Споделени мнения за лекар- гинеколог в Русе тема 4

• 134 519
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте,
Някой правил ли  е конизация в Русе и при кого?

# 346
Дами, някоя има ли мобилния на Бисер Иванов?
Аз.   Wink Писах ти на лични.  Peace
Дано да не съм закъсняла.  Praynig

# 347
Здравейте и от мен!   bouquet
Четох с интерес много назад в темата и другите подобни, но не видях някоя бъдеща или настояща мама от Русе да споделя опит относно гинеколог и отношението му към вегетарианството.  newsm78
Идеята ми е следната - вегетарианка съм (ово-лакто вегетарианка ако трябва да съм точна), планираме бебе и имам намерение да продължа да не ям месо. Иска ми се лекарят, на който се доверя да проследи бременността (дай Боже да се случи скоро Praynig), да има съвременно мислене по въпроса, а не да ме почне с упреци за начина ми на хранене или сестрата да ми размахва пръсти Naughty

Има ли някой опит с лекар с положително мнение за вегетарианството по време на бремеността?

# 348
oliv_ani, не мога да се включа по въпроса за вегетарианството, но откакто съм бременна съм ходила на двама лекари и никой от тях не ме е питал какво и колко ям. Единият само ми препоръча да намаля приема на калций, защото пречи на усвояването на магнезия, а го пия заради контракции. Мисля, че ако изследванията ти са добри и се чувстваш ок, няма да се интересуват какво ядеш и не си длъжна да се обясняваш. Ако се появи проблем с някое изследване най - вероятно ще ти предпишат витамини или други добавки за компенсация.

# 349
Аз също не ядях месо, докато бях бременна. Всичко се нареди. Никой не ме е питал, дали съм вегетарианка. Хемоглобинът ми беше в нормата.
Може да вземаш шуслерова сол №3 - железен сулфат. Много добре се усвояват от организма  веществата от шуслеровите соли.

# 350
Тъкмо и аз това щях да кажа, че никога не ме е питал доктора ми какво ям, по скоро ми казваше какво да не ям, че качвах бързо и по много   Whistling .
Ами има жени които не са вегетарианки , но през бременността пак не ядът може да им се повдига от месото  (имах такава позната).

# 351
Не съм вегетарианка но през цялата си бременност не съм яла месо-повдигаше ми се само от миризмата ,после проядох без агнешкото Simple Smile хемоглобина ми беше нисък и пих желязо

# 352
j.adore, mibobo, radhika, Kalina. - благодаря за коментарите!  newsm51 Много окуражаващо, дано да нямам проблеми... А иначе питам, защото се сблъсквам с опозиция относно неяденето на месо от много места, няколко лекари дори са коментирали, че това е "модерна изгъзица"  smile3506 Просто нямам думи...

Пожелавам ви хубав петък и весел уикенд, момичета!  smile3558

# 353
Не е модерна "изгъ...ца" вегетарианството, просто не са го учили в мед.университет.
Има доста известни лекари вегетарианци, но не са в Русе - д-р Атанас Михайлов, д-р Георги Гайдурков, д-р Емилова...

# 354
  • Русе
Тя и хомеопатията не е "изг***ца", а е наука на повече от 200 г. е, но масово докторите я отричат.
Извинявам се за отклонението, но аз постъпвам по същия начин, водейки децата на личния лекар. Той не знае, че лекувам децата с класическа хомеопатия. Веднъж се опитах да му намекна, а той започна да ми чете от някакви рекламни брошури на Боарон, кое лекарство за какво било. И децата знаят - изписва им лекарство, мълчим си, аз кимам в знак на съгласие, вземам си рецептата и я хвърлям в първия кош за боклук. Така, че не дължиш обяснение за начина, на хранене, който си избрала. Ти вземаш решения и носиш отговорност за собственото си здраве.
По време на първата ми бременост бях решила да постя(и постих), но като разбра гинеколожката, точно пръст ми размаха и ми изнесе лекция колко било вредно това за плода ooooh!

# 355
При второто раждане използвах хомеопатични лекарства. Изписа ми ги д-р Ивелин Димитров от Русе. Но те са типичните за бременност и леко раждане. Родих без проблеми.

# 356
Здравейте! Има ли някой койтп е раждал секцио в Плевен? Бременна съм в 5м.,ходя на ЖК при Константинова,но в никакъв случай не мога да имам доверие и по ред други причини се свързах с невероятен лекар от КИРМ Плевен.Скоро съм на преглед при него на ФМ и ще се интересувам как стои въпросът с раждането при тях.Иначе фаворит от Русе ми е д-р Минчева.

# 357
  • Русе
Можете ли да ми кажете къде приема д-р Узунова и от колко до колко? Благодаря   bouquet

# 358
Здравейте! Има ли някой койтп е раждал секцио в Плевен? Бременна съм в 5м.,ходя на ЖК при Константинова,но в никакъв случай не мога да имам доверие и по ред други причини сесвързах с невероятен лекар от КИРМ Плевен.Скоро съм на преглед при него на ФМ и ще се интересувам как стои въпросът с раждането при тях.Иначе фаворит от Русе ми е д-р Минчева.

[/quote
+1 за д-рМинчева/за нея само суперлативи,раждах при нея/

# 359
99% от всичките ми приятелки и познати са раждали при нея и само суперлативи.
И аз към нея съм се ориентирала,ако на 100% реша да раждам в Русе,понеже скоро ми хрумна да се интересувам как стои въпросът в Плевен.Ако моят лекар там прави секцио,там съм както и условията ,плащането как е!

Общи условия

Активация на акаунт