Пълно разочарование от сладкарница Лагуна, София

• 45 095
  • 487
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте Госпожици ,
Явно темата с лошата визия на нашите торти от Лагуна е доста интересна и вие с желание сипете лоши думи за нас и нашите торти . 
Но мисля, че има и друга страна на медала - това са нашите доволни клиенти , чийто произведени от нас торти са качени в сайта ни и във фейбук. Знаете ли, че клиентите, които са останали доволни от получените торти , от нашето заведение и от нашето меню са страшно много, имайки в предвид нашия 20 годишен юбилей, който правим . Искам да ви кажа, че има и клиенти, които не са останали доволни и ние не можем да скрием това , макар, че ужасно съжаляваме за това.
Отново се извиняваме на госпожата и с радост бихме компенсирали нея с една вкусна торта !!!
Искам да ви кажа , че ние като нация имаме склонност да се жалваме, съжаляваме , викаме и т.н. като най важното за нас е да се оплакваме и плюем в градинката на нашите съседи само защото така сме устроени !!!
 Именно затова ние живеем така и нямаме напредък в нашия живот . Най важното  за нас е да се жалваме и от това да се почустваме горди и щастливи ! Но дали е така ? Всичко хубаво и красиво ние не забелязваме , а виждаме само лошото и грозното и с гордост правим сензация от това . 
Замислете се над тези думи макар, че знам че ще се разтълкуват погрешно и отново ще тръгне една безкрайна дискусия за това кой крив и кой прав.

Благодаря на БГмама за времето и форума , който са създали , за да могат хората свободно да изразяват мненията  си. Само не знам защо името на моята сладкарница “Лагуна” излиза със звездички ******** ???
Очаквам поредната порция гняв и негативизъм за моята сладкарница , която е вече 20 години на пазара . Ако и вие имате такава история, моля да я споделите във форума !!!
Благодаря на всички дами и лека вечер .
Управител Вера Ташева

# 301
# 302
Тази жена как има бизнес 20г. не ми е ясно, след прочетеното от нея писмо newsm78.......ама продължава да обвинава клиентите, вместо да каже просто и ясно: Да, съжлявам, приемете извиненията ми, ще бъдат санкционирани виновните, а клиента ще бъде компенсиран.........бг бил такъв и онакъв........
Преди 2 месеца купувах еклерова торта за Рд на едното дете, ами гадна си беше на вкус, нещо нагарчаше крема....това  веченяма значение, защото открих сладкарницата, от която ще поръчвам торти , поне имат ендовремешния вкус

# 303
Младоженката не иска конпенсация, но с нейно съгласие бих предложила на сладкарницата да направят една вкусна, огромна, детска торта и да я занесат в някой детски дом. За здравето на младото семейство.  Hug

# 304
Г-жо Ташева,

Знам, че не е тук мястото, но тъй като следите темата си позволявам тук да Ви запитам:
- Слагате ли в тортите си прясно мляко, яйца, масло или използвате яйчен прах, сухо мляко, маргарин? Ако да, в какъв процент от тортите Ви го правите?
- Имате ли практика да замразявате полуготови торти, които само да бъдат украсени при поръчка?
Въпросите ми нямат нищо общо с оплакването на потребителката, но лично на мен като потребител (и родител на малък потребител) ми е важно да знам.

# 305
То само Лагуна да са развалили... Ние като се прибираме в България всеки път като кацнем в София и има време между полетите ( София-Варна), или просто минаваме през София, винаги ходим в Романс,  в Симеоново. Прави ми впечатление, че вече не е това, което беше тази сладкарница преди години. И качеството е спаднало, а и количеството на хората, които я посещават. Последно се опитаха да ми пробутат виенско кафе със сметана, която се точеше ( брр, много гадно! ), а и да ме убедят, че то така трябвало да бъде  Laughing
Обаче за мен тази сладкарница носи приятни спомени и тъпо, и упорито продължаваме да си я посещаваме всеки път като сме в София. ( ох...обожавам тази Swiss ли беше, палачинка  Crazy, мамка му..тук няма такива  Crazy Crossing Arms )

# 306
Романса е  Sick

# 307

Аха. А беше хит преди години  Crazy

# 308

Така е, имаше огромно количество хора и винаги чакащи. Но историята им е като на Лагуна, бяха една от малкото интересни сладкарници и предлагаха по-скоро големи количества. Никога не съм ги харесвала, последно ходих преди 5-6 години и край. В чинията ми вместо подредена гофрета с шоколад, приличаше на кравешко ако - огромна кафява купчина, от която излизаше пара и ту мъч шоколад, карамел, крокан и манджа с грозде.

Но те разбирам за носталгията  Grinning

# 309
  • софия
Вече виждайки нивото на управителя, не се учудвам на ниското ниво на обслужване и посредствеността на тортите. ooooh!
Може и да имате доволни клиенти, но в случая това няма нищо общо. Още по-малко "нацията, градината на съседите" и т.н. Важно е как реагирате, когато клиент изкаже недоволство.

Какво стана със снимката? С "прекрасно бяло цвете", което според Вас е махнато от клиентите, за да очернят доброто Ви име.

Последна редакция: чт, 12 юни 2014, 08:02 от zvanche

# 310
  • София
Аз, като доволен клиент на Лагуна, оставам безмълвна след писмото на госпожата.  Rolling Eyes Просто ми дойде too much.

# 311
Как може човек да има 20 години бизнес и да не се е научил да общува с клиенти?

# 312
  • София
Здравейте Госпожици ,
Явно темата с лошата визия на нашите торти от Лагуна е доста интересна и вие с желание сипете лоши думи за нас и нашите торти . 
Но мисля, че има и друга страна на медала - това са нашите доволни клиенти , чийто произведени от нас торти са качени в сайта ни и във фейбук. Знаете ли, че клиентите, които са останали доволни от получените торти , от нашето заведение и от нашето меню са страшно много, имайки в предвид нашия 20 годишен юбилей, който правим . Искам да ви кажа, че има и клиенти, които не са останали доволни и ние не можем да скрием това , макар, че ужасно съжаляваме за това.
Отново се извиняваме на госпожата и с радост бихме компенсирали нея с една вкусна торта !!!
Искам да ви кажа , че ние като нация имаме склонност да се жалваме, съжаляваме , викаме и т.н. като най важното за нас е да се оплакваме и плюем в градинката на нашите съседи само защото така сме устроени !!!
 Именно затова ние живеем така и нямаме напредък в нашия живот . Най важното  за нас е да се жалваме и от това да се почустваме горди и щастливи ! Но дали е така ? Всичко хубаво и красиво ние не забелязваме , а виждаме само лошото и грозното и с гордост правим сензация от това . 
Замислете се над тези думи макар, че знам че ще се разтълкуват погрешно и отново ще тръгне една безкрайна дискусия за това кой крив и кой прав.

Благодаря на БГмама за времето и форума , който са създали , за да могат хората свободно да изразяват мненията  си. Само не знам защо името на моята сладкарница ”Лагуна” излиза със звездички ******** ???
Очаквам поредната порция гняв и негативизъм за моята сладкарница , която е вече 20 години на пазара . Ако и вие имате такава история, моля да я споделите във форума !!!
Благодаря на всички дами и лека вечер .
Управител Вера Ташева

Госпожо, случайно да сте чували/учили онова старо клише "клиентът винаги има право"? То е основополагащо правило на добрия бизнес. Вие лежейки на стари лаври, вместо да си направите равностметка и да разберете къде се намира реномето на сладкарницата тръгнахте (пак чисто по нашенски) да ни "кастрите" за това, че не искаме да си даваме парите за боклучаво обслужване и продукти. Не се възнасяйте, а работете непрестанно за имиджа си. Не сте абонирана за вечен успех . Confused

# 313
  • София
Г-жо Ташева,
повечето от нас не са госпожици, но благодарим все пак за обръщението. Всичко останало говори много лошо за вас. Аз лично не съм негативно настроена към сладкарницата Ви, но след прочетеното доста се замислям за качеството на персонала. Разборът на нацията е съвсем излишен в случая, важно беше единствено вашето извинение, което не звучи много искрено.

# 314
  • Пловдив
Г-жо Ташева,
повечето от нас не са госпожици, но благодарим все пак за обръщението. Всичко останало говори много лошо за вас. Аз лично не съм негативно настроена към сладкарницата Ви, но след прочетеното доста се замислям за качеството на персонала. Разборът на нацията е съвсем излишен в случая, важно беше единствено вашето извинение, което не звучи много искрено.
+1 и в допълнение бих казала, че точно с обръщението Госпожици г-жа Ташева доказа какво е нивото на голяма част от мениджърите в БГ  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт