Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 24

• 51 916
  • 728
  •   1
Отговори
# 705
Ох, тези от Капи могат ли така да ни мъчат? Защо сЯ не публикуват печелившите от 5-тата седмица? Mr. Green
На някой да са се обадили?

# 706
дават ли се бонус точки при играта на капи,когато някой друг приятел се включи Simple Smile

# 707
  • София
Не. В томболата за екскурзията участват всички, достигнали 10то ниво, а за соковете- 3то ниво.

# 708
  • Плевен
Здравейте, на мен вчера ми се обадиха от Капи, че печеля, за малко да изпусна печалбата си, защото не бях видяла, че са ми звънели. Ако не се свържели с печеливш до 72ч, теглят друг.  Shocked

# 709
  • гр. Пловдив
Обаждането от Капи като "Личен номер" ли излиза?

# 710
  • Ботевград
Някой получи ли награда от куриер от играта на Кола, аз се свързах, записаха ме.. но няма ни вест.. ни кост от тях  Laughing

# 711
  • София
Обаждането от Капи като "Личен номер" ли излиза?

Не, Глобулски

# 712
  • Плевен
Обаждането поне към мен си беше от обикновен мобилен глобулски номер, както е и написала Аглея Успех!

# 713
  • Nesebar
А аз още чакам една дъска на милка на кой да звъня на милка или на тип топ #2gunfire

# 714
  • Под кривата круша
Aз играта на Капи едва я изтиках  до 3-то ниво. Много ми е бавна и ме нерви.
Нямам спомен обаче да съм давала телефон, аз влизам чрез FB. Та май и да ме изтеглят няма и да разбера.  newsm78

И аз още си чакам топката от Кока-Кола, синковеца по 100 пъти на ден ме пита що я няма още.  Twisted Evil

# 715
  • Телиш/Плевен
Aз играта на Капи едва я изтиках  до 3-то ниво. Много ми е бавна и ме нерви.
Нямам спомен обаче да съм давала телефон, аз влизам чрез FB. Та май и да ме изтеглят няма и да разбера.  newsm78
И аз влизам през Фейсбук, но преди да те допусне до самата игра, ти искат телефон, така че си го дала, просто си забравила. Peace

# 716
А аз още чакам една дъска на милка на кой да звъня на милка или на тип топ #2gunfire

Аз скоро си получих дъската на Милка, даже вече бях забравила, че чакам нещо. Не ми искаха опаковки, даже по телефона ми казаха, че не е нужно.  Peace

Освен тази награда, скоро нищо друго не ми се е падало.  Mr. Green

# 717
Аз съм супер разочарована от вино Тодоров.
Нали спечелих таблет + 2 бутилки вино, тях си ги взех. След многократно звънене в офиса им, дори предложих и отидох лично за таблета......но ММ има спечелени 100лв, от тях, когато ходих за таблета, им занесох и бутилката от спечелените 100лв на мъжът ми, но не можело да ги дадат на мен, казаха ми да занеса личната карта на ММ. Отивам днес, нося му личната карта, девойката от вратата ми казва, ама вие не сте ми се обадили, че ще идвате за наградата, за да се подготвя с пари........не стига, че им отивам до офиса, лично, ама те не били подготвени...щели да ни се обадят, и да ни донесат парите......тази награда е спечелена от май месец, вече сме края на юли......съжалвам, но вино Тодоров, ме загубиха като клиент  не понасям несериозни хора......отделно ме разхождат с двете деца......направо си направиха натиреклама

# 718
Звънели са ми от ЛИЧЕН НОМЕР преди 20-тина минути и то два пъти, докато съм била в банята, дали е от Капито  Rolling Eyes На някой звънели ли са днес? От кока кола като се свързваха с мен за чантата на Банкя пак беше от такъв номер, Капи нали е пак тяхна марка .... Оф, защо ми трябваше да се къпя  Joy

# 719
  • I want it all and I want it now.
Сега видях в правилата на Капи пише ,че е от сряда се теглят .

Общи условия

Активация на акаунт