Пълно разочарование от сладкарница Лагуна, София

• 45 152
  • 487
  •   1
Отговори
# 195
ДОбре, де, ама е много идиотско и тъпо да даваш ваучери и за да не си се минал, да правиш най-гнусните торти. Не е било само веднъж да прочета оплакване, че някой се оплаква от Лагуна торти и да се окаже, че са с ваучер. Направо е безумно, ама то кой ти гледа да си поддържа нивото, важното е да крета далаверата.

# 196
Смятам,че след като си професионалист,всичко,което предлагаш трябва да бъде на ниво.Дали имаш продукт в промоция,с ваучер и др.качеството не бива да е по-ниско.Нали все пак зад всеки изработен артикул стои едно име!Нали "колективното пазаруване" и неговите ваучери се появиха с цел реклама и популяризиране на обектите?!Не съм поръчала сватбена торта с ваучер,по интернет и т.н.Поръчах я лично и на място в сладкарница "Лагуна".И след като изразявам недоволството си на страницата им,получавам крайно недодялан и непрофесионален отговор от тяхна страна,точно като продукта,който получих!Явно това е стилът на работа на една известна столична сладкарница като "Лагуна"!Явно като сгрешиш не е достойно да се извиниш,а е "професионално" да обвиниш клиента!

# 197
  • София
shivilinda, защо не отидеш да се срещнеш с управителя? Аз лично така бих направила, отколкото да пиша безкрайни оплаквания по форумите.

# 198
Аз съм недоволна от услуга,която е общодостъпна.Получих отговора на заведението във facebook.Начинът,по който е написан,ми показва,че лична среща би била загуба на време.Нивото им е много ниско!Предпочитам случаят да бъде обществено достъпен,защото не търся лична компенсациа.Защото днес аз съм злощастният клиент,утре ще е някой друг и по-добре всички да знаят за случилото се.Аз не живея на принципа "да си премълчим".Както съм уведомила тях за недоволството си,така уведомявам и обществеността,защото пак казвам,това е общодостъпна услуга!

# 199
А всъщност,може би,следващият клиент няма да е злощастен,защото ще е прочел темата ми и това е много по-важно от някакъв личен разговор със сладкарницата!

# 200
  • София
А всъщност,може би,следващият клиент няма да е злощастен,защото ще е прочел темата ми и това е много по-важно от някакъв личен разговор със сладкарницата!
Ясно, търсиш си възмездие, и туй-то.  Peace
Само имай предвид, че повечето клиенти на Лагуна са далеч от злощастни и ще продължават да си купуват торти от там. Всъщност на мен дори не ми се налага да им ходя до цеха или самата сладкарница. Поръчвам си чрез сладкарницата в нашия квартал, където персоналът е изключително любезен.

# 201
Освен това интернет/за добро или зло/е модерният начин на общуване,бизнес и реклама и аз съм убедена,че от Лагуна се следи темата.След като могат да отделят време да ми напишат непрофесионален коментар във facebook,със същата сила могат да отделят време да ми пишат на лични или да ми се обадят по телефона,защото при заявката ми записаха тел.номера...ако искат да направят нещо по въпроса...ако искат!Това е редно-те да ме потърсят,защото грешката е тяхна.Кога ще се научим да бъдем клиенти и кога ще си научим правата и логиката на действие?!Бизнесът съществува благодарение на клиенти и в частност Лагуна!

# 202
Тонкабонка,
аз не разбирам каква е тази защита с нокти и зъби на въпросната сладкарница..?
Много добро впечатление си ми правела винаги като съфорумка, сега ми е странно защо защитаваш така яростно тия от "Лагуна", при положение, че излагацията е пълна. И ако отвориш темата за ваучерите, те са си със същото реноме като в тая тема.
Аз се радвам, че го споделиха, за да не се излъжа следващия път аз.

# 203
  • София, България
И на мен това ми прави впечатление в тази тема и аз бях останала с добро впечатление от теб. Каква е тази яростна защита сега? То е ясно, че никой не може да те откаже да поръчваш от сладкарницата (повтори го няколко пъти вече), ама поне уважавай потърпевшите, които имат право да се изкажат и във фейсбук и в бг-мама и където искат... не виждам защо трябва да я провокираш така. Всички тук видяхме що за сладкарница е в този случай. При теб може всичко да е било гладко и дано не ти се случи да имаш проблеми, ама недей да очакваш всички да подкрепят твоето мнение. Направо ме изумява как shivilinda игнорира коментарите ти.... евала й правя  Peace

# 204
  • София
Окей, оставям ви дружно да плюете сладкарницата, дано това ви донесе масово удовлетворение.  Peace

Да, скапали са момента от сватбата с грозната торта, това още колко пъти ще бъде намилано?!

# 205
Ама за каква компенсация говорим - сватбениоят й ден е бил ЕДИН. Какво ме интересува, дори най-прекрасната торта да ми донесат като тогава е представено това недоразумение. Да съм я взела за вкъщи да хапнем и да ми дадат компенсация добре, за рожден ден - пак иди-дойди, няма да е единствен. Но айде да погледнем по-реалистично на нещата. Аз съм "за" подобни теми, особено когато се вижда и неадекватният отговор на ответната страна, има доказателства - снимки, касови бележки. Не е хвърлено обвинение ей така в пространството. Което, да, ще предпази някой.

пп - още преди 2 години мъжът ми поръчваше техни торти за офиса всеки петък, още тогава не ми харесваха, преди 5-6 месеца ядохме торта на място - категорично си затвърдих мнението, че не са ми по вкуса (да не говоря, че и обслужването беше под всякаква критика - объркани торти, грешни неща, забравени, по 10 пъти напомняхме, не може кафето, което си поръчал с тортата, да ти дойде с касовата бележка  ooooh!). Разбира се много хора ги харесват. Обаче сега едва ли бих поръчала по повод.

# 206
Не работя в Лагуна!
Но все пак ми се струва, че авторката не знае какво иска. Това че не харесва даден модел торта, не е редно да отблъсква евентуалните клиенти на сладкарницата. Да потърси такава в която правят торти за принцеси.

# 207
Кадифе79, непременно кандидатствай тогава, чудесно ще се впишеш  Heart Eyes

# 208
Не работя в Лагуна!
Но все пак ми се струва, че авторката не знае какво иска. Това че не харесва даден модел торта, не е редно да отблъсква евентуалните клиенти на сладкарницата. Да потърси такава в която правят торти за принцеси.

Авторката е избрала тортата, очвеидно не я е намерила за грозен модел.
Проблем е, че изпълнението на модела куца яко - накъсани кантове.

# 209
Ясно, търсиш си възмездие, и туй-то.  Peace
Само имай предвид, че повечето клиенти на Лагуна са далеч от злощастни и ще продължават да си купуват торти от там. Всъщност на мен дори не ми се налага да им ходя до цеха или самата сладкарница. Поръчвам си чрез сладкарницата в нашия квартал, където персоналът е изключително любезен.

Да бе, възмездие.
При вас персоналът като е любезен-хвала. Добре е да се вдигне шум, за да станат любезни и на други места, не само при вас.

Общи условия

Активация на акаунт