Споделени мнения за лекар- гинеколог в Русе тема 4

• 134 569
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря Ви мили дами, ще събирам още малко мнения, че другата седмица вече ми е време за преглед и първа ФМ.. По принцип не е проблем, че не работи със касата. Досега си плащах, но не получавах никакво внимание, а напротив - пълно пренебрежение и разчитане на резултати като "всичко е наред", а всъщност гъбички във влагалището...  #Crazy #Crazy

При кой лекар?
При д-р Минчева, посещавах я всяка седмица, плащах си защото тя не работи със здравната каса. Д-р Христова ми води ЖК, пусна ми изследванията, занесох ги на Минчева и ми се каза "всичко е наред".. е наред, наред колко да е наред, освен, че се чувствах така все едно се напикавам с извинение, ами и едва си седях на дупето от сърбежи, обясних го на госпожата, но нейният отговор беше нормално е да имаш бяло течение - бременна си ..

# 406
Момичета, кога е удобно да се звъни на д-р Кунев, защото вече два пъти пробвам и никой не ми отговаря, а искам да си запиша час. Без часове може ли да се отиде ?

# 407
  • Русе
Аз не съм имала проблем да се свържа с него, но звъня обикновено малко ще след обяд. Не вярвам да те върнат ако отидеш и без час

# 408
За ФМ при д-р Ѝорданова какво бихте споделили?

# 409
Здравейте! При д-р Хубчев ходих на прегледи и през 2-те ми бременности. Прегледите са доста бързи 5-10 мин.,но ако има някакъв проблем обръща внимание. Там правих и ФМ. Доволна съм, каквото съм попитала, винаги ми е отговарял и обяснявал.

# 410
  • Русе

Коя доктор Йорданова,  Лиляна ли?

# 411
За ФМ в Русе ти препоръчвам Д-р Чавеева, която преглежда в клиника Щерев! Тя идва от София, та ако решиш може да се обадиш в клиниката да ти дадат инфо!

# 412
Иванова Не си ли доволна от Минчева? При нея ли си се насочила да раждаш и затова си в посещавала?
За ФМ бих отишла или при Чавеева или при Зарзаланов,За Хубчев сме чували какво ли не,в АГ го видях на бързо,нямам големи впечатления.
Д-р Велев ми хареса,много приятен и спикоен ми се стори.А и то проследяването на бременността са едни рутинни прегледи по 5 мин. и 3 пъти кръв и урина .Аз бях в клиника Щерев,но не съм очарована-големи пропуски,жалко за името на клиниката,положителното,че има лаборатория.
Успех!

# 413
Здравейте, момичета! Прибирам се за няколко дни и ми трябва ми добър гинеколог - искам да си направя един профилактичен преглед и по възможност да си прекарам цитонамазката по здравна каса, тъй като досега винаги съм минавала с направление.
Прочетох част от темата, по-късно ще се върна да прочета и останалите части. Като цяло имам гинекологични проблеми, които се задълбочиха последната година, та искам да отида на място, където ще чуя адекватно мнение, ще получа обстоен преглед и ще ми се отговаря на въпросите. По лошо стечение на обстоятелствата съм обиколила доста от гинеколозите - или апаратурата е стара и кабинетът - мърляв, или отношението е под всякаква критика и само те гледат в ръцете... Щеше ми се при д-р Кунев, понеже съм изключително доволна от него, но тъй като си смени работното място и вече май се занимава само родилки, ще ми се наложи да сменя гинеколога(за мое огромно съжаление, тъй като апаратурата, кабинета и отношението на лекаря са наистина прекрасни).
Някаква идея накъде да се насоча?

# 414
Д-р Кунев не се занимава само с родилки. Наскоро бях на преглед при него, не съм бременна.
В момента обаче не работи със ЗК. От април месец щял отново да работи, така че за сега варианта е с платен прием.
Друг лекар в Русе не мога да препоръчам за съжаление.

# 415

Незнам първото име, работи в Евро Медисон.

# 416
Иванова Не си ли доволна от Минчева? При нея ли си се насочила да раждаш и затова си в посещавала?
За ФМ бих отишла или при Чавеева или при Зарзаланов,За Хубчев сме чували какво ли не,в АГ го видях на бързо,нямам големи впечатления.
Д-р Велев ми хареса,много приятен и спикоен ми се стори.А и то проследяването на бременността са едни рутинни прегледи по 5 мин. и 3 пъти кръв и урина .Аз бях в клиника Щерев,но не съм очарована-големи пропуски,жалко за името на клиниката,положителното,че има лаборатория.
Успех!
Изобщо не съм доволна .. при нея ме насочиха първоначално за задържане на плода (бях с голямо отлепване). ЖК ми води д-р Светла Христова, но за жалост не прави ФМ. Благодаря ти много за инфото  bouquet bouquet

# 417
  • Русе

Благодаря много, същата е. Бях много доволна преди 6 г в родилното при нея. Полежах си доста там, изключително приятно впечатление ми направи, освен това се учеше изключително бързо и беше много адекватна (рядко харесвам лекар аз). После се виждахме по площадките, забременя, вече мисля, че 2 деца има, но нямам пресни впечатления, дали се е запазила от преди.

Виж за Тончева хубаво няма да кажа, колкото и да я хвалят хората. Гледам, че и Бурмова е там, един път се видяхме с нея, също доста добро впечатление ми направи.

# 418

Общо взето сме на едно и също мнение за Бурмова и Тончева. Д-р Светла Христова(от която лично аз съм страшно доволна за сега) ми препоръча да си направя ФМ при д-р Йорданова, та затова разпитвам така

Благодаря много, същата е. Бях много доволна преди 6 г в родилното при нея. Полежах си доста там, изключително приятно впечатление ми направи, освен това се учеше изключително бързо и беше много адекватна (рядко харесвам лекар аз). После се виждахме по площадките, забременя, вече мисля, че 2 деца има, но нямам пресни впечатления, дали се е запазила от преди.

Виж за Тончева хубаво няма да кажа, колкото и да я хвалят хората. Гледам, че и Бурмова е там, един път се видяхме с нея, също доста добро впечатление ми направи.
Общо взето сме на едно и също мнение за Бурмова и Тончева. Д-р Светла Христова(от която лично аз съм страшно доволна за сега) ми препоръча да си направя ФМ при д-р Йорданова, та затова си клюкарствам така  Embarassed

# 419
Здравейте, момичета! Аз съм от Велико Търново, но идвах в Русе за гинекологична операция. Родих преди 9 месеца и в следствие на натискане на корема, едро бебе, бързо раждане - получих изсипване на предна влагалищна стена. След доста четене реших да звънна на д-р Хубчев. Беше много отзивчив и обратно на това, което бях прочела всичко си обясняваше. Изключително разбран и учтив човек, няма да ти се стряска, няма да ти вика. А това новото отделение е страхотно! Чистоо, поддържано, а персонала, и младите и по-възрастните нямаха грешка! Операцията си мина успешно и много съм доволна и от д-р Хубчев и от отделението, а и докато бях там никоя не се е оплаквала. Просто ако ми се наложи пак някаква подобна интервенция, отивам там без да се замисля!

Общи условия

Активация на акаунт