Пълно разочарование от сладкарница Лагуна, София

• 45 150
  • 487
  •   1
Отговори
# 105
  • град-държава
Сигурно отзад се залепя към стена, за да не се гледат кръпките?

# 106
  • София
Е, не - никой не казва, че това отзад може да се преглътне.  Peace
Въпросът е как на място да се "замажат" щетите.

Много кофти стечение на обстоятелствата. Много.

# 107
Надявам се, че скапаната торта не е развалила сватбения ден. Със сигурност е неприятно, ама още по-неприятно ще е ако това е сдухало настроението на булката и кумата.

# 108
Абе ако аз при всички случаи щях да искам да видя тортата, когато я донесат в ресторанта. Знам, че е сватба, вълнения, но тортата не е ли била и тя част от тези вълнения? Особено като знам с какъв зор и с какви съмнения съм я поръчала. Момичето каза, че още при поръчката се е разочаровала. Мен поне щеше да ме гложди.

# 109
  • София
Просто въпросната служителка е за наказание!
Нямат ли управител в цеха, с който може да се разговаря, па макар и постфактум.

# 110
  • софия
Е, не - никой не казва, че това отзад може да се преглътне.  Peace
Въпросът е как на място да се "замажат" щетите.

Много кофти стечение на обстоятелствата. Много.
Ресторантът няма нищо общо с тортата и не е негова работа да "Замазва". Peace

# 111
  • София
zvanche, когато няма друг изход, се търсят варианти. Никъде не казвам, че персоналът на ресторанта е длъжен с нещо.  Peace Но някой можеше да помогне на добра воля.

# 112
След събитието им изпратих официален email,писах на страницата във facebooк...ни вопъл,ни стон.          Нямам намерение да си търся парите или каквото и да е обещетение.Проваленият сватбен момент не струва 78лв.

На момичето явно не му се занимава повече.

Ресторантът няма нищо общо с тортата и не е негова работа да "Замазва". Peace

Като са я видели е можело да им дадат едно рамо, иначе е ясно, че не са длъжни.  Peace

# 113
  • София
Ами аз когато се жених преди не знам колко си години, изобщо, ама изобщо не съм имала време да се заглеждам в тортата си, пък камо ли тя да е причина да ми развали настроението. Дори не си спомням как изглеждаше. Спомням си само, че в продължение на две седмици ядях розите от нея, явно ще да се били сериозна бройка.
Не оправдавам левашкото изпълнение, но чак пък съсипан момент...

# 114
Случката с тортата е показател за нивото на въпросната сладкарница и
предупреждение към бъдещи поръчки не само от там.
Подобна случка имах с "Рицка", но веднага реагираха и ме компенсираха с
торта по мой избор, без значение цената - бяха забравили да изпълнят поръчката !!!!!
Приключих с поръчки, децата са голями и сами си организират празника, но неприятното
усещане и изхабените нерви не се компенсират.
На една сватба най-малкото нещо , на което ще обърна внимание е тортата,
но музиката ...... хеле пък, ако е чалгия - няма сила, която да ме задържи повече от час.

# 115
  • София, България
Аз си признавам, че много бих се ядосала ако това беше моята сватба и моята торта. И да - би ми развалило настроението, макар и за някакъв малък момент. Просто съм си такава. Заглеждам се по детайлите и много мразя да съм си поръчала нещо, да съм го платила и да съм получила пълен боклук. Особено след като веднъж вече са ми направили проблем да изработят една торта, предлагат ми друга, аз се съгласявам и пак боклук. За мен е некоректно, откъдето и да го погледна Simple Smile Но е факт, че всеки си има мнение и никой не може на сила да бъде накаран да спре да поръчва от въпросната сладкарница, нито пък ще накарат някой на сила да си поръча от там, ако не иска   Peace

# 116
Къде ще забравят поръчка, къде я направят грозна, къде не толкова вкусна. Убедена съм, че няма сладкарница, която да няма подобни гафове, просто се случва.

# 117
  • софия
Изобщо не разбирам защо трябва да се обсъжда кой как можел да помогне, защо не е, каква е цената на тортата и т.н. ПРОБЛЕМЪТ Е, че *****  са си позволили да не изпълнят задълженията си, а именно - да изработят тортата по начин, по който е поет ангажимент, на цена, която ТЕ са определили.
Отношението и последвалата НЕреакция допълват впечатлението за нивото, на което са.

# 118
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Изобщо не разбирам защо трябва да се обсъжда кой как можел да помогне, защо не е, каква е цената на тортата и т.н. ПРОБЛЕМЪТ Е, че *****  са си позволили да не изпълнят задълженията си, а именно - да изработят тортата по начин, по който е поет ангажимент, на цена, която ТЕ са определили.
Отношението и последвалата НЕреакция допълват впечатлението за нивото, на което са.

202uu

# 119
Аз не обичам торти и не мога да коментирам вкуса им, но от Лагуна съм поръчвала детски торти няколко пъти с доставка до дома. Никога не са се дънили. Сега поръчвам от Неделя, защото Лагунските писнаха на всички, а и Неделя са ми по-близо - също - никакви издънки, а тортите на живо изглеждат дори по-добре от каталога.

За коментираната тук торта - не виждам какво не ви харесва - най-обикновена торта, нито е хубава нито е грозна. Това с канта обаче е сериозен проблем и най-малкото, което е трябвало въпросната сладкарка да направи, е да го реши в движение.

Не ми харесва отношението към кумата и тоталното неуважение към сватбения ден на потърпевшите. Но съдейки по "действията" на авторката, че писала "официален мейл (?!?) и у фейса (?!?) ", не съм много сигурна, че възмущението й е достигнало до управата на Лагуна, за да я компенсират адекватно ..

Общи условия

Активация на акаунт