Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 364
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Куциндрел
Иии, само нули, начи. Crossing Arms

# 1 021
Иии, само нули, начи. Crossing Arms

лайкнах те в красивия ум, не реви, а марш в темата да видиш и да ме споменеш за ум, дето те светнах за тая работа.

# 1 022
  • София, България
Чеки аз ше харам всичките ти! (ма само от днеска)

# 1 023
Номерата на страницата са само горе, преди бяха и горе и долу.Сега, за да премина на друга страница трябва отдолу да се изкача до началото на страницата и след това да кликна за следваща номерация.

PraynigВърнете номерациите на страниците да стоят и най-отдолу или поне долу да има стрелкички вляво и вдясно за преминаване напред или връщане назад.

# 1 024
Има си и долу номерация, и стрелкички си има. Даже има поле да напишеш на коя страница искаш да отидеш.

# 1 025
  • София, България
Да, има я долу...

Скрит текст:

# 1 026
Аз съм свикнала  и използвам предимно интернет ехsplorer, а там ги няма.
Като казахте, че ги има отидох в гугъл хром и там действително ги ИМА.

# 1 027
И аз съм с експлорър , и имам номерация долу.
Функционално единствено ме дразни липсата на бърза връзка към даден форум от настоящата тема , всичко друго се ядва , макар че не намирам смисъл от тези "групи" .
Дизайна не ми харесва , но какво ли разбирам аз.

# 1 028
А кой е графичният дизайнер - фирма или персона? Кажете го, нека да застане с името си, направете му малко реклама - все пак най-големия форум е "оправил"!

В последно време графичният дизайн е станал като PR-ите  -  работи го всеки, който си мисли, че го разбира, без никакво подготовка, без образование, без диплома .... В новата визия са нарушени основни правила на естетиката и дизайна, ама човек като не разбира нещо и не знае колко много не знае ...

И като се замисля - защо с толкова инат се налагат неща, които никой не иска, стигам само до един отговор - кой каквото и да ти говори, винаги става въпрос за пари. Някой е успял да убеди собственика, че освен нова платформа, му трябва и нова визия на сайта и сега, като му е прибрал парите за тази работа, вече няма как да се върнем към старото. А може и с някакви авторски права на автора на старата версия да е свързана работата  ....

# 1 029
  • София
Отговор на запитването ми ще има ли?
А мобилната версия се сбъдваха все повече, направо вече като влезна във форума през телефона, изгледът е покъртително зле! Освен това и си чакам оправянето ба опциите за които писах.

# 1 030
  • София
Редактирам се : се сбъгясва все повече!

# 1 031
когато се изброяват темите има долу номерация.

Но, когато вляза в конкретна тема с експлорера при мен долу на темата няма номерация.
Чудна работа!Ще трябва да влизам с друг браузър.

Също като копирам или защриховам цитат от текста изведнъж ми изчезват всички публикации на потребителите на тази страница и трябва отново да се връщам назад в темата и да търся отново всички страници, за да прочета конкретната изчезнала. newsm78

# 1 032
  • Ямбол
Аз съм свикнала  и използвам предимно интернет ехsplorer, а там ги няма.
Като казахте, че ги има отидох в гугъл хром и там действително ги ИМА.
И в експлорър ги има: http://prikachi.com/images/308/7411308R.jpg

# 1 033
къде е бутона за редактиране на мнение искам да допълня, а трябва ново да пиша?

# 1 034
  • Ямбол
viola2003, дай един скрийншот да видим какво ти липсва.

Общи условия

Активация на акаунт