Пълно разочарование от сладкарница Лагуна, София

• 45 007
  • 487
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Аха, основателно решение.  Laughing То щото за цяла София има само една служителка.

# 31
Вярно че има цвете и тяхната, което обаче ни най-малко не оправдава кръпките на лентата и кьопавото изпълнение. Като видя такава торта, изобщо не ме интересува каква е вътре, не бих дала и един лев на подобни мърлячи.

# 32
А да не би там да е било цветето, което по някаква причина липсва  newsm78

# 33
Ако аз съм сладкар, ще лепна цветето на мястото, където се снаждат лентите. Вижда се на снимката в първия пост, че има цвете отстрани вляво. Не ми се струва да е махано и слагано на друго място, защото щеше да си личи, сигурно с нещо ги лепят тези цветя.

# 34
както се очаква, от 'о'санна', до 'разпни го/я'  Laughing

очеизвадно е, че тортата е правена надве-натри, скалъпвана в последния момент, дори лентите /зелените/ не завършват с еднаква височина, освен, че изобщо не се събират, де Crazy

на мястото на сладкарница ако съм - признават си за грешката, извиняват се, няма как да се компенсира минало събитие вече, но им дават ваучер, примерно за същата сума, поднесено с картичка с извинения и пожелания за щастлив семеен живот/или и със скромен подарък/.

от страната на кумата/младоженците/ - ясно е, че сте бързали, не сте договорили, другия път си оставете повече време, не се ядосвайте за преходни неща, погледнете от другата страна -нещо малко е добре да не е наред, нещо синьо, ей такава закачка. знам, че не е смешно, но в живота има доста по-страшни неща от това Peace.

честито на малдоженците, са да живи и здрави и да се обичат  Grinning

---

антирекламата е направена, но както се казва, няма лоша реклама.... Peace
не съм от сладкарницата, никога не съм я чувала, няма и шанс да отида и да я видя дори къде е , камо ли торта да си поръчам.

# 35
Много грозна торта.  ooooh!

Последните две години си поръчвах торти на непрофесионалисти, в домашни условия правени
и изглеждат в пъти, ама в пъти по-добре. И аз бих я върнала моментално и оплакване задължително.

Разгледах от любопитство сайта на въпросната сладкарница.
Няма шанс да посетя подобно нещо. Голям кич лъха и то не само от тортите. Grinning

# 36
  • София, България
Ако аз съм сладкар, ще лепна цветето на мястото, където се снаждат лентите. Вижда се на снимката в първия пост, че има цвете отстрани вляво. Не ми се струва да е махано и слагано на друго място, защото щеше да си личи, сигурно с нещо ги лепят тези цветя.
То под цветето също може да няма лента ... така няма как да го сложат на мястото на кръпките. Факт е, че тортата (колкото и пари да струва) е пълна пародия. За толкова обикновена торта, 80 лева не е никак малко. Можеха да се постараят повече. Не виждам нищо лошо, че момичето се е оплакало. Може би наистина са нямали време да я върнат и да чакат нова, но е хубаво, че е показала на другите каква грозна торта са получили. Всички знаем колко са изнервени в такива моменти младоженците и кумовете и родителите и т.н., та е разбираемо да се ядосат.  Simple Smile
Реално на всяка сладкарница може да се случи и както каза някой тук - хората, които си харесват въпросната фирма, ще продължават да са клиенти. Аз, която не съм ползвала услугите им, няма и да ги ползвам за такъв голям повод.  Peace Или ако ги ползвам, ще си имам едно на ум  Wink

# 37
  • out of space
Аха, основателно решение.  Laughing То щото за цяла София има само една служителка.

Аха, аз ще правя предварително проучване на коя точно служителка ще попадна. Основателно-не основателно, това си е моето решение. Какво го коментираш изобщо, не разбирам?

# 38
Аз всъщност изобщо не се учудвам, че тортата струва само 78 лв. Подобни торти са доста скъпи. За такова изпълнение и дизайн - толкова. (Изключвам обаче накъсания кант, това вече си е груба грешка.)
Лагуна имат и много красиви сватбени торти, които са на различна цена, разбира се.

И на мен ми се видя много ниска цена. Колко парчета е тази торта?

# 39
  • София
Цената е изумително ниска, при положение, че една детска торта около 16 парчета излиза към 80 лв.
Сигурно ли е изобщо, че тортата е от въпросната сладкарница. Аз такова грозно нещо не видях в сайта им. Какъв беше пълнежът на тортата и авторката да каже дали и от него е отвратена.

Последна редакция: ср, 04 юни 2014, 16:27 от tonkabonka

# 40
...Вижда се на снимката в първия пост, че има цвете отстрани вляво...

А, сега като каза го видях Simple Smile

# 41
И мен ме учудва цената, обикновено цената на парче е най-малко 4 лв, а ако е за повод, веднага се слага надценка.

# 42
Добре, де, като е евтина трябва ли да е грозна и некадърно направена  newsm78
Защото цената зависи най-вече от продуктите, но все си мисля, че за декорацията трябва да се постараят да е поне завършена - точно външият вид продава и най-големите боклуци

# 43
  • София
Добре, де, като е евтина трябва ли да е грозна и некадърно направена  newsm78
Какво трябва е отделен въпрос.
Аз лично много бих се радвала да ми покажеш евтина и красиво изработена толта, с качествени продукти.  Peace

# 44
Цената е изумително ниска, при положение, че една детска торта около 16 парчета излиза към 80 лв.
Сигурно ли е изобщо, че тортата е от въпросната сладкарница. Аз такова грозно нещо не видях в сайта им. Какъв беше пълнежът на тортата и авторката да каже дали и от него е отвратена.
Божеее,какви са тези цени на торти?!?За рождения ден на детето тортата беше 16 парчета и ми излезе 38 лв.Ето я:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=252277641644579&set= … ype=3&theater

Общи условия

Активация на акаунт