницки,НО когато не минаваш по ЗК.

# 292
Здравейте, някой ходил ли е при д-р Атанасов на преглед? С направления преглежда ли и колко е прегледа при него на частно? А при д-р Стаменов?

Последна редакция: нд, 15 фев 2015, 08:20 от amamamama

# 293
Д-р Александров не съм го чувала. Да не би да е Александър Рудницки?
Аз за д-р Стаменов съм чувала само хубави неща, вкл и аз съм доволна от него. Моето мнение обаче е от преди 6г, а той след това беше и в Германия. Би трябвало вече да е още по добър. Моя приятелка ражда преди няколко месеца при него (нормално раждане) и е много доволна.

# 294
Не е Рудницки, Александров е, работи в АГ, но не знам дали има кабинет тук защото не е от Русе.

# 295
В Аг знам само Атанасов. Александров не съм чувала. Стаменов мисля няма кабинет, поне аз не знам да има.

# 296
Ааааа, Атанасов е, да, съжалявам за грешката, редактирам се веднага

# 297
Той май имаше кабинет или работеше с някого, но не мога да помогна с информация.

# 298
Здравейте, някой ходил ли е при д-р Атанасов на преглед? С направления преглежда ли и колко е прегледа при него на частно? А при д-р Стаменов?
Д-р Боян Атанасов имал кабинет в Разград, така разбрах от едно момиче от там, а Д-р Стаменов няма кабинет! Иначе и двамата са в АГ

# 299
Пускам си поста и тук, защото май тик му е мястото а не в другата тема. Влизам да споделя мнение за доктор Иванова, много добро впечатление ми направи, подробен и обстоен преглед, много внимателна, много компетентна. И което беше най-голямата изненада за мен, отнася се с уважение към пациента, което за жалост е много рядко срещано вече. Много плюсове от мен. По принцип не обичам жени гинеколози, защото са как да кажа, малко пренебрежителни в отношението си и леко ограничени откъм мислене за причините за симтомите, но смятам в случая че нямаше нищо подобно. Определено бих отишла отново при нея, което не ми се беше случвало откакто ходех при д-р Георгиев.

Общи условия

Активация на акаунт