Споделени мнения за лекар- гинеколог в Русе тема 4

• 134 466
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Рудницки също израждаше, освен ако не е напуснал. Христова, Тончева, Минчева, Александров, Йорданова, Шишкова, има и още, това по спомени

# 601
До колкото знам Рудницки изражда вече в Медика в новото родилно. За там вероятно няма да ми стигнат паричките.

# 602
До колкото знам Рудницки изражда вече в Медика в новото родилно. За там вероятно няма да ми стигнат паричките.
Там май беше 1000 лв раждането  Thinking

# 603
Аз раждах при Рудницки в Медика и тогава беше 1000 лв, да. Сега до колкото знам е по здравна каса и се доплащат 500 лв.

# 604
Аз раждах при Рудницки в Медика и тогава беше 1000 лв, да. Сега до колкото знам е по здравна каса и се доплащат 500 лв.

Здравей  Wink Аз пуснах темичка за раждането в Медика, но няма никой отзовал се. Може ли да влезеш и да споделиш там дали си доволна и как е минало? Благодаря  bouquet

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=982960.new

# 605

Здравей  Wink Аз пуснах темичка за раждането в Медика, но няма никой отзовал се. Може ли да влезеш и да споделиш там дали си доволна и как е минало? Благодаря  bouquet

Малко са тези, които ще се насочат към Медика, защото при проблем с бебето го пращат в държавното АГ. Докато всичко не се направи както трябва няма смисъл. Русенското АГ е с нова сграда, имат добра техника и лекари. Ако се чувстваш ВИП има самостоятелни стаи със санитарен възел. Дори и храната е добра. Какво би те накарало да отидеш в Медика? Дано няма съдбата на Ескулап.

# 606

Малко са тези, които ще се насочат към Медика, защото при проблем с бебето го пращат в държавното АГ. Докато всичко не се направи както трябва няма смисъл. Русенското АГ е с нова сграда, имат добра техника и лекари. Ако се чувстваш ВИП има самостоятелни стаи със санитарен възел. Дори и храната е добра. Какво би те накарало да отидеш в Медика? Дано няма съдбата на Ескулап.

Това, което би ме накарало да отида в Медика е отношението на лекарите в АГ и крайно неподходящите им родилни практики.
Отделението е хубаво, стаите - също, всичко е ново и поддържано, но не това е най - важното. Отношение и човечност не се купуват с пари. Докато Хубчев и повечето гинеколози в Русенското АГ не проумеят, че това да имат жива родилка и живо бебе не е достатъчно за да се каже, че всичко е минало добре, ще изникват алтернативи като Медика. Лошо няма, дано там е по - добре...

# 607
Здравейте! На 21 години съм,  нямам деца, не съм бременна, но все пак реших да се допитам до мнението на всички вас във форума. Преди две седмици си пуснах контролна цитонамазката и резултати показаха високо ниво на левкоцити. Това, придружено със сърбежа, който имам от миналата седмица, ме навежда на мисълта, че имам някаква инфекция. Не съм особено доволна от сегашната ми лекарка та затова бихте ли ми препоръчали добър и надежден гинеколог за контролен преглед и евентуално лечение?
Благодаря!

# 608
Държиш ли да е по каса или може и на частен прием?
И може да кажеш коя е твоята гинеколожка, да не препоръчаме нея  Wink

# 609
Държиш ли да е по каса или може и на частен прием?
И може да кажеш коя е твоята гинеколожка, да не препоръчаме нея  Wink

Готова съм и на частен прием. А иначе в момента ходя при Константинова. Simple Smile

# 610
Сигурно, ще се включи някой да препоръча по каса, но аз лично ходя на частен прием при д-р Тончева, доволна съм. Честно казано нямам кой знае какви сериозни проблеми тоест да ми се е налагало сериозно лечение. Но съм от години при нея, следила ми е и бременността и съм доволна като цяло - от прегледа (подробен, не претупва), обяснява, внимателна е.
Приятелка пък от години ходи на частно пак при д-р Минчева, тя също си е много доволна от нея.

# 611

Готова съм и на частен прием. А иначе в момента ходя при Константинова. Simple Smile
[/quote]
И Аз не съм доволна от нея ! И също си търся нов доктор!

# 612
Сигурно, ще се включи някой да препоръча по каса, но аз лично ходя на частен прием при д-р Тончева, доволна съм. Честно казано нямам кой знае какви сериозни проблеми тоест да ми се е налагало сериозно лечение. Но съм от години при нея, следила ми е и бременността и съм доволна като цяло - от прегледа (подробен, не претупва), обяснява, внимателна е.
Приятелка пък от години ходи на частно пак при д-р Минчева, тя също си е много доволна от нея.

Благодаря за съвета! А случайно да имаш актуална информация в кои дни приемат и телефон за връзка? Thinking

# 613
За Минчева нямам информация, Тончева е със записване на час, ето на този телефон всеки ден от 11 до 13ч 0887679850, нейния график се мени малко от това кога е дежурна в родилното...но мисля, че почти всеки ден приема следобед и в събота до обяд.

# 614
  • Русе, България
Д-р Минчева преглежда в частния си кабинет в дните вторник, сряда, петък и неделя от 16 до 18 ч. Телефоните са: 082/510637 и 0888838315.

Общи условия

Активация на акаунт