Споделени мнения за лекар- гинеколог в Русе тема 4

• 134 424
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, не видях много мнения за д-р Рудницки или аз съм пропуснала някъде по трасето,чудя се кой да следи бременността, първа ми е  и общо взето не беше планирана,малко като гръм от ясно небе ми дойде  Grinning Засега съм се спряла на Рудницки,Шишкова и Кунев не са в класацията ми! Някакви мнения ? Simple Smile

# 106
Здравейте, не видях много мнения за д-р Рудницки или аз съм пропуснала някъде по трасето,чудя се кой да следи бременността, първа ми е  и общо взето не беше планирана,малко като гръм от ясно небе ми дойде  Grinning Засега съм се спряла на Рудницки,Шишкова и Кунев не са в класацията ми! Някакви мнения ? Simple Smile
Шишкова, чувала съм хубави отзиви за нея! Моя роднина роди при нея - много доволна!

# 107
Здравейте,
нормалното раждане в Русе го подкрепят д-р Матеева и д-р Рудницки. Може би има още някой, който е "За" нормалното раждане, ако няма медицински причина да се премине към секцио, но аз лично не знам.
Аз ходя на ЖК при д-р Рудницки и съм доста довлно. Изключително внимателен е, обеснява ми всичко, което ме интересува.
До днес мислех да раждам при него.. но след лекция при д-р Матеева доста се позачудих.

Доста положителни мнения срещнах за д-р Христова. Аз лично съм ходила при нея. Беше ИЗКЛЮЧИТЕЛНО груба!!! И от 3 приятелки съм чувала само лоши неща!

# 108
  • Русе

Бременността ми следи д-р Рудницки, изключително доволна останах. Наложи се секцио, което пак той направи. Операцията мина безпроблемно и без никакви последствия, много бързо се възстанових след нея  Peace

# 109
Аз от Рудницки не съм доволна, даже съм разочарована

# 110
Аз от Рудницки не съм доволна, даже съм разочарована

Може ли да споделиш?

# 111
не е лош, но много тъпа грешка направи. Една неделя ми зацапа много малко,тъкмо влизах в 6 месец. Веднага отидох до АГ-то, понеже следящия  ми бременността беше в Тутракан (аз бях с леки контракции от самото начало). Когато отидох на смяна беше Рудницки,обясних му и той ме прегледа ( не ме преглежда за пръв път, бях ходила веднъж месец преди това и за пола ми каза момче,а то беше момиче,но както и да е). Като ме прегледа каза че според него съм си добре и да се прибирам да си легна. Прибрах се,заспах и почнаха едни болки, после почнаха да зачестяват. Вече беше 5-6 сутринта, отидох пак до АГ и ме прие Матеева, гледа ме на видеозона и каза : дано не е това което се вижда, качи ме на магарето и бръкна,каза че мехура с бебето е пролабирал,т.е. тръгнало е. Пита ме защо не съм отишла по-рано, а аз и казах че още предния ден ходих но Рудницки ме отпрати,защото нищо ми нямало.. и така накараха ме да родя бебето,като ме предупредиха че то няма да оцелее. Беше момиче. На следващата година забременях пак, но отидох при Зарзаланов, защото ми направи добро впечатление. Слушах го за всичко, вкара ме и в болницата за по 5 дена,но финала е факт. Има много доволни и недоволни от всеки лекар. Рудницки направи много глупава и фатална грешка, безгрешни хора няма, но все пак това с което се занимава е много отговорно. Дано му е било за урок, аз няма да го забравя

# 112
Луз, съжалявам за това, което си преживяла  Hug Може би наистина е (бил) по невнимателен в прегледите. На мен ми каза кухо яйце, при условие, че вече имах потвърдена сърдечна дейност, която потвърдиха и 2 дни по късно в родилното. Тогава още работеше в Ескулап.
Мислех да не пиша, понеже мина много време от тогава и не беше редно да пиша стари работи. Лекарите се развиват (надявам се) и дано такива грешки се случват все по рядко  Praynig Въпреки това имам няколко познати, които са доволни от него.

Покрай мен все повече познати се насочиха към Зарз за следене на бременност и раждане. Разбирам случайно като се заприказваме. Аз също съм една от доволните. Хората са индивидуални и всичко е толкова субективно. Много зависи и от очакванията на жената и дали лекарят покрива всичките и критерии. Винаги ще има доволни и недоволни. Важното е всяка жена да намери своя лекар  Peace

# 113
luz de la luna много съжалявам за случилото се  Confused. Но искам най вече да те поздравя, за отношението ти към този лекар в смисъл ето ти даже казваш, че не е лош в предвид това което ти се е случило, докато други жени на твое място биха изрекли доста тежки думи и сигурно с право.
Радвам се, че вече гушкаш малко човече и всичко е наред  Hug

# 114
Момичета и аз да споделя какво преживях,не го пожелавам на никой...
Винаги съм имала добро мнение за д-р Шишкова,посещавам я от много години,като разбрах че съм бременна с голямо желание се записах при нея.
Заради недопустимото й безхаберие загубихме бебето и без малко щяха да изпуснат и мен.
28 седмици ми се повтаря, че всичко е наред(с прегледи за по пет минути и мерене само на главичката на бебето.)  Два пъти лежах и в патологията, първият в 6-та седмица, вторият в 25-та и там никой не забеляза проблем...  Преглеждаха ме Рудницки, Велков,Минчева,Тончева и кой ли още не и всички бяха спокойни,че бебето се развива съвсем нормално(пак по измерване само на главичката,а тя се развиваше правилно) Единствено д-р Тончева след втората морфология (в частния й кабинет) видя,че има нещо в което не беше сигурна какво е и ни изпрати в София. След фм при д-р Сигридов се оказа, че бебето е зле и страда, изоставаше с 5 седмици, липсваха му кислород и храна. Плацентата беше стара и пред отлепване. Трябваше да се извади спешно,защото в мен нямаше шанс.
Бебето се роди в Плевен, но беше само 750гр., с тежка хипотрофия и живя само 9 дни(живот в мъчение и в утробата ми и извън нея).
Аз имам две автоимунни заболявания за които съм предупредила лекарите, но никой нищо не направи. Нито гинеколозите,нито другите специалисти. В София и в Плевен докторите се хванаха за главата, как може такова безхаберие. Чудеха се в кой век живеем и как се допускат такива грешки.Толкова много неща е можело и е трябвало да се направят, а не са... Сега ме е страх да отида при който и да е лекар в Русе...
Дано само здрави бебета  се раждат  тук, от здрави мами, защото за други те просто не са компетентни.
За фетална морфология не разчитайте на никой в Русе, специалистите са в София. Аз лично бих се доверила отново на д-р Сигридов,страхотен човек и знае какво прави.

# 115
aleksea, искрено ти съчувствам, защот и аз преживях нещо подобно като теб. Само,че на мен ми насрочиха прекратяване на бременността по други малформации в развитието на детето. И отново д-р Тончева само го видя! Други доктори, хвалещи се с техника и какво ли още не не го уловиха.. И аз все още търся своя лекар в Русе. Кураж!!  Hug Hug

# 116
  • Русе
Аз мога да кажа същото: за фетална морфология не разчитайте на никой в Русе, това е доста тъжен факт.  А за ин-витро можем само да мечтаем

# 117
Аз мога да кажа същото: за фетална морфология не разчитайте на никой в Русе, това е доста тъжен факт.  А за ин-витро можем само да мечтаем

Доста жени не мечтаят, а правят ин витро в Русе, при това успешно. На същото място може да се направи и фетална морфология от един от двамата български лекари, специализирали фетална медицина в King`s College London.  Peace

# 118
Не знам дали ще мога да пътувам до София за ФМ , а в Русе явно никой не е особено доволен. В Тутракан как е положението,някой има ли наблюдения? Въпреки ,че чух ,че доста се чакало за час...

# 119
Не знам дали ще мога да пътувам до София за ФМ , а в Русе явно никой не е особено доволен. В Тутракан как е положението,някой има ли наблюдения? Въпреки ,че чух ,че доста се чакало за час...
Аз ходих в Тутракан на едната ФМ. Чакането беше убийствено дълго (имаш час за 3, влизаш в 5 примерно). Много народ в чакалнята. Отделно пътя ме озори - на отиване адска жега, на връщане ни пра проливен дъжд, та чак се уплаших. За самата ФМ не мога да дам кой знае каква оценка, понеже при бебо всичко си беше 6.

Общи условия

Активация на акаунт