Споделени мнения за лекар- гинеколог в Русе тема 4

• 134 438
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Да, при когото се запишеш  с направлението, той ще е. Ами втория път бях при Христова. И понеже беше преди две години доста ми беше прясно като сравнявах . Зарзаланов работи на конвейер.Да,факт е, че винаги ще ти вдигне тел., но при него всичко е пари. Плащаш си всеки видеозон-имаш право само на два безплатни. Никой не ти мери кг, кръвно, матка. Аз съм резус фактор минус. За цяла бременност имам едно изследване направено за кумбс, а при Христова бяха три. И ей такива дребни на пръв поглед нещица

# 631
Момичета, по ЗК и програмата за майчино здравеопазване се полагат токова ехографски прегледа. Също, има доста изследвания, като МБ, цитонамазка, пкк, урина, стерилна урина и др, които се покриват от касата и са задължителни за всички. Искайте си ги, настоявайте да ви мерят кръвното или го следете сами, защото е важно за вашето здраве и успешния финал накрая.

# 632
Здравейте.Искам да попитам дали телефона и местоположението на кабинета на д-р Ася Шишкова са същите , които са дадени в началото на темата?От скоро живея в Русе и не съм посещавала гинеколог тук и не знам при кой да отида .Четох мнения тук във форума и видях , че има доста доволни от нея.Искам също да попитам дали се чака много и имали по принцип свободни часове или трябва много по-рано да се запази?Работи ли със здравна каса?Благодаря много предварително.Ако пък има доволни от други лекари може и тях да ми препоръчатe.Става въпрос само за преглед.

Последна редакция: пт, 29 дек 2017, 16:34 от HollywoodGirl

# 633
Здравейте.Искам да попитам дали телефона и местоположението на кабинета на д-р Ася Шишкова са същите , които са дадени в началото на темата?От скоро живея в Русе и не съм посещавала гинеколог тук и не знам при кой да отида .Четох мнения тук във форума и видях , че има доста доволни от нея.Искам също да попитам дали се чака много и имали по принцип свободни часове или трябва много по-рано да се запази?Работи ли със здравна каса?Благодаря много предварително.Ако пък има доволни от други лекари може и тях да ми препоръчатe.Става въпрос само за преглед.
Здравей, Шишкова си е на Пантеона все още. Работи със здравна,аз лично записвам час.

# 634
0888 100 604 а това ли е все още актуалния номер ?

# 635
Включвам се с чудесни отзиви за д-р Надежда Иванова. При първото ми раждане тя беше единственият човек, който се отнесе с разбиране и обясняваше всяко нещо. Прегледът в никакъв случай не е претупване, дори да има опашка от пациенти навън, тя си върши работата старателно. Сега с втората бременност пак при нея се следя.
За съжаление д-р Кунев отива в "черната" графа. Два пъти ходих при него за установяване на бременност с високи нива на ЧХГ (над 1000). Втория път вече беше 3500. Прегледа ме набързо и каза Съжалявам, това е извънматочна бременност, сакче няма. Написа ми лист за хоспитализация и директно в болницата за операция. Три пъти го питах дали може да е рано да се види нещо и каза "Моят апарат е от най-добрите, няма грешка, а и се вижда кървене от тръбата!" Минах през нас да си взема багаж и след като премина паниката, реших да отида при друг лекар, за второ мнение. Д-р Дуваджиев ме прегледа, видя плоден сак в матката и даже ми се скара, че съм готова да ме режат, след като всичко си е където трябва. И на трето мнение отидох - при д-р Тончева. И тя видя плоден сак, съответно замълча, когато разказах как сутринта Кунев ме е пратил директно в болницата за операция.
Бях доволна от него, но това е фрапантна грешка, която смятам е достатъчно повече да не стъпя в кабинета му.

# 636
Shirley-Ann, може ли координати на д-р Иванова?

А за грешката на Кунев - нямам думи. Съжалявам за шока, който си изживяла заради него. Лека бременност!

# 637
И аз съм с добри впечатления от д-р Иванова,не знаех,че се е върнала на работа.
За Кунев не искам да коментирам,но съм чувала и за други повод и прояви.

# 638

А за грешката на Кунев - нямам думи. Съжалявам за шока, който си изживяла заради него. Лека бременност!
Благодаря!
На Иванова мога да дам телефон: 0886 815 719. Преглежда в Медик Консулт - срещу Механото, но по телефона ще се разберете.

# 639

Благодаря!
На Иванова мога да дам телефон: 0886 815 719. Преглежда в Медик Консулт - срещу Механото, но по телефона ще се разберете.

Благодаря!

# 640
Не съм бременна,но имам нужда от спешен пълен преглед ,ходила съм при Тончева и Константинова... всяка ми казва от лошо ,по-лошо и ничие лечение не действа. Чух мнения за Шишкова? Мисля да я посетя.

# 641
Не съм бременна,но имам нужда от спешен пълен преглед ,ходила съм при Тончева и Константинова... всяка ми казва от лошо ,по-лошо и ничие лечение не действа. Чух мнения за Шишкова? Мисля да я посетя.

Ако е нещо сериозно по-добре отивай в друг град. За Тутракан при Бойчеви се чака много щом ти е спешно.

# 642
Здравейте!
Аз съм русенска мама която живее в чужбина и края на месеца ще се прибирам до България, искам да мина един преглед и там. Бременна съм и искам да си направя ФМ.
Въпросът ми е дали д-р Надежда Иванова и Д-р Борислав Стаменов извършват такава и ако да, кой от двамата е по-добре да посетя.
От прочетеното и отсятото мисля има доста положителни мнения за тях.

# 643
Здравейте!
Аз съм русенска мама която живее в чужбина и края на месеца ще се прибирам до България, искам да мина един преглед и там. Бременна съм и искам да си направя ФМ.
Въпросът ми е дали д-р Надежда Иванова и Д-р Борислав Стаменов извършват такава и ако да, кой от двамата е по-добре да посетя.
От прочетеното и отсятото мисля има доста положителни мнения за тях.

Иванова прави със сигурност и всички са доволни от нея, аз лично не съм ходила при нея, но позната си прави при нея ФМ. За Стаменов нямам мнение.

# 644
mibobo, много благодаря за мнението Simple Smile Flowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт