Явно темата с лошата визия на нашите торти от Лагуна е доста интересна и вие с желание сипете лоши думи за нас и нашите торти .
Но мисля, че има и друга страна на медала - това са нашите доволни клиенти , чийто произведени от нас торти са качени в сайта ни и във фейбук. Знаете ли, че клиентите, които са останали доволни от получените торти , от нашето заведение и от нашето меню са страшно много, имайки в предвид нашия 20 годишен юбилей, който правим . Искам да ви кажа, че има и клиенти, които не са останали доволни и ние не можем да скрием това , макар, че ужасно съжаляваме за това.
Отново се извиняваме на госпожата и с радост бихме компенсирали нея с една вкусна торта !!!
Искам да ви кажа , че ние като нация имаме склонност да се жалваме, съжаляваме , викаме и т.н. като най важното за нас е да се оплакваме и плюем в градинката на нашите съседи само защото така сме устроени !!!
Именно затова ние живеем така и нямаме напредък в нашия живот . Най важното за нас е да се жалваме и от това да се почустваме горди и щастливи ! Но дали е така ? Всичко хубаво и красиво ние не забелязваме , а виждаме само лошото и грозното и с гордост правим сензация от това .
Замислете се над тези думи макар, че знам че ще се разтълкуват погрешно и отново ще тръгне една безкрайна дискусия за това кой крив и кой прав.
Благодаря на БГмама за времето и форума , който са създали , за да могат хората свободно да изразяват мненията си. Само не знам защо името на моята сладкарница “Лагуна” излиза със звездички ******** ???
Очаквам поредната порция гняв и негативизъм за моята сладкарница , която е вече 20 години на пазара . Ако и вие имате такава история, моля да я споделите във форума !!!
Благодаря на всички дами и лека вечер .
Управител Вера Ташева
.......ама продължава да обвинава клиентите, вместо да каже просто и ясно: Да, съжлявам, приемете извиненията ми, ще бъдат санкционирани виновните, а клиента ще бъде компенсиран.........бг бил такъв и онакъв........
, мамка му..тук няма такива
)