Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са новините от Верими?
Какво представлява лекарството Polygynax и кога се приема?
Какво представлява лекарството Флебодия и кога се приема?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са новините от Верими?
-
Какво представлява лекарството Polygynax и кога се приема?
-
Какво представлява лекарството Флебодия и кога се приема?
-
Какви са референтните стойности за възрастни и бременни жени за ТСХ?
-
Как да спра приема на магнезий по време на бременност?
.Аз живи и здрави също искам да родя с епидурална,консултирах се и с лекарката ми,която ще ме изражда как е по-добре и самата тя ми сподели,че е родила мин година с такава упойка и това като че ли ми вдъхна малко повече доверие,предвид факта,че във Вита тя така или иначе влиза в цената без значение дали ще я ползваш или не.
, аз все още не знам как ще раждам (надявам се нормално , но не се знае тъй като беба е главично разположена , но е с корема напред и АГ каза че ако не се обърне не е възможно нормалното раждане, та сега на 12 като съм на ЖК ще я видим пак)
на
Искаше ми се да ме види на видеозон и един вагинален преглед ама....не ме огря,а днес съм с едни постоянни прерязвания във влагалището,ако стана или се наведа,някой сучвало ли му се е 
.Леле,откачих викам си това не съм го слагала аз,почвам да мисля и черни гръмоносни облаци ми надвисват над главата относно милата особа на ММ.Сещам се,че му бях дала портфейла си да вземе пари и той ми го остави на кухненския плот,от там аз го взимам и си го прибирам в чантата и си викам,ето явно презаватива му е бил в някой джоб и без да иска го е пъхнал в портфейла ми и от там мойта чанта.Леле,хора,казвам ви,направо пощръклях и вече си представям как се прибира и го замерям с придобивката,развод и т.н и се сещам,че преди 2 дни изхвърлих една опаковка от онези рекламните по хотелите, която аз бях взела при една командировка с презарватив вътре ,но това се сетих след 2-3 часа предтсавяне на сцени и диалози,та размина се развода,за една бройка 

То вярно, че защото ти се налага, но евала, че и в това състояние си чистиш така стриктно. 
Стискам палци резултатите от изследванията да са добри, поне да си е заслужавало чакането и нервите.
При мен пък е обратната ситуация - аз държа да родя без упойка и всички около мен ми казват, че съм била луда и как съм могла да си го причиня. Е, нали на себе си го причинявам, какво искат?!