Пълно разочарование от сладкарница Лагуна, София

• 44 993
  • 487
  •   1
Отговори
# 465
  • софия
Това не пречи да се уведоми ръководството, защото може и да не са наясно какво правят служителите. Сигналите на потребителите са важни.
Аз в техния случай бих останала на място, докато замажат нещата по някакъв начин, с фигурки или някакви др. елементи. И след това в жалбата ще опиша всичко + дали са реагирали адекватно при разрешаването на проблема.
И после ще пусна тема в бгмамма  Mr. Green
+1. Няма да мръдна докато не й докарат търговски вид!
Напоследък забелязвам тенденция да бъдеш сочен с пръст, когато изказваш публично недоволство и макар и потърпевш, да те изкарват виновен, че не си траеш.

Момичето се е оплакало, а останалото - как не се е сетила да отложи сватбата, докато мизерниците от +++++ не си оправят мазньоча Whistling Да й се чуди човек на акъла. Че и тема във форума пуснала. Как може? Нищо, че отговорните "фактори" от сладкарницата просто са пренабрегнали рекламацията, докато не беше пусната темата. Друг е въпросът колко адекватно и културно реагираха и след това.

# 466
  • out of space
Кумата е взела тортата, която е близка приятелка на булката, доверено лице, което не иска да се/я излага в най-важния ден на младоженката.
Да седи и да чака да оправят тортата? Да търчи да купува нова от друго място или да преправя първата в ресторанта? Аре стига глупости. Кумата има важна роля и куп задължения по сватбата.

Лагунците са направили не сватбена торта, а голямо хепатитно лайно, с малко марулка. Въпросното произведение е снимано и показано. От тук нататък всеки си прави изводите.

# 467
ох, изложили са се сериозно. Аз бях уикенда там и наистина - тортите им не са това, което бяха.

# 468
В никоя сладкарница тортите не стават за ядене вече.
Не само в Лагуна.
Стават само за гледане, на външен вид ги докарват все по-съвършени произведения на изкуството.
Но съставът им е просто несмилаем.
Все едно ядеш подсладен силикон.
Аз купувам торти само по празници, просто заради традицията и за красота, и обикновено после изхвърлям голямата част неизядена.

# 469

Друга една пък национална черта ни е да правим нещата през пръсти, отгоре-отгоре, колкото да мине номера.

По време на майчинстовото ме беше ударила сачмата да се развивам като декоратор в сладкарница Simple Smile На едното от интервютата - практическото, ми казаха да не се престаравам, да не се вглеждам в детайлите и пр. Накрая ми отказаха работата, защото работя прекалено прецизно  Crazy

# 470
Преди няколко години,когато още бях ученичка в междучасията или след даскало ходехме почти винаги в Лагуна.
Не винаги си взимах десерт от тях,но когато и да го направех винаги оставах разочарована.
Нито кремовете,нито тортите ми харесваха. Няма никакъв вкус. Бяха като гума или като нещо изкуствено. Дори така изглеждаха.
От тогава не съм им фен.
Като обслужване също бяха доста зле.

# 471
Отидох в "Лагуна" след множество препоръки и останах много разочарована. И двете торти, които опитах имаха ужасен вкус - все едно пълнежите бяха правени от остатъци. След това ходих в "Пчела" и там опитахме две-три торти, една от които "червено кадифе" под друго име, която беше кисела, а другите не си струваха парите, при все че не струваха повече от 2.50 - 3.00 лв. т.е. съвсем стандартна цена. После въпросните препоръчители ми обясниха как всъщност не ядат тортите там, а други неща от менюто, но за мен, както и за някои от писалите преди мен, професионализмът трябва да се усеща във всеки предлаган продукт, иначе няма смисъл. В "Неделя" качеството далеч не е това, което беше преди и мога да разчитам на пресни продукти, само ако си ги поръчам предварително. От "Романс" съм почитател на гофретите, малиновия пай и една солена палачинка със сметана и гъби и съм съгласна, че обстановката, ако не си в панорамната част има сериозна нужда от актуализация.

# 472
вижте състав на торта от лагуна - потресена съм!

# 473
  • София

Joy

# 474

Ако не използват подобни съставки, няма да имат право да продават.

# 475
Поне истинска захар имат право да използват, убедена съм...

# 476
E, какво и е фалшивото на тази захар?

Благодаря за повдигането на темата, пропуснала съм основното и обсъждане, а е интересна - току-що я изчетох. Защо съставът на тези торти е такъв е обсъдено 5-6 пъти на доста страници, нека не повтаряме.  Laughing

# 477
  • София
Според мен повечето масови торти са с подобен състав, за съжаление...

# 478
В "Лагуна" не съм ходила от поне 5-6 години и явно нищо не съм изпуснала. Whistling
Още тогава имаха супер проблем с обслужването-троснати сервитьорки,мръсни прибори,хлебарка в салатата. Close Да не говорим,че обстановката е тотален кич. Sick
Ако ми се хапва нещо сладко отивам в "Confetti", имат уникални десерти. Crazy

# 479

Освен всичко друго, ме изуми как са описали съдържанието на мазнини, въглехидрати и белтъчини в 100 г продукт:
Масленост 10g; Въглехидрати+белтък 33g; Захар 24g
ooooh!
За хора, за които информацията за количеството на въглехидратите например е много важна, това си е направо пълно нехайство от страна на производителя.

Общи условия

Активация на акаунт