Споделени мнения за лекар- гинеколог в Русе тема 4

• 134 471
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • Русе
Някоя от вас дами ходи ли за проследяване на бременността при д-р Узунова по здравната каса?

# 361
Здравейте, Момичета! Моля а координати на др. Минчева и ако имате информация къде се намира частният и кабинет?
Предварително благодаря!

# 362
Здравейте , моля за мнение за д-р Узунова. Предстои ми секцио при нея

# 363
Узунова ми изроди и двете деца със секцио,операциите са перфектни.И след това следи положението внимателно Peace,няма страшно,успех!

# 364
Узунова ми изроди и двете деца със секцио,операциите са перфектни.И след това следи положението внимателно Peace,няма страшно,успех!

Благодаря , но моето секцио няма да е платено . Като се записвах днес случайно видях че при нея ме записаха . Дано всичко мине наред

# 365
  • София
Здравейте дами, последните 2 месеца получих гъбична инфекция за 4ти път и цистит за 3ти!  Ходих при личната, първия път изписаните от нея лекарства помогнаха, но вече не.
Въпросът ми е има ли тук доволни от лекар, които е успял да излекува гъбична инфекция? Пускат ли микробиология при съмнение за гъби или само на "око" преценяват  Rolling Eyes ?
По принцип заради други гинекологични проблеми ходих при Л. Бойчев в Тутракан, но ако тръгна да си записвам сега час за него, ще ми дадат за декември най-вероятно...
Бих предпочела някой, който работи с ЗК, но ако не работи пак ще отида.

# 366
elvnnn, наистина повечето преценяват "на око" какво ти има, затова направо като отидеш и казваш, че искаш микробиология. Аз вече така правя  Peace
Иначе съм ходила при д - р Христова в Стоматологията, тя ми пусна микробиология без да си искам след като й казах, че имам течение. Също и при д - р Кунев във Щерев. И двамата работят със ЗК. Доволна съм и от двамата. След като се види какви са гъбичките не би трябвало да има проблем да се излекуват  Peace

# 367
Как така личната ще ти лекува гъбички??? Аз ходя при Иванова, изключително много ми допада като лекар, досега нямам оплаквания.

# 368
  • София
Благодаря зс отговорите момичета. За това как личната лекува гъби ще кажа с микомакс и клотримазол, както много гинеколози...затова питам за лекар, който пуска микробиология а не само да ме види и да ми предпиле лекарства на изуст. Преди бях ходила при доктор Дойчинова, ами тя беше най- близо до диагнозата, която ми постави Бойчев, преди това при прехваления Хубчев, ходих, който не е лекар а търговец!!! Само информативно казвам на дамите, които мислят да ходят при него за сериозен проблем.
Та май за Дойчинова няма много добри отзиви вече...

# 369
Изчакай октомври и тогава върви на гинеколог. Помоли да ти пуснат изследвания. Тогава трябва да имат направления.

# 370
Преди гооодини имах гъбична инфекция и ходих при д-р Тончева,микробиология не ми е пускала,но задължително изписа лечение и на партньора.Така се излекувах и съм нямала по-вече проблеми Peace,помисли и върху това newsm78

# 371
  • София
Благодаря agnesana и elica79 , това за лекуването на партньора някои лекари го отричат, но и аз мисля, че трябва да е двустранно  Peace . Ще видим, какво ще става, много са упорити гъбите, ако изобщо е това разбира се. Благодаря за мненията, ще пиша допълнително като посетя избрания гинеколог.  Simple Smile

# 372
  • Русе
Здравейте.
Някой може ли да ми каже какво е приемното време на д-р Дуваджиев ?
Благодаря предварително

# 373
Започват в 8:30, но до кога са не помня.  Звъннете в кабинета и поискайте час. Работят с часове.

# 374
Здравейте!
Някой дали знае това ли актуалните координати на д-р Минчева от първа страница?

Общи условия

Активация на акаунт