Пълно разочарование от сладкарница Лагуна, София

• 45 002
  • 487
  •   1
Отговори
# 15
Това прилича на тази тяхна торта:

но гледана отзад, и с добавени човечета отгоре.

Имам чувството, че не сте се доразбрали нещо - и за цвета, и за доставката...
Не ги защитавам в никакъв случай, но когато се прави нещо важно, нещата се изпипват двустранно. И когато въпреки направените уточнения и положеното старание, едната страна се издъни, има си начини човек да си защити правата.
За съжаление вие сте предпочели лесния начин - взели сте тортата, и сега темата тук е малко "след дъжд качулка".

Защото който харесва "Лагуна" ще продължи да ги харесва, а който е (ако е) направил гаф, ще остане ненаказан.

# 16
Но пък такива като мен, които никога не са ползвали техните услуги, ще знаят че са страшни мърлячи и никога няма да поръчат от тях. И да имаше цвете, пак е страшно непрофесионална и крива, в готварския аматьорките се справят по-добре с полагането на фондан. Срамота е да предложиш такава торта на клиентите си  Peace

# 17
Aми ако не е имало време да поръчат нова торта, без торта ли да останат въобще? Аз бих махнала зеления кант и бих вързала отгоре обикновена сатенена панделка. Или да купя някакви захарни рози  и да ги набуча на мясото на кръпката. Има как да се позаглади грозотията ако няма време за нова поръчка.
пп: помня, че за моята сватба взехме тортата в самия ден на сватбата, защото нямаше как да я съхраним.

Това не пречи да се уведоми ръководството, защото може и да не са наясно какво правят служителите. Сигналите на потребителите са важни.
Аз в техния случай бих останала на място, докато замажат нещата по някакъв начин, с фигурки или някакви др. елементи. И след това в жалбата ще опиша всичко + дали са реагирали адекватно при разрешаването на проблема.
И после ще пусна тема в бгмамма  Mr. Green

# 18
Не е късно за оплакване, ще видим авторката какво ще каже като се появи. Пък и 100% вече знаят за темата  Mr. Green

# 19
  • София
И аз пак да попитам - с какъв акъл можеш да приемеш и платиш такава торта? Аз лично бих направила всичко възможно, а не да я пльосна в този й вид на сватбата и после да рева по форумите.

# 20
Може да не е имало време. Ако взимат тортата на пък към ресторанта, кога да се разправят?
пп: на снимката на Birdsflu тортата изглежда също доста гадно, само дето има цвете.

# 21
  • София
Стига да има желание и малко въображение, има начин. Аз например бих могла да се справя за 10 минути. Най-малкото ще хвана сладкарката за гушата и ще ми цвъкне няколко цветчета или панделки на мястото на накъсания кант. Или ще отида до някоя друга сладкарница да взема готови фигурки или цветя за торта.  Peace

Всъщност и друго да си кажа - тази торта и да нямаше кусури, не ми допада като визия.

# 22
Може да не е имало време. Ако взимат тортата на пък към ресторанта, кога да се разправят?
пп: на снимката на Birdsflu тортата изглежда също доста гадно, само дето има цвете.
+1 Peace

# 23
Прехласването по Лагуна, не само като заведение, но и като "продукция" винаги е било непонятно за мен.  Tired

Както и по "Романас"...

# 24
Стига да има желание и малко въображение, има начин. Аз например бих могла да се справя за 10 минути. Най-малкото ще хвана сладкарката за гушата и ще ми цвъкне няколко цветчета или панделки на мястото на накъсания кант. Или ще отида до някоя друга сладкарница да взема готови фигурки или цветя за торта.  Peace

Всъщност и друго да си кажа - тази торта и да нямаше кусури, не ми допада като визия.

Хахаха, представих си как посинялата сладкарка с последни сили цвъка цвете на тортата  Grinning, сори, работи ми въображението Simple Smile

# 25
на снимката на Birdsflu тортата изглежда също доста гадно, само дето има цвете.

И тази на авторката има цвете, краищата му се виждат на снимката, просто авторката е снимала тортата "отзад", а цветето е било към гостите.

Точно това исках да кажа със снимката - получили са стандартна торта, каквото са поръчали. На сайта тортите не са някакви извънземни, същите са  Laughing
За собствен дизайн, промяна на цвят, промяна на форма, добавяне на разни неща и т.н. се доплаща, и се уточнява всичко на място, ако трябва - няколко пъти.
Веднъж при една поръчка едно от момичетата ми показа 7 (седем!) различни червени цвята, докато одобря точно този, който искам. И го получих.

# 26
  • София
Аз всъщност изобщо не се учудвам, че тортата струва само 78 лв. Подобни торти са доста скъпи. За такова изпълнение и дизайн - толкова. (Изключвам обаче накъсания кант, това вече си е груба грешка.)
Лагуна имат и много красиви сватбени торти, които са на различна цена, разбира се.

# 27
  • out of space
О, свещена грозота!
Лагуна изгубиха клиент в мое лице.

# 28
  • София
О, свещена грозота!
Лагуна изгубиха клиент в мое лице.
Ти ако си им клиент и си доволна от тях, нямаше да си толкова шокирана от една показана снимка.  Peace

Как пък не бих престанала да им купувам тортите, щото някой си е поръчал една очевидно грозна сватбена торта.

# 29
  • out of space
Не, не съм им клиент и няма бъда. Повече от грозната торта ме отблъсна непрофесионалното и грубо държание на служителката.

Общи условия

Активация на акаунт