Споделени мнения за лекар- гинеколог в Русе тема 4

• 134 384
  • 736
  •   1
Отговори
# 75

Слънчево настроение на всички!

И на теб  Hug

devi4ca Hug

# 76
И за какво ще бъде информиран модератор-че няма свестен гинеколог в Русе ли? Лошото е че все някога се налага да отидем на лекар, тогава става страшно.
И ако цитирам един от коментираните вече лекари-На нея (разбирайте мен)все някога ще й се наложи да отиде на гинеколог.....
Но няма да мога да отида при въпросния наричащ себе си лекар.

# 77
И за какво ще бъде информиран модератор-че няма свестен гинеколог в Русе ли? Лошото е че все някога се налага да отидем на лекар, тогава става страшно.
И ако цитирам един от коментираните вече лекари-На нея (разбирайте мен)все някога ще й се наложи да отиде на гинеколог.....
Но няма да мога да отида при въпросния наричащ себе си лекар.

Те ме изядоха, хем споделяш, хем си виновен, че и модератор ще информират. Нека се знае истината!!! Дано на никоя от Вас не се случва да чуе диагнозата миома! Тогава да Ви видя! Друга песен ще пеете!!! Така, това е българинът! За кой ли път се убедих! Споделих, за да не си дават хората парите ей така, на вятъра! Да ходят винаги и при втори, трети и т.н. лекар!

# 78
Споделили сте, споделили сте, всички споделяме и спираме до там. Всеки си има лекар, от който е доволен. Щом пишете в тази тема, значи и Вие сте българка. Това, че сте живяла в Гърция не променя кръвта Ви. Разбрахме, че сте недоволна от д-р Константинова. И аз съм била недоволна от няколко лекаря, но не пиша с големи букви, а мога много да пиша и най-подробно,но съм споделила и съм спряла до там. Благодарим за споделеното мнение, ще го имаме предвид, когато ни се наложи да търсим лекар!

# 79
Аз не мога да разбера защо се коментира кой колко споделил. Форума е отворен всеки доброволно пише и чете. Някой може да сподели до някъде, друг по подробно, хората сме различни и се впечатляваме различно. Още малко и цензура на мненията ще сложите.

# 80
  • в огледалото на живота
Аз не мога да разбера защо се коментира кой колко споделил. Форума е отворен всеки доброволно пише и чете.  -Абсолютно вярно :Някой може да сподели до някъде, друг по подробно, хората сме различни и се впечатляваме различно.-Подробности зависи докъде ще ти е границата да споделиш/разбирай го буквално/,а че хората се впечатляват от различни неща и колкото са по пикатни,толкова по-голям сеир... TiredОще малко и цензура на мненията ще сложите.-Аз не,но някой друг със сигурност много скоро  Peace

Дано на никоя от Вас не се случва да чуе диагнозата миома! Тогава да Ви видя! Друга песен ще пеете!!! Така, това е българинът!
Дано на теб не ти се случва диагноза,много по-плашеща от въпросната...повярвай без да омаловажавам твоята има такива които са най-страшните  които може да чуе един млад човек.....не пожелавам никому....
Не и на теб...... Confused
Боже,какъв е този жлъч и антипатия.... ooooh!
-------------------------------------------------------------
Предлагам да се върне за последно първоначалното значение на темата,с коментари до значимост!
Иначе ще има.... topicclosed

Пожелавам на всички да имат поводи на посещения при въпросните специалисти само за профилактични срещи или за най-хубавото: fertilization

# 81
  • София
Та по повод на връщането на темата към първоначалната й идея, някой може ли да ми препоръча все пак гинеколог, при който е ходил и балансирал успешно полови хормони?За Русе говоря....Ще ходя в София на лекар, но ми се иска да имам и тук някой под ръка...

# 82
  • русе
Момичета имам въпрос
 Нели Николова къде преглежда,със здр.каса работи ли и трябва ли предварително да си запиша час?

# 83
  • в огледалото на живота
Момичета имам въпрос
 Нели Николова къде преглежда,със здр.каса работи ли и трябва ли предварително да си запиша час?
ул. Независимост 2 ет. 3
Телефони 0888 810 316 / 082 814 258
Работи с НЗОК.
Най-добре по теефона да питаш  Peace

# 84
  • русе
 devi4ca  bouquet
Благодаря!

# 85
Nqkoi ima li aktualno info za Boyan Atanasov?

Ili nqkoi doktora koeto raboti v AG i chastno osven Hubchev

Mersi

# 86
  • в огледалото на живота

Mersi
Дори не съм чувала за този доктор...А каква е причината да настояващ той да бъде твой лекар,сподели повече мнение за него?
п.п:Форумът изисква писане на кирилица  Peace

# 87

Mersi
Аз дори съм го виждала на визитация на другия ден, след като родих.  Wink Имам лоши кратки впечатления.  Rolling Eyes Наплаши ме, че ще ме кюртират , защото не ми се прибирала матката, а не беше така.  ooooh!  
Доста доктори работят и на частно освен Хубчев. Има информация на първа страница на темата.  Peace

Последна редакция: ср, 06 авг 2014, 18:42 от chibi

# 88
Доктори от АГ и работещи частно са много на първо четене се сещам за Тончева, Зарзаланов, Минчева....

# 89
  • София
Д-р Атанасов води раждането на сина ми преди 8 години и бях доволна от него.

Общи условия

Активация на акаунт