Споделени мнения за лекар- гинеколог в Русе тема 4

• 134 386
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Някой сеща ли се за лекар, който би се съгласил да води вагинално раждане след 1 секцио?

# 91
Някой сеща ли се за лекар, който би се съгласил да води вагинално раждане след 1 секцио?
Аз като питах ми отговориха,че в Русе никой лекар не се наемал на нормално раждане,дори и 10г да са минали от първото секцио Sad.

# 92
Аз като питах ми отговориха,че в Русе никой лекар не се наемал на нормално раждане,дори и 10г да са минали от първото секцио Sad.

Тъпо...имам приятелка, много иска да роди нормално, има едно секцио, от преди 4 години. Сега е в седмия месец...

# 93
Termina mi e za Noemvri 11 i oshte ne moga da nameri edin lekar koeto iska da mi vodi rajdaneto i da puska muja mi s men....

Tova pak e mnogo tupo zashtoto v rodilnoto kazvat sreshtu 150 leva moje da vlese muja ti

# 94
  • в огледалото на живота

Tova pak e mnogo tupo zashtoto v rodilnoto kazvat sreshtu 150 leva moje da vlese muja ti
Значи се уговори с някой лекар от АГ щом има начин за това той да води раждането.

п.п Моля,използвай кирилизация..........!

# 95
Здравейте моят термин е на 29 . 09. но все още не мога да намеря кой да ми направи секциото не познавам докторите тук можете ли да ме опутите към някои ?

# 96
Ти от къде си, кой ти следи бременността? Защо се налага секцио?

# 97
Аз живея в Русе от месец вече бременноста ми я следи Нели Николова ,а секцио ми се налага поради здравословна причина

# 98
Ясно  Peace , ами Николова не препоръчва ли някого? Аз съм раждала естествено, така че не мога да дам препоръки дано се включи някоя мама със секцио.

# 99
Ами дано се включат и други мами със секцио Николова ми каза че може и тя да го направи но прави само в Тутракан не и тук в Русе

# 100
Моето секцио го правиха Зарзаланов и Узунова. Те бяха на смяна. От Зарзаланов съм доволна. Узунова не искам да я виждам!  #2gunfire

# 101
А нещо плащала ли си или не

# 102
А нещо плащала ли си или не

Не съм плащала. Седях 3 дена в болницата за преносване, дребния не щя да тръгне, въпреки таблетките и системите и на четвъртия ме срязаха.

# 103
Секциото ми прави Минчева - доволна съм. Вече 2 пъти ме е оперирала. Другия беше Велков, за него нямам изградено мнение. Рудницки ще оперира една приятелка, тя е доволна от него.

# 104
  • На брега на реката
Вариантът е да идеш до АГ-то, да кажеш еди-кога си ми е термина, но трябва да раждам със секцио. Обикновено този лекар, който е на смяна ще ти определи дата спрямо негавата смяна около твоя термин. Др вариант е предварително да се подготвиш с лекар, да му издириш координатите и да се уговориш с него за датата. Аз и двата пъти раждах при Шишкова, живот и здраве, да се наканим на трето, пак на нея бих се спряла. Минчева, Тончева, Рудници са ми другите фаворити Simple Smile Но избора на лекар си е на късмет, колкото повече чакаш или четеш за мнения, толова по-трудно ще ти бъде  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт