Споделени мнения за лекар- гинеколог в Русе тема 4

• 136 780
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • Русе
Можете ли да ми препоръчате гинеколог, който се справя с познаването на пола на бебетата?
 В седмия месец съм -  един път ми казаха момче, един път - момиче...  Rolling Eyes
На Иваново де що има циганки ходят при Зарзаланов. Още в трети месец им познава Laughing
А моята племенница сега е бременна в Германия, влезе в пети месец и още не са и казали.

# 166
За Зарзаланов видях много интересна случка на живо. Явно е бил направил инсеминация на ромка и тя  бе бременна с поне две бебенца. Simple Smile На рецепцията на АГ-то имаше нейни роднини и  нещо си обясняваха - той с медицински термини, а те: " Докторе, мислете му, ако нещо стане с тези бебета, прах и перушина ще хвърчат от тука" .  Simple Smile
Ходила съм при него веднъж- като разбрах, че съм бременна  -  само да ми потвърди бременността. Много мил човек и обясняваше доста, но нямам др. впечатления.

# 167
Циганска им работа.   hahaha Той пък като се "е стреснал" от техните приказки.  Joy
Д-ра Зарзаланов няма грешка - като човек и като специалист.   Peace
Аз пак да си кажа, че с на тях двамата с д-ра Иванов дължа задържането, износването и раждането на едно здраво и прекрасно дете.  Peace

# 168
Можете ли да ми препоръчате гинеколог, който се справя с познаването на пола на бебетата?
 В седмия месец съм -  един път ми казаха момче, един път - момиче...  Rolling Eyes

защо не отидеш на 4D

# 169
Ходих. Д-р Хубчев ни видя точно за 5 мин и точно за 50 лв. Не ми се дават пак.

# 170

Е на 4Д-то какво казаха, според мен каквото са е видяло там това ще е  Peace

# 171
  • Русе
Иве, от бабите знам , така излезе и при нас: ако коремчето е остро -ще е момче. Него мисли толкова , важно е да е здраво  Hug

# 172
Да, така е. И аз нямам " претенции", важното е да е здравичко. Просто сме любопитни, сега след като се разминават мненията.

# 173

Доктор Хубчев, преди два месеца без малко не ме прати в отвъдното, след като ме изнуди да ми постави инжекция Простин, доста голяма доза. Която очевидно не ми понесе никак, започнах няколкочасово повръщане, дори когато вече нямах нищо в себе си, спазмите продължаваха.Обезводних се, температура и т.н. Когато сестрата му съобщи, той попита платила ли съм си инжекцията, тя каза да, неговия отговор беше - ми щом си я е платила да мре ако ще. Както си бях полужива, звъннах на мъжа ми, та той на Зарзаланов, пуснаха ми система за очистване от лекарството и така доживях да пиша тук. Ако втори път го срещна тоя Хубчев някъде, няма да му е никак приятно.

# 174
  • Русе
Емииииии....сбъркали сте доктора. Simple Smile Както Ви казах в другата тема, аз прпоръчвам д-р Любомир Бойчев, щеше да Ви каже пола на 100% и сега нямаше да се чудите Simple Smile   Heart Eyes , но пък не Ви се дават пак пари за морфология......Както са казали по-горе, да е живо и здраво..пола ще се разбере Simple Smile Леко раждане!  Peace

# 175
  • в огледалото на живота
Емииииии....сбъркали сте доктора. Simple Smile Както Ви казах в другата тема, аз прпоръчвам д-р Любомир Бойчев, щеше да Ви каже пола на 100% и сега нямаше да се чудите Simple Smile   Heart Eyes , но пък не Ви се дават пак пари за морфология......Както са казали по-горе, да е живо и здраво..пола ще се разбере Simple Smile Леко раждане!  Peace
Айде сега пак  се почва в темата.... ooooh!
Доволни и недоволни от различните лекари има всякакви.
Давай да поставяме на пиедестал Бойчев,че е маг-гадател за определяне на пола на бебето.Със сигурност кристалното му кълбо се беше сбъркало при моя близка.
Що ли пък до последно,на братовчедка ми  изобщо не позна....уж за розово го гледаха винаги ,пък той врякна с бубата напред...... Whistling
Иве, от бабите знам , така излезе и при нас: ако коремчето е остро -ще е момче. Него мисли толкова , важно е да е здраво  Hug
Уф,с такъв остър корем бях втората бременност,че все едно топка за ръгби бях глътнала.... hahaha
Ами момиче си имам...... Whistling

Не се втелясвайте за глупости.Или пък в случая  търсете таткото под отговорност за генезата на пола...... Mr. Green

По важното е в случая живо и здраво да е и детето и майката  Hug

# 176
newsm50  newsm58

~Dev~,   202uu

# 177
# 178
Относно пола на бебето смятам, че най-меродавно е самото усещане на бременната майка. Тя си предчувства сама, само е достатъчно да се вслуша в своите усещания. При мене беше така и 2-та пъти.

# 179
Lucrezia_Borgia, много съжалявам, че си имала такъв меко казано неприятен опит  с Хубчев.

Не искам да кажа нищо лошо  за способностите и компетенциите за човека, като цяло съм на мнение, че трябва да ценим лекарите много повече и ние и държавата, защото след някоя друга година няма да има кой да ни лекува...
Просто тогава имаше 10 човека след нас в 6 ч вечерта и е много възможно, като ни отдели малко време да не е видял.
 Peace
Май ще отидем при Зарзаланов, че до Тутракан става по-сложно.

Благодаря за мненията!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт