Споделени мнения за лекар- гинеколог в Русе тема 4

• 134 386
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Днес бях при д-р Граматикова. Не съжалявам, работи спокойно, не бърза, обяснява. Стори ми се много човечна и ми подейства успокоително.  Иначе разбира се веднага направи план как да подходим към проблема. Назначи ми изследвания. След тях лечение , иска и да проследим един цикъл. Дано всичко мине добре.

# 721
Аз съм доволна от Аръшева. Счокойна, обяснява. Бях с кръвоизлив, при видеозон установи до и кога ще продъшжи и кога ще свърши и беше права. Всъщност според мен е добър гинеколог

# 722
Аз съм доволна от Аръшева. Счокойна, обяснява. Бях с кръвоизлив, при видеозон установи до и кога ще продъшжи и кога ще свърши и беше права. Всъщност според мен е добър гинеколог

За първи път я чувам. Къде работи и приема ли по каса или само на частен прием?

# 723

За първи път я чувам. Къде работи и приема ли по каса или само на частен прием?
Работи в Медика. Има кабинет в сградата на лаборатория Здраве до окръжна болница. Работи с направления.
От Димитрова също съм доволна, но впечатленията ми са само от отделението в Медика. Не бих отишла в кабинета й понеже е в клиниката на Кунев, а там не желая да стъпя. От Стойнев също съм доволня, но мисля предимно с бременни се занимава и няма време за други прегледи извън отделението.

# 724
За Аръшева може да се записва час в сайта на супердок. Любезна е и внимателна, ходила съм при нея. За Стойнев знам, че преглежда само в Медика, ако искаш преглед, звъниш му и той ти казва кога да отидеш там. Имам приятелка, която не е бременна и не планува бременност и ходи на преглед. И аз съм с добри впечатления от него, но още се чудя. Голяма каша ми е с тези лекари.

# 725
Тази Йорданова не съм я чувала. Може ли малко повече информация за нея? Simple Smile
Ами тя прави ФМ в Евромедисон,където е и Хубчев(дано не бъркам,едно от двете "светила "в Русе,ама мисля че Хубчев).Още 2015 г съм правила ФМ при нея.Млада лекарка,а миналата година като ходих пак за ФМ,каза,че вече работи и със здравната каса,кабинетът и е срещу спирката на Механото.

# 726
Момичета е си губете времето с лекарите от града или по-голямата част.
Flowers92,щом си с проблеми и правиш опити за забременяване,на твое място,нямаше да си губя времето,а щях да потърся друго мнение.
Препоръчвам ви да отидете в Плевен,КИРМ при доц.д-р Петър Иванов.
Млад е,много спокоен,в течение на всички новости,с хубава техника,води ти картон,никога не претупва,страхотен специалист.
Прегледът е около 40лв.
Познавам много голяма част от лекарите и за нещо сериозно,не бих се доверила!
Успех на всички!

# 727
Тутракан е по-близо, също е вариант за по-сериозен проблем. А това винаги мисля се е знаело, че за по-сериозни неща се търсят специалисти извън града.

Аз съм казвала по-напред в темата, че аз съм доволна от Тончева, но аз не мога да кажа, че съм имала сериозен проблем за да преценя. Ходя от преди да забременея при нея над 12г ,  имах спокойна бременност, която тя следеше, след раждането ходя 1 път годишно за профилактични прегледи и цитонамазка. Преглежда ме много обстойно и внимателно, отговаря на всичките ми въпроси. Ходила съм с изследвания на полови хормони и пролактин с притеснения за предменопауза, отрече и обясни неща, които в последствие след консулт с друг лекар се потвърдиха...Но знам, че има хора недоволни от нея, но за мен е нормално особено за лекар.

# 728
Момичета, не ме разбирайте погрешно. Не търся лекар в Русе, който да ми помогне с моя проблем. Имам ендометриоза, оперирана съм миналата година, минала съм лечение след това и ми казаха, че сега 6 месеца трябва да опитам да забременея нормално, след което да се вземат други мерки. Ходила съм при лекари във Варна, в Плевен (там беше и операцията) и в София. Сега чакам да ми се обадят някой слънчев ден от клиника Надежда в София и да запиша час за репродуктивен специалист. В Русе си търся някой, който да ми вдъхва поне малко доверие и да може например да ми проследи поне една овулация и да каже има ли я или я няма (защото преди операцията нямах). Като цяло търся някой тук, докато чакам за София.
Чувам добри мнения за Пейчев, все още не съм отишла при него, защото все пак ми се искаше да е някой, който след това би могъл и да ме изражда.
При Тончева и аз съм ходила неведнъж. Последният път беше преди 2г, когато започнахме по-усилени опити за бебе. Казах ѝ какви са ми плановете и поисках цитонамазка и микробиология (искам си ги всяка година). Тя ми ги пусна, прегледа ме (без видеозон) и ми каза, че не вижда някаква причина, поради която да не мога да забременея. Е, причина все пак се оказа, че има и то не малка. Иначе ми харесва това, че е спокойна, предразполага, не претупва, обръща внимание и отговаря на въпроси.

# 729
Успех желая, всичко да се развие бързо и добре и скоро положителен тест!

# 730
Момичета, чудя се при кой лекар да се запиша на ЖК, имам време все още за мислене. Колебая се между Иванова и Йорданова. Иначе съм много доволна от Аръшева, но ме бърка нейното работно време, идва в Русе 2-3 пъти в седмицата и работи в Медиката. Искам някой , който да е от Русе и да работи в АГ. Имам малко особенна бременност, няма да навлизам в подробности. Ще ходя често на прегледи при д-р Тончева, но и търся някой да ми води бременността.

# 731
Минавам да споделя мнение за д-р Бисер Пейчев. Миналата седмица бях при него в частния му кабинет. Стоях там 1 час и за пръв път ми се случи АГ да ми обърне такова внимание. Много ме разпитваше за състоянието ми, гледа ми подробно епикризата от операцията (моят случай е, че се опитвам да забременея повече от 2г и съм с ендометриоза) и ми изнесе цяла лекция по билогия, след което прегледът на ехограф продължи сигурно около 30 мин. Не е човек, който ще говори красиви и розови приказки и обещания, че всичко е наред, когато видимо не е, но оставаш с впечатлението, че лично ти приема случая. Аз не издържах и се разплаках, докато слушах какво ми обяснява, не защото е бил груб, а заради състоянието ми, но не съм си и мечтала, че някой лекар ще ми каже: "Щом си пожелала да имаш дете и си стигнала до тук, вече и аз искам да имаш дете.", както и "Поставям си за цел да имаш дете.".

# 732
А къде се намира кабинета му ?Как става записването за час ? Питам , понеже като потърсих в интернет, не ми излезе някаква информация.Дано наистина ти помогне и да се радваш на пухкаво бебче.

# 733
Частният му кабинет е на ул. Цар Шишман 12, има едно дворче и то е една къща всъщност, но отвън има табела, на която пише д-р Бисер Пейчев. Кабинетът, в който работи по ЗК, е във Втора поликлиника на Борисова. Момичето, което ме насочи към него, ми каза, че когато е ходила в частния кабинет, е ходила без час, но аз му се обадих и се уговорихме кога да отида. Телефонът му е 0887032184.

# 734
Благодаря много за отговора!

Общи условия

Активация на акаунт