Споделени мнения за лекар- гинеколог в Русе тема 4

• 134 447
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря Ви много! Hug

# 616
Аз раждах при Рудницки в Медика и тогава беше 1000 лв, да. Сега до колкото знам е по здравна каса и се доплащат 500 лв.

Здравей  Wink Аз пуснах темичка за раждането в Медика, но няма никой отзовал се. Може ли да влезеш и да споделиш там дали си доволна и как е минало? Благодаря  bouquet

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=982960.new
Малко са тези, които ще се насочат към Медика, защото при проблем с бебето го пращат в държавното АГ. Докато всичко не се направи както трябва няма смисъл. Русенското АГ е с нова сграда, имат добра техника и лекари. Ако се чувстваш ВИП има самостоятелни стаи със санитарен възел. Дори и храната е добра. Какво би те накарало да отидеш в Медика? Дано няма съдбата на Ескулап.

Накара ме- отношението, грижата и условията. За мен докторите там, а и персоналът са златни.

# 617
Искам да изкажа огромни благодарности на д-р Хубчев и целия му екип за това, че спасиха мен и бебенцето ми.
Родих със секцио в осмия месец. Детенцето ми беше с поднормено тегло и  нямаше добре развити дробове (не можеше да диша само). В първите мигове от живота му, които бяха и най-критичните, аз го поверих в ръцете на докторите от АГ-комплекс Русе. Те направиха всичко възможно да го спасят.. и успяха!
Почти месец по-късно, аз и бебето сме добре и всички с нетърпение чакаме изписването му от болницата.
Изключително съм доволна от грижите, които ми бяха предоставени и съм щастлива, че все още се намират свестни доктори.

# 618
Искам да изкажа огромни благодарности на д-р Хубчев и целия му екип за това, че спасиха мен и бебенцето ми.
Родих със секцио в осмия месец. Детенцето ми беше с поднормено тегло и  нямаше добре развити дробове (не можеше да диша само). В първите мигове от живота му, които бяха и най-критичните, аз го поверих в ръцете на докторите от АГ-комплекс Русе. Те направиха всичко възможно да го спасят.. и успяха!
Почти месец по-късно, аз и бебето сме добре и всички с нетърпение чакаме изписването му от болницата.
Изключително съм доволна от грижите, които ми бяха предоставени и съм щастлива, че все още се намират свестни доктори.

И сега като направи реклама на АГ Русе, доволна ли си? Изпълни ли си задачата? Вземи напиши и тарифата...

# 619
  • Русе
Здравейте! Наскоро видях най очакваните две чертички и се чудя към кой гинеколог да се насоча, до сега съм ходила при Т.Константинова на рутинни прегледи, нооо ми се иска при някой по добър специалист. Нека някой, който вече е минал по тоя път, да сподели инфо за добър акушер-гинеколог. Thinking

# 620
Здравейте! Наскоро видях най очакваните две чертички и се чудя към кой гинеколог да се насоча, до сега съм ходила при Т.Константинова на рутинни прегледи, нооо ми се иска при някой по добър специалист. Нека някой, който вече е минал по тоя път, да сподели инфо за добър акушер-гинеколог. Thinking

Доволна съм от Зарзаланов и Кунев. Но много зависи дали си имала проблеми преди това и сега. Ако Не, който и да избереш от всички няма да имаш грижи. Лека Б.

# 621
  • Русе

Доволна съм от Зарзаланов и Кунев. Но много зависи дали си имала проблеми преди това и сега. Ако Не, който и да избереш от всички няма да имаш грижи. Лека Б.

Благодаря Ти! Ще видя към кого ще се насоча, още не мога да преценя! Simple Smile

# 622
При Кунев ходих за феталните морфологии и съм с добри впечатления. Има много хубава апаратура и обяснява подробно и разбираемо Simple Smile

# 623
До Kalina. - Ентусиаст! ЗАЩО СТЕ ТАКА АГРЕСИВНО НАСТРОЕНА?
Какво имате против АГ комплекса или определен лекар?

# 624
  • Русе
Здравейте момичета! Тъй като имам притеснения относно при кого да си следя бременността, да ви попитам тия от вас които са се следили при д-р Зарзаланов той ли ви насочва към фатална морфология и той ли прави биохимични скрининг, ако той е следящия гинеколог или може сама да си избера при кого да отида. Предстоят ми първи ФМ и БХС в началото на януари и не знам към кого да се насоча.

# 625
Кейт, моя съседка се е прослвдавала при него и доколкото ми е споделяла, я е насочвал към специалист по ФМ. Нейното бебе вече е на около 6м, така че е сравнително прясна информациата.
Аз лично бих си записала час за специалист по ФМ и за БХС, тъй като има значение правилното замерване на определни показатели за определянето на риска от генетични заболявания.

# 626
  • На брега на реката
Евромедисон. Хубава и качествена апаратура.
И е фЕтална морфологията, няма нищо фатално в нея Simple Smile

# 627
Здравейте момичета! Тъй като имам притеснения относно при кого да си следя бременността, да ви попитам тия от вас които са се следили при д-р Зарзаланов той ли ви насочва към фатална морфология и той ли прави биохимични скрининг, ако той е следящия гинеколог или може сама да си избера при кого да отида. Предстоят ми първи ФМ и БХС в началото на януари и не знам към кого да се насоча.
Следих се при Зарзаланов, той работи със Сигридов. Препоръчвам ти д-р Сигридов, София за ФМ. Но от Зарзаланов като следящ бременността ми не съм много доволна, а имам база за сравнение, защото с предните две бременността съм се следили при други.

# 628
  • Русе
Евромедисон. Хубава и качествена апаратура.
И е фЕтална морфологията, няма нищо фатално в нея Simple Smile
Да, знам че е фЕтална, моя е грешката в бързината Grinning

# 629
  • Русе
Следих се при Зарзаланов, той работи със Сигридов. Препоръчвам ти д-р Сигридов, София за ФМ. Но от Зарзаланов като следящ бременността ми не съм много доволна, а имам база за сравнение, защото с предните две бременността съм се следили при други.
При кого си се следила с предната бременност и защо не си доволна от д-р Зарзаланов, тъй като аз все още съм в чудене при кого да се запиша. А в тази връзка мамите, които вече са минали по тоя път, като си взема направление от ЛЛ за проследяване на бременност мога само на един АГ да го занеса и вече, ако искам при друг ще си ходя на частно или нещо не съм разбрала правилно?

Общи условия

Активация на акаунт