Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 24

• 52 034
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте!
Днес са ми звъняли от този номер 0884880451,на някой друг?!
Имате ли идея за какво става дума?! newsm78 Thinking
И на мен ми звъняха- от Телетрейд - Академия за милионери.
По повод някакви презентации утре в 18,00ч.,аз един път се бях присъединила и от тогава периодично ми звънят за някакъв бонус и онлайн презентации.

# 136
Обадиха ми се  от кока кола печеля чанта на Банкя  Simple Smile

# 137
Живея в Хасково и отидох в офиса на тип-топ ис и взех термоса ,без да ги чакам да ми звънят и да ме търсят,но бисквити няма.

# 138
и аз се записвам с очила милка,но като регистрирах адреса- вместо потвърждение няколко пъти ми излезе надпис - честито,спечелихте...и т.н - форма за регистрация..дали все пак съм регистрирала адреса или пак има бъг?

# 139
TUC още не са изпратили наградите от предишната игра и пуснаха нова: Спечелете екскурзия до Рио, всяка седмица таблет iPad Air и всек … и от бисквити TUC

Аз чакам едни бисквити от тях и се надявам на допълнителното теглене, уж правят проверка и ще махат фалшивите профили, ама да видим.

# 140
И на мен вчера са ми звъняли от Тип-Топ за термоса, друго не чакам. Grinning

# 141
И моите термоси пристигнаха,хубави са! Simple Smile

# 142
  • добрич
Момичета от Активиа в колко часа спечелихте . Моля някой да сподели ако е спечелил и от бисквитите тук в колко са въведени . Играта е от първи , а още няма печеливши....малко ми е странно , защото като въведох кода и ми даде че не е печеливш...

# 143
Момичета от Активиа в колко часа спечелихте . Моля някой да сподели ако е спечелил и от бисквитите тук в колко са въведени . Играта е от първи , а още няма печеливши....малко ми е странно , защото като въведох кода и ми даде че не е печеливш...

От правилата:
Участниците ще разбират дали печелят футболна топка до 24 часа след успешна регистрация на промоционален код, чрез e-mail.

# 144
По мненията съдя, че още няма развитие за бисквитките Белвита, никой не е получавал смс, нали?  Hug

# 145
  • добрич
вчера аз си получих термосите . куриера беше си забравил касовата бележка и днес като дойде да я вземе ми каза че са започнали да пристигат и бисквитките , но кой ще има късмет незнам .....аз нямам смс.

# 146
Днес и на мен ми звъняха от Академия за милионери,но телефона е 0877714900,не е този,от който имам неприето повикване вчера.
Отказах им,дано повече не ми звънят! #2gunfire #2gunfire

# 147
  • Русе
Имам смс от бисквитките Laughing

# 148
Имам смс от бисквитките Laughing

От времето, когато им беше бъгната системата ли? Тогава успя ли да си дадеш данните или ти казаха да чакаш смс? Какво гласи смс-ът? Сега ли го получи?

# 149
  • Русе
всъщност спечелих преди да им се бъгне системата,но бях звъняла и нямаха инфо.Трябва да се обадя в 5 дневен срок и дам данни.Получих го по обед,днес. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт