Пълно разочарование от сладкарница Лагуна, София

• 45 093
  • 487
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Никога не съм била клиент на Лагуна, а след тази тема няма и да стана. Качеството на тортите при тях явно е на късмет - щом има и някои доволни, но отношението, описано от потърпевшите и показано тук от "госпожица" управителката, е достатъчно отблъскващо.
Съжалявам да чуя, че и Романс не са това, което бяха. И ние много ги харесвахме.
За рождения ден на детето тази година поръчах от фирма, която доскоро  нямаше даже и сладкарница (вече имат). На етикета на тортата пишеше съвсем нормални продукти - яйца, мляко, захар, масло. Надявам се да не е трик, защото гостите харесаха тортата и като цяло сме доволни.

# 316
  • София, България
..., което не звучи много искрено.

Че и направо изпросено от нас  hahaha

От Романса и аз имам страхотни спомени още като дете. Бабите си ме водеха там да се черпим. Беше много хубаво. Така ми липсва.  Heart Eyes
Но е факт, че вече си е едно обикновено квартално кафене, обслужването е на ниво нула, а крайните продукти са отвратителни. Там само кафе и кола пия.
В Бистрица има една квартална сладкарница, в която тортите са уникални! Правят си ги там и всичките имат жесток вкус. За съжаление изборът не е толкова голям, а тортите за поводи не знам от къде ги поръчват. Гледала съм каталога, но не и фирмата, тъй като не ми е трябвало. Ще погледна следващия път  Wink

# 317
Ташева много държи на обръщението госпожица.
Госпойце ташева, дано и шефът ви прочете що за отношение има персоналът към клиентите му и да вземе съответните мерки.

# 318
Аз не разбирам за чий са тези обяснения. (сори за вултарността, ама ..... )
Един бизнес/фирма може да има стотици/хиляди доволни клиенти, но само един недоволен би трябвало да ги накара да се замислят къде са сбъркали с въпросния клиент.И да поправят грешката си, ако е тяхна (както в конкретния случай).
А не от 100 кладенеца вода да носят, за да замазват, при това доста нескопосно, гафа, който са допуснали.
Бъди честен, бъди лоялен към клиента, така както той е бил, за да ти се довери, извини се и направи всичко възможно да го спечелиш отново.Така шанса да се върне, а и да "повлече" още клиенти е в пъти по-голям.
А да изгубиш/изгониш клиенти е супер лесно, видяхме вече....не е нужно да си даваш кой знае какъв зор.

# 319
  • София
В сладкарница Лагуна не съм стъпвала откакто спря да е актуална преди има няма 10 години Simple Smile, но и тогава обслужването им беше слабото звено. Надути и полуголи каки се разхождаха там. Сега как е не знам, но покрай тази тема ми се дояде торта. Пръстчето ми почти е натиснало бутончето в бг меню, но за сега се удържам.

# 320
Здравейте Госпожици ,
Явно темата с лошата визия на нашите торти от Лагуна е доста интересна и вие с желание сипете лоши думи за нас и нашите торти . 
Но мисля, че има и друга страна на медала - това са нашите доволни клиенти , чийто произведени от нас торти са качени в сайта ни и във фейбук. Знаете ли, че клиентите, които са останали доволни от получените торти , от нашето заведение и от нашето меню са страшно много, имайки в предвид нашия 20 годишен юбилей, който правим . Искам да ви кажа, че има и клиенти, които не са останали доволни и ние не можем да скрием това , макар, че ужасно съжаляваме за това.
Отново се извиняваме на госпожата и с радост бихме компенсирали нея с една вкусна торта !!!
Искам да ви кажа , че ние като нация имаме склонност да се жалваме, съжаляваме , викаме и т.н. като най важното за нас е да се оплакваме и плюем в градинката на нашите съседи само защото така сме устроени !!!
 Именно затова ние живеем така и нямаме напредък в нашия живот . Най важното  за нас е да се жалваме и от това да се почустваме горди и щастливи ! Но дали е така ? Всичко хубаво и красиво ние не забелязваме , а виждаме само лошото и грозното и с гордост правим сензация от това . 
Замислете се над тези думи макар, че знам че ще се разтълкуват погрешно и отново ще тръгне една безкрайна дискусия за това кой крив и кой прав.

Благодаря на БГмама за времето и форума , който са създали , за да могат хората свободно да изразяват мненията  си. Само не знам защо името на моята сладкарница “Лагуна” излиза със звездички ******** ???
Очаквам поредната порция гняв и негативизъм за моята сладкарница , която е вече 20 години на пазара . Ако и вие имате такава история, моля да я споделите във форума !!!
Благодаря на всички дами и лека вечер .
Управител Вера Ташева

Първо, не разбирам защо Вера Ташева настоява да нарича "госпожица" младоженката. Криворазбран етикет ли, снизходително отношение ли...

Второ, няма такава наглост. За да не бъдат виновни "госпожица" Ташева и сладкарницата й, трябваше за всичко да са виновни клиентите, българите като нация, манталитетът, психологията и какво ли не. Сигурно те са направили некадърно украсата на тортата, не нейните служители... Както се казваше - на калпава ракета, космосът й крив.  Ходех в Лагуна от време на време и съм със смесени впечатления (неучтиви сервитьорки и бавно обслужване, но голямо разнообразие на менюто, макар повечето торти да не ми харесват ), но не мисля да правя пак тази грешка.

И, госпожице Ташева, три удивителни в края на изречението издават само безсилен драматизъм.  

# 321
# 322
  • out of space
Госпожица Вера е не само велик бизнесмен, кулинар виртуоз, но и не признат психолог и социолог  Laughing
Добре че е тя, за да разбера нацията ни каква склонност има, кое е най-важното за нас и как сме устроени.

Колко патетично!  Grinning

Вярвам, че госпожица авторка на темата ще направи 3-4 салта от радост ако я компенсират с друга тортичка, ужасно вкусна, но също така грозна.  Whistling

# 323
  • софия
Вярвам, че госпожица авторка на темата ще направи 3-4 салта от радост ако я компенсират с друга тортичка, ужасно вкусна, но също така грозна.  Whistling
Joy Joy Joy
Ако успеят да постигнат поне едно от двете неща, ще има повод за още салта. Но струва ли си да се поема този риск?

И не, че нещо много важно, но пак да попитам като онзи от 16 етаж: А снимката на тортата, направена от ***** ще я видим ли? Дадоха тържествено обещание. (гУспойце Вера, аз пиша името на сладкарницата Ви със звездички. Да не се обидите на форума.)

Последна редакция: чт, 12 юни 2014, 14:05 от zvanche

# 324
Много обичам като съм недоволна от някаква услуга, да ми обясняват какви лекета сме ние българите и как на нищо не се радваме. Сериозен похват, сигурно се учи в сладкарския.

# 325
Здравейте Госпожице

Съжаляваме за това че тортата не ви е харесала , но на снимката която сте качили в БГмама тортата явно леко се е развалила , може би явно от топлината или транспорта , но така или иначе доста сте променили и модела-липсва красивото цвете !!! и е поставена фигурка отгоре върхи тортата  .

Тортата, която  вашия съпруг получи я снимахме в момента на издаването й от цеха , като  сега ще ви изпратя снимка за да видите разликата . Моля ви за коректно отношение , защото тази торта която вие получихте от нас  е доста различна от тази която сте качили в сайта на БГмама. 

Все пак вие сте останали разочаровани за което много се извиняваме и съжаляваме !

Благодарим Ви, Управител Вера Ташева

Wienner salon "Laguna"   www.laguna-bg.com 

# 326
Това е писмото, което получих на ел.си поща !
Реших да пиша до "Лагуна", но явно там нищо не е наред -
нито аз съм булката, нито са прочели моето писмо.
Съжалявам, но това е най-малкото непрофесионално.
Жалко, много жалко за "Лагуна".

# 327
  • софия
 Joy Joy Joy
Човек не може да избяга от себе си и да се надскочи. И, каквото сам си направи, друг никой не може Whistling Оставам с впечатлението, че освен тънък народопсихолог с внимание и отношение към клиентите на сладкарницата СИ, госпожица Вера добре владее българския правопис. Многостранно развита личност.

Иииии, какво става със снимката на *****?

# 328
  • София
Дали пък не си мислят, че заради грозната им торта сватбата  е пропаднала, та упорито се обръщат към булката с "госпожица"?

# 329
  • София
Белла, трай де и не се издавай, поне докато получиш снимката.  Peace
Много искам да видя прословутата снимка. И защо госпожата не я постна направо тук?

Общи условия

Активация на акаунт