Пълно разочарование от сладкарница Лагуна, София

• 45 184
  • 487
  •   1
Отговори
# 180
Двама Водолей?

Какво е това Двама Водолей?

Грозна или не, тортата е лошо направена, с отрязан кант. Това е факт, и не е в пряка зависимост със цената.

# 181
Двама Водолей е двама от зодия Водолей.

А замеряли ли сте се с торта, може да се ползва за това. 

# 182
Двама души, от зодия водолей, са двама водолеи.

# 183
Двама души, от зодия водолей, са двама водолеи.

Добре. Аз пък казвам двама лъв, двама везни, двама водолей, двама рак.

Кажи сега за тортата, замеряли ли са те с торта?

# 184
Тортата от " Домашна сладкарница" е вкусна, пълнеж еклери с баварски крем. Според ММ, приличат на едновремешните еклери със същия крем.

# 185
  • софия
Тортата от " Домашна сладкарница" е вкусна, пълнеж еклери с баварски крем. Според ММ, приличат на едновремешните еклери със същия крем.
А разпада ли се? Ако не се разпада не е прясна и сочна Sunglasses

# 186
Днес всяка торта е еклерова. Тъпо. Липса на въображение или липса на достъп до елементарна рецептурна книга.

# 187
  • Norge
Сватбената торта е заемка от американските тържества.
.........

Това е така. Но по някаква причина - или ред такива - ние решихме да преиначим нещата и да ги направим по своему, половинчати.

В английската и американска школа красивите торти се приготвят трайни. Такава е традицията, такава е и логиката, на която е изградена тя.
Почти се самоцитирам, за да кажа отново, че на едно голямо тържество тортата е нещо повече от сладко блюдо, с което да се донахраниш в края на събитието. Тортата е красота, тя е част от тържеството, на една сватба тя дори е институция. Изработва се така, че да може да присъства на открито по време на цялото събитие. А не се изнася преди самото разрязване, потна и поразкривена поради неподходящ транспорт и съхранение - и състав.

Редно е да се научим да правим разлика между десерт и тържествена торта, украсена с фондан или с друг тип покритие.
И двете неща си имат своето място, според повода, но съчетанието им в едно цяло рядко е уместно.

---

Линда“ , изказвам съжаление за огорчението ви от продукта, който сте получили, включително за вкусовите му качества. За радост, познавам сладкари в България, които - да, работят с натурални продукти. Това е за тях   bouquet и за надеждата, че ще стават повече. Защото лично аз досега не съм успявала да преглътна и хапка “бутикова“   Confused  торта, която се е случвало да ми сервират конкретно във Варна. Да се надяваме, че голяма част от тези невъобразими на вкус и консистенция продукти постепенно ще изчезнат от пазара.  Praynig

# 188
  • София
Аз пък заради една торта не бих си развалила празника. О, да, определено не бих си замълчала и бих направила забележка в сладкарницата за видът на сладкиша. За мен е по-важно това, което ще ям да е вкусно, не толкова да е красиво Simple Smile

# 189
Aйде сега, тук не е английският двор, че да трябва чак толкова величествена торта. Дори да трябва, по-добре да си поръчам стиропорен макет, облечен във фондан, който гостите да гледат, а за сервиране - нещо, което да става на вкус все пак.

# 190
Тортата изглежда кофти, спор няма.

И все пак аз лично нямам никакви оплаквания от Лагуна и за мен си остава любимата сладкарница. Изпълнението на тортите, които съм поръчвала, винаги е било перфектно!

Самата сладкарница не прави доставка, така че не е коректно да подвеждаш хората. Ако си поръчала през Бг меню например, тогава можеш да разчиташ на доставка.

И друго - със сигурност сте могли да направите нещо повече по въпроса относно тази торта. На ваше място трябва да съм глупачка, за да я приема в този й вид.  Peace

newsm10 Съгласна съм. За всички рождени дни на дъщеря ми поръчвам от тях през BG Menu и никога не е оставало парче! Много съм доволна.

Жалко, че се е случило така за празника все пак.

# 191
Днес всяка торта е еклерова. Тъпо. Липса на въображение или липса на достъп до елементарна рецептурна книга.
Имаха избор какъв да бъде крема и блата, мой беше избора за еклерова с баварски крем/ ММ обожава еклерова торта, аз също/, т.е. липсата на въображение си е изцяло наша.
Писах по-горе, че ме питаха кога е събитието, за да бъде сервирана макс 6 часа след направата, за да не се развали украсата. В 10.00 ч ми я доставиха, хапнахме, в хладилника е, ще проверя след малко какъв и е външния вид и ще дам отчет. 4.50 е парчето/ цената варира в зависимост от крема и блата/ има 2лв кутия, и 5лв доставка. Младост 1 ми е далеч, и предпочитам доставка, отколкото да се разхождам до там

# 192
На страницата на "Лагуна" във facebook можете да видите колко нагло отношение имат служителите и какъв непрофесионален коментар съм получила в резултат на моето недоволство от техния продукт и отношение.А вие ми говорите за компенсация?!В България клиентът няма права!По-лошо...има вина!

# 193
  • София
Наистина ли смяташ, че торта с ваучер ще е достатъчно добра за сватбена? Или не си ти тази с ваучера, обърках се.

# 194
  • София, България
Не е тя с ваучера... Друга е с ваучера. Ама като гледам има няколко недоволни клиенти и оставам с впечатление, че служителите изобщо не знаят какви услуги предлага фирмата, в която работят. Обещават доставки, разбират се за допълнителни заплащания, пък после някой оправдава сладкарницата във фб, че реално такава доставка не може да се направи. Виждам, че сватбата на момичето е била в Драгалевци, пък в долния пост обясняват, че в крайните квартали изобщо не правили доставки... Много несериозно звучи от тяхна страна. Майка се разбрала за конкретен час, каза ли й, че няма проблем, пък после я изкарват виновна, че не е разбрала и те не били доставяли торти в конкретни часове... Не е коректно. Продължавам да се изумявам от сладкарницата. Не мислих, че са чак такива. На всеки може да се случи да обърка сватбена торта, да забрави поръчка. Ама те оставят с впечатлението, че са доста несериозни.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт