Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 24

• 52 017
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Да се похваля - тази седмица спечелих чифт очила на Милка и 20 лева от цигарите карелия.

Честито!    bouquet   Къде обявяват печелившите?

на самото талонче в цигарите пише че печелиш Simple Smile

# 121
  • София
Да се похваля - тази седмица спечелих чифт очила на Милка и 20 лева от цигарите карелия.

Честито! На самата вложка ли пишеше, че печелиш? Аз намирам само с "продължавай да търсиш"

да, на талончето пише

# 122
  • София
Да се похваля - сред спечилилите от Пикадили съм! Simple Smile
Спечелих колие "Swarowski" - другата седмица ще имам възможност да си го взема. Чудя се какво ли представлява?

# 123
уффф, аз пак да питам за кодовете на кока-колата. Ми нещо не мога да се оправя с този сайт, пише ли някъде, че трябва да се пазят кодовете?

# 124
Записвам се с една топка от Кока Кола.Само да намеря откъде да си я взема Flutter

# 125
2 чаши от капачките на Кока Кола Simple Smile

# 126
2 чаши от капачките на Кока Кола Simple Smile
[/

как ги намирате, ние от толкова литри кола нищо не намерихме, а искаме топката Sad
пробвайте в кауфланд или карфур

# 127
  • София
Я вижте, търсейки летни занимални попаднах на този сайт www.funtopia.eu и имат игра или промоция по-точно да се регистрирша и да вземеш талон за 10 лв., който се ползва само в центъра им обаче. Получих си талончето на мейла. Щерката намаза. Simple Smile

# 128
честито на всички спечелили!

втора бира от шуменско!

# 129
Най-накрая дойдоха тениските от сокчетата Теди. Аз бях заявила два различни размера, но те са ми донесли еднакви и то какъвто размер са си преценили. И резултата е - на едното дете са му малки, а на другото са му огромни. Mr. Green

# 130
Здравейте,ето една игра http://care-and-football.com/bg/.

# 131
Здравейте!
Днес са ми звъняли от този номер 0884880451,на някой друг?!
Имате ли идея за какво става дума?! newsm78 Thinking

# 132
  • Пловдив
И аз имам една чаша от кока- колата. Някой да разбра от къде да си ги вземем?  Thinking

# 133
  • Телиш/Плевен
И аз имам една чаша от кока- колата. Някой да разбра от къде да си ги вземем?  Thinking
Вижте тукbouquet

# 134
  • Русе
как рег кодове на кока-кола спаркс?Пиша кода,екрана затъмнява и ..нищо...като поглеждам кредити 0

Общи условия

Активация на акаунт